header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De benzineprijzen beginnen eindelijk te dalen, behalve in deze staten.

Aug 3, 2022 6:39 AM ET

Na een zware zomer beginnen de gasprijzen eindelijk te dalen. De meeste mensen zijn blij dit te zien, maar er zijn een paar uitzonderingen. In sommige staten zijn de gasprijzen de afgelopen maanden juist gestegen. Dit is te wijten aan een verscheidenheid van factoren, waaronder de kosten van ruwe olie en raffinaderij capaciteit. Als gevolg hiervan zijn de bewoners van deze staten het gevoel de pinch aan de pomp.

Ze kunnen zelfs het gevoel de pinch zo hard dat ze moeite hebben om overeind te blijven financieel. Misschien overwegen ze online schuldconsolidatie. Het belangrijkste voordeel is dat u meerdere schulden kunt consolideren in één maandelijkse betaling. Dit kan u geld besparen op de rente en late vergoedingen.

Gelukkig zijn de gasprijzen beginnen te dalen in veel staten in de VS, maar het is niet overal gebeurt. Hier zijn de staten die nog steeds worden getroffen met de hoogste prijzen en wat bewoners in die staten kunnen doen.

Staten met de hoogste gasprijzen

Forbes en The Wall Street Journal beide vrijgegeven rapporten waaruit blijkt dat de hoogste gasprijzen zijn op dit moment gebeurt in:

 • Alaska
 • Hawaii
 • North Dakota

States die een stijging van de prijs per gallon zag voor de maand juli waren onder andere:

 • Wyoming ( 28.4 cent)
 • Utah ( 27,4 cent)
 • Idaho ( 26,1 cent)
 • Montana ( 22 cent)
 • Colorado ( 15,6 cent)
 • Hawaii ( 13.4 cent)
 • Alaska ( 11,9 cent)
 • South Dakota ( 10,6 cent)
 • Nebraska ( 5,6 cent)
 • Kansas ( 2.2 cent)
 • North Dakota ( 1,2 cent)
 • West Virginia ( 1,1 cent)

Hoe zijn de gegevens bepaald?

Beide media maakten gebruik van gegevens die zijn vrijgegeven door de AAA, die de gemiddelde prijs per gallon in het hele land bijhoudt. Het huidige gemiddelde ligt rond de 4,72 dollar, hoewel dat getal fluctueert op basis van de vraag en de prijzen van ruwe olie.

Wat u kunt doen om uw kosten te verlagen aan de pomp

Het bestrijden van inflatie is niet gemakkelijk, vooral wanneer het van invloed is op de dingen die je nodig hebt om van en naar het werk te komen. Er zijn echter nog een paar manieren om het bedrag dat je betaalt als je tankt te verlagen. Hier is hoe:

 1. Probeer apps voor het bijhouden van je benzineverbruik te gebruiken – Apps zoals GasBuddy houden de actuele prijzen in je regio bij en kunnen je helpen de laagste prijs te vinden binnen de straal die je opgeeft.
 2. Controleer om te zien of uw credit card beloningen kan helpen – Banken zoals Chase en American Express hebben meestal beperkte tijd aanbiedingen waar ze cashback verklaring kredieten of beloning punten bonussen bieden voor winkelen bij hun voorkeur retailers. Soms zijn deze retailers zal omvatten specifieke tankstation ketens of zelfs een hele beloningen categorie voor gas aankopen hebben. Zelfs als het alleen beloningen punten en niet direct cash back, die punten kunnen gaan een lange weg naar het betalen voor vakanties of cadeaubonnen.
 3. Wacht tot augustus voor uw familie vakantie – AAA vastgesteld dat juli is meestal de maand waarin gas prijzen zijn op hun hoogst, ongeacht het inflatiepercentage. Als je kunt wachten tot augustus of september voor grote reizen, krijg je misschien een betere deal op gasprijzen, vliegtickets, of cruiseschepen.
 4. Gebruik het openbaar vervoer meer – Het kan een last zijn voor sommigen, maar het openbaar vervoer is een redder in nood voor degenen die niet veel speelruimte in hun budget hebben om de torenhoge benzineprijzen te dekken. Het meeste vervoer kost minder dan $5 per dag, is beter voor het milieu, en kan je nog steeds brengen waar je heen moet.

The bottom line

De gasprijzen staan nog steeds op recordhoogtes, hoewel we een dipje mogen verwachten als de zomer voorbij is. Maar voor veel inwoners van de VS dalen ze niet snel genoeg om hun budget aan te kunnen. Probeer de bovenstaande tips eens als je het moeilijk hebt, dan kom je misschien wel door deze recordprijzen heen zonder in de schulden te raken.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: press@credello.com
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire