header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gepatenteerde Li-waterstof- en Li-waterbatterijtechnologie verstoort batterijindustrie voor commerciële en consumententoepassingen

Aug 3, 2022 11:23 AM ET

De gepatenteerde Li-waterstof- en Li-waterstofbatterijtechnologieën zorgen voor een hoger rendement, een grotere energieopslag, een kleiner risico op kortsluiting, milieuvriendelijker dan de huidige lithium-ionbatterijen, en een goedkopere bron van hernieuwbare energie

ATLANTA, GA (2 augustus 2022) — De bekroonde wetenschapper en auteur dr. Boris Tsenter is een van ‘s werelds leidende geesten als het gaat om batterij- en energieconversietechnologie. De afgelopen dertig jaar heeft Dr. Tsenter samengewerkt met Boeing, Global Technology Systems, de Amerikaanse marine, ACME Technology en andere entiteiten, bij het ontwikkelen van baanbrekende batterijtechnologie voor ruimtesatellieten en andere commerciële toepassingen.Dr. Tsenter, een Amerikaans staatsburger en inwoner van Atlanta, Georgia is de houder van meer dan 100 Amerikaanse en internationale patenten. Twee van de patenten, die in 2019 zijn gepatenteerd, hebben het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de efficiëntie, veiligheid en levensduur van batterijen voor aanzienlijk minder geld.De twee patenten zijn Li-waterstof secundaire elektrochemische cel (US patent 10,211,494) en Li-water secundaire elektrochemische batterij (US patent 10,511,051). Beide batterijen zijn zeer efficiënt, en leveren een specifieke energie van 700 – 800 wh/kg, en een geschatte energiedichtheid van 1200wh/l. “De oplaadbare lithium-ion batterijen van vandaag hebben een hoge energiedichtheid en specifieke energie waardoor ze efficiënter zijn voor commerciële toepassingen,” zei Dr. Tsenter. “Helaas zijn ze vluchtig, zeer onvoorspelbaar met een grotere kans op kortsluiting, en vereisen ze de winning van metalen waaronder kobalt, mangaan cupped en nikkel, wat ons milieu bedreigt. “Deze gepatenteerde technologie is toepasbaar in meerdere industrieën waaronder elektrisch vervoer zoals elektrische voertuigen (EV), treinen en bussen. Het is ook toepasbaar voor gebruik in gadgets en militaire toepassingen zoals drones. Volgens Dr. Tsenter, “heeft de internationale wetenschappelijke gemeenschap verlangd naar een zeer efficiënte en veilige manier om waterstof te gebruiken voor hernieuwbare energieopslag en deze gepatenteerde batterijtechnologie bereikt precies dat. “Neem voor licentiemogelijkheden contact op met Chase Gamwell op 678-457-0880. Media Contact: Lesly Gamwell404-309-6915gamwell.lesley@gmail.com

Contactgegevens:

Lesly Gamwell
404-309-6915
gamwell.lesley@gmail.com
Tags:   United States, Wire