header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


YourHaitianTranslator zet Franse en Haïtiaans Creoolse audio om in het Engels met meer nauwkeurigheid en volledigheid dan AI-gedreven geautomatiseerde vertaalsystemen

Aug 3, 2022 6:43 AM ET

Menselijke vertaler Haïtiaans Creools, opgegroeid in Haïti en universitair opgeleid in de omgeving van Boston, biedt aan Franse en Haïtiaans Creoolse audio te vertalen in het Engels met meer nauwkeurigheid en volledigheid dan Facebook’s AI-gebaseerde vertaalsysteem

YourHaitianTranslator heeft net een nieuwe vertaaldienst gelanceerd waarmee mensen en bedrijven uit de VS Franse en Haïtiaans Creoolse audio’s en video’s kunnen vertalen naar Engelse teksten.

De geautomatiseerde Engelse bijschriftendienst van Facebook heeft onnauwkeurige en onvolledige vertalingen van Haïtiaans Creoolse audio aangeboden in zijn video’s. En Facebook heeft niet openlijk een disclaimer gegeven om de Amerikaanse kijker te laten weten over de problemen met de nauwkeurigheid en volledigheid van zijn geautomatiseerde Engelse vertaling van Haïtiaans Creools geluid. Dit probleem is niet beperkt tot de Haïtiaanse Creoolse vertaling. Vertalingen geproduceerd door de Facebook AI-model werden ook beoordeeld door mensen, die scoorde het als ongeveer 90 procent accuraat.

Hij sprak over de vertaalfouten en omissies gevonden in Facebook’s AI-model voor Haïtiaans Creools audio-Swans Paul, de eigenaar van YourHaitianTranslator zei: “Als je een Haïtiaans Creoolse video op Facebook bekijkt en de automatisch vertaalde bijschriften in het Engels leest, denkt de gemiddelde Amerikaan misschien dat hij de juiste Engelse vertaling krijgt. Maar de automatisch gegenereerde bijschriften hebben verschillende fouten op vele gelegenheden. Zij vertalen niet de Haïtiaanse audio volledig en correct.”

Om dit probleem op te lossen, lanceerde de Zwanen Paul YourHaitianTranslator, die wordt ontworpen om een paar superieure voordelen aan te bieden in vergelijking met de Engelse vertalingen die de geautomatiseerde vertaling van Facebook voor video’s in het Frans en het Haïtiaanse Creools produceert.

Vooreerst, als een native speaker en een ervaren vertaler met meer dan zeven jaar ervaring, deze menselijke Haïtiaans Creools vertaler kan bieden een nauwkeuriger vertaling dan een machine-gegenereerde vertaling platform, met inbegrip van geautomatiseerde vertaalsysteem Facebook’s.

Tweede, in tegenstelling tot Facebook’s AI-gebaseerde vertalingen, Swans, de oprichter van YourHaitianTranslator is een native speaker van het Haïtiaans Creools. Hij was geboren en getogen in Haïti waar hij een bekende middelbare school, L’Institution Saint-Louis de Gonzague, in werking gesteld door Franse opvoeders bezocht. Hij ging ook naar universiteit in de V.S. YourHaitianTranslator gebruikt hun oren en hun jaren van vertrouwdheid met de gesproken Haïtiaanse Creoolse taal om zorgvuldig te luisteren en nauwkeurige Engelse vertalingen van de Haïtiaanse Creoolse audio te creëren. Geen AI-systeem kan dat niveau van inheemse sprekersdeskundigheid leveren.

Ten derde, met de deskundigheid van het team, zullen de kijkers bijgevolg Engelse bijschriften ontvangen die de kijkers van de V.S. kunnen vertrouwen wanneer het letten van op video’s waar de audio in Haïtiaans Creools is. ”Zelfs op mijn Youtube kanaal (Your Haitian Translator), kun je luisteren naar Haïtiaans Creools audios en de Engelse versie zien”, zei Swans Paul.

Swans Paul merkt op dat NGO’s, liefdadigheidsorganisaties, overheidsinstellingen en nieuwsorganisaties die een Franse of een Haïtiaans Creoolse audio of video willen vertalen in onberispelijk Engels met een feilloze nauwkeurigheid, hun audio- of videobestanden op zijn website kunnen plaatsen.

YourHaitianTranslator zal de Franse of Haïtiaans Creoolse audio of video op twee manieren in het Engels vertalen. De eerste is een directe vertaling. Het team luistert naar de Franse of Haïtiaanse audio en typt het direct in het Engels. De tweede is een aanpak in twee stappen. Eerst wordt de Franse of Haïtiaans-Creoolse audio getypt in een Franse of Haïtiaans-Creoolse tekst. Vervolgens wordt de Franse of Haïtiaans-Creoolse tekst in het Engels vertaald.

Een polyglot, Swans, biedt ook de volgende transcriptiediensten aan:

  • Franse audio naar Engelse transcriptie omdat hij in die hoedanigheid met in Frankrijk, het VK en de VS gevestigde bedrijven heeft gewerkt.
  • Spaans audio naar Engels transcriptie omdat hij in die hoedanigheid is ingehuurd en omdat hij ook in landen als Colombia en Paraguay heeft gewoond, waar hij dagelijks Spaans moet gebruiken.
  • Braziliaans-Portugees audio naar Engels omdat hij dat voor andere bedrijven heeft gedaan, als privéleraar voor veel Brazilianen in de omgeving van Boston heeft gewerkt, en in verschillende Braziliaanse steden heeft gewoond

Over YourHaitianTransaltor:

Swans Paul, geboren en getogen in Haïti en opgeleid aan de universiteit in de Verenigde Staten, is de oprichter/eigenaar van YourHaitianTranslator. Hij heeft meer dan zeven jaar ervaring als freelance vertaler Haïtiaans Creools voor verschillende vertaalbureaus wereldwijd, in landen als de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Egypte, enz.

Door YourHaitianTranslator, is Swans beschikbaar voor directe indienstneming- je zult te maken hebben met een echte Haïtiaans Creoolse vertaler, niet een of andere AI-gebaseerde vertaaldienst die waarschijnlijk moeilijk te begrijpen of gewoon-oude onnauwkeurige vertalingen zal produceren. Naast Engels naar Haïtiaans Creools vertaaldiensten, heeft hij ook gewerkt aan Frans naar Engels transcriptieprojecten voor Britse, Franse, Amerikaanse en Canadese bedrijven, waarbij hij audio-opnames van het Frans naar het Engels transcribeerde.

Contact Info Bedrijfsnaam: YourHaitianTranslatorContactpersoon: Swans PaulEmail: Verstuur EmailLand: ParaguayWebsite: www.yourhaitiantranslator.com

Contactgegevens:

Company Name: YourHaitianTranslator
Contact Person: Swans Paul
Email: Send Email
Country: Paraguay
Website: www.yourhaitiantranslator.com


Tags:   United States, Wire