header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM kondigt de lancering aan van jaarlijkse overzichtsrapporten van de prestaties van advocatenkantoren

Aug 4, 2022 6:23 AM ET

New York, NY – 2 augustus 2022 – ALM kondigt met trots de lancering aan van zijn jaarlijkse Law Firm Performance Overview Reports, die kritische inzichten en analyses verschaffen over ‘s werelds grootste advocatenkantoren.Elk jaar genereert het analistenteam van ALM Intelligence rapporten over elk van de Am Law 200-kantoren en de niet-Am Law Global 100-kantoren.

Deze rapporten bevatten data punten en analyses zoals:

– De financiële prestaties en strategie van elk bedrijf voor boekjaar 2021– Historische tendensen over 10 jaar met belangrijke financiële cijfers– Geografische tendensen per regio en per kantoor– Gender en minderheid diversiteit statistieken

“Deze rapporten bevatten inzichten die niet gemakkelijk zichtbaar zijn voor het blote oog, terwijl ze dienen als een belangrijke bron van concurrentie-informatie voor advocatenkantoren,” zei James Willer, directeur van ALM Legal Intelligence . “Bovendien worden de rapporten, en de bijbehorende gegevens en hulpmiddelen op Law.com Compass, vaak gebruikt voor due diligence en evaluatie van advocatenkantoren”.

De rapporten onderzoeken ook de pensioenuitkeringen van een bedrijf en bieden een vergelijking met andere bedrijven om te zien hoe een bedrijf zich verhoudt tot bedrijven van een vergelijkbare status als het gaat om financiële prestaties.

“We hebben allemaal de indrukwekkende financiële resultaten van de Am Law 200 in 2021 gezien, maar deze rapporten gaan dieper door gebruik te maken van de volledige reeks ALM Intelligence-gegevens,” zei Dan Masopust, juridisch analist, ALM Intelligence. “ Deze rapporten analyseren niet alleen de 2021 strategie en prestaties op een bedrijfsspecifiek niveau, maar plaatsen deze prestaties ook in een grotere historische context.”

Deze rapporten zijn beschikbaar voor Law.com Compass-abonnees.De eerste reeks Overzichten van de prestaties van advocatenkantoren, die zijn toegespitst op de Am Law 1 tot 25 zijn nu beschikbaar om te downloaden hier. Op deze pagina kunt u ook rapporten van voorgaande boekjaren downloaden.

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatiediensten- en gegevensbedrijf dat zowel de praktijk als de activiteiten van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciële vastgoed- en financiële-dienstensector ondersteunt. ALM levert premium content, invloedrijke doelgroepen en hoogwaardige gegevens die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Ga naar alm.com voor meer informatie.

Contactgegevens:

Name: Eliza Sawyer
Email: esawyer@alm.com
Job Title: Marketing Director