header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DocSolid breidt leidinggevend team uit en verwelkomt branche veteraan, Joseph C. Scott, J.D., Senior Director of Client Engagement

Aug 4, 2022 12:51 AM ET

PHOENIX, AZ – (August 02, 2022) – DocSolid, de juridische technologie-experts voor enterprise scanning, workflow en papierreductie oplossingen, verwelkomt vandaag industrie veteraan Joseph C. Scott, J.D., als de Senior Director of Client Engagement. Joseph is een erkend leider in de juridische technologie en brengt een schat aan ervaring en inzicht in de industrie die van enorme waarde zal zijn voor DocSolid klanten als ze zich voorbereiden op de kansen en uitdagingen in een post-pandemische wereld. In zijn leidinggevende rol bij DocSolid, zal Joseph ervoor zorgen dat DocSolid klanten de maximale waarde halen uit de nieuwe Airmail2 Digital Mailroom en Records Room software van het bedrijf.

Joseph is een erkende juridische technologie thought leader en risicomanagement expert met meer dan twee decennia aan ervaring in het werken met advocatenkantoren. Joseph adviseert bedrijven vaak over hoe ze opkomende technologieën kunnen gebruiken om de ervaring van advocaten en personeel te verbeteren en hun zakelijke doelen te bereiken door innovatieve workflows te creëren.

President van DocSolid, Steve Irons, zegt: “We hebben Joe ingehuurd om de levering van strategische waarde aan onze klanten te stimuleren. Onze Airmail2 Digital Mailroom en Records Room zijn kant-en-klaar om aan te sluiten op het softwareplatform dat al in gebruik is bij DocSolid-accounts, en Joe zal Airmail2 afstemmen op de ambities van elke individuele klant.”

Joseph voegt toe: “Ik ben erg enthousiast om bij DocSolid te komen werken op zo’n cruciaal moment voor het bedrijf. DocSolid is een van de weinige bedrijven die sterker en doelgerichter uit de pandemie is gekomen, dus ik zie een prachtige kans om met onze klanten samen te werken en hen te helpen optimaal te profiteren van onze geweldige marktleidende oplossingen.”

De verschuiving naar hybride operaties heeft bedrijven uitgedaagd om nieuwe, veilige digitale workflows te creëren. Technologie moet een business enabler zijn voor hybride operaties met geoptimaliseerde efficiëntie, productiviteit en veiligheid.

Nu erkend als de industriestandaard, is Airmail2 van DocSolid vanaf de grond opgebouwd om precies de productiviteits- en veiligheidseisen van de hybride operatie van de advocatenkamer op te lossen. Alleen Airmail2 biedt directe levering van post naadloos aan het document management systeem (DMS) van het bedrijf, waar gevoelige informatie goed kan worden beschermd en beheerd door DMS protocollen.

Airmail2 Digitale Postkamer is vanaf de grond opgebouwd voor het nieuwe hybride personeelsbestand van advocatenkantoren, speciaal ontworpen voor de nieuwe beveiligings-, governance- en productiviteitseisen van hybride activiteiten, en beschikt over:

  1. Efficiënt, best practice ontwerp voor postkameroperaties en ontvangers van juridische post, en voor records room projecten en dag-voor-dag werk
  2. Gecertifieerde DMS integraties voor iManage en NetDocuments, aanpasbaar aan speciale klantconfiguraties
  3. Kwaliteitscontroles voor uitgebreide QC-workflows om zeker te zijn van versnippering en verwijdering
  4. Beheertools en monitoring – helpdesk, dashboard, audits, rapportage
  5. Stabiele inzet – enterprise-class server- en beveiligingsregimes, web-based clients en universele ondersteuning voor scanapparaten

Lees meer over Airmail2 Digital Mailroom en zijn metgezel, Airmail2 Digital Records Room, hier.

Over DocSolid®

DocSolid creëert, verkoopt en ondersteunt de Airmail2 Digital Mailroom en Digital Records Room oplossingen voor een hybride personeelsbestand. Betrouwbare, veilige, direct-to-DMS levering van digitale documenten is een best practice voor toonaangevende advocatenkantoren en juridische afdelingen wereldwijd. DocSolid’s gepatenteerde Paper2Digital® oplossingen verminderen de kosten, risico’s en inefficiënties van papieren dossiers. Duizenden gebruikers wereldwijd vertrouwen op DocSolid aangedreven workflows geïntegreerd met iManage, NetDocuments, OpenText eDOCS, Worldox, SharePoint, Thomson Elite, Aderant, Filetrail, LegalKey en Chrome River. Voor meer informatie, bezoek www.docsolid.com.

Contactgegevens:

Name: Patricia Nagy
Email: patricia@proxypr.com
Job Title: Director