header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een gids voor het taxatiehulpmiddel van Citibank

Aug 4, 2022 6:36 AM ET

Of u nu van plan bent om een woning te kopen of een bestaande te herfinancieren voor verdere investeringen, kan het bepalen van de waarde ervan nuttig zijn bij het plannen van uw financiën. Om deze stap gemakkelijk te maken, Citibank biedt een gratis online onroerend goed taxatie tool die een geschatte waarde van uw woning in Hong Kong kan bieden met slechts een paar klikken van de officiële Citibank website. Om meer te weten over hoe deze woning taxatie tool kan nuttig zijn, bekijk de onderstaande sectie. Hoe kan de woning taxatie tool u helpen? De Online Property Valuation tool van Citibank kan u helpen een schatting te krijgen van de waarde van het onroerend goed dat u van plan bent te kopen of te herfinancieren. Hieronder vindt u enkele van de gegevens van het onroerend goed in Hong Kong die u moet verstrekken om de geschatte waarde te berekenen:

 • Zone: Selecteer de juiste zone waar u uw woning wilt kopen of herfinancieren.
 • District: Kies het district waartoe het onroerend goed behoort in de dropdown.
 • Estate Name: Kies de Estate Name uit de brede lijst met opties.
 • Block/Building: Kies het blok/gebouw nummer uit de lijst, indien van toepassing.
 • Floor: Selecteer de verdieping van het pand dat je wilt kopen of herfinancieren.
 • Flat/Unit: Kies het flat/unit nummer indien van toepassing.

Klik vervolgens op de “Get Property Valuation” knop om een geschatte taxatie en beknopte informatie van dat eigendom te krijgen, inclusief:

 • Waarde in HKD
 • Bross floor area (sq.ft.)
 • Verkoopbare oppervlakte (sq ft)
 • Leeftijd van het pand (jaar/s)
 • Waarderingsdatum
 • Referentienummer

Als de taxatie van het pand overeenkomt met uw wensen, kunt u doorgaan naar de volgende stappen met Citibank All-in-One Mortgage Tools om meer te begrijpen over de maximale lening bedrag dat kan worden aangeboden en extra cash korting tijdens het aanvragen van de hypotheek online. Citibank biedt een breed scala van Hong Kong hypotheek opties, zoals HIBOR Deposito-Linked Mortgage, Home Smart Mortgage, Prime Deposito-Linked Mortgage en nog veel meer, die u kunt selecteren op basis van uw wensen. Om meer te weten te komen over de verschillende hypothecaire leningopties en andere hypotheekgerelateerde informatie, kunt u de officiële website van Citibank bezoeken. Final Thoughts Citibank biedt verschillende hypotheektools die kunnen helpen het proces van hypotheekgerelateerde vereisten in Hong Kong te stroomlijnen. De Online Property Valuation en de Hypotheek Calculator zijn enkele van de hypotheek tools die u kunt gebruiken om de geschatte waarde van uw woning te controleren en een schatting te krijgen van de maandelijkse hypotheek betalingen, respectievelijk om u te helpen uw financiële plan te voltooien. Citibank Hong Kong [Boilerplate]Citibank Hong Kong biedt consumenten en instellingen een scala aan financiële producten en diensten, waaronder consumenten- en investeringsbankieren, creditcards en persoonlijke leningen. Citibank Hong Kong streeft ernaar klanten holistische en innovatieve oplossingen te bieden en tegemoet te komen aan de steeds complexere strategieën van haar regionale klantenbestand in de APAC in een steeds veranderend financieel landschap. De inhoud geeft de mening van de auteur van het artikel weer en weerspiegelt niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Citi of zijn medewerkers. Lees de producten en aanbiedingen op de website van Citibank Hong Kong voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie in het artikel.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire