header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Engineered Advisory treedt toe tot de Metaverse

Aug 4, 2022 6:51 AM ET

Nieuwe Metaverse Site is nu live, onthuld op 2 augustus conferentie

WEST PALM BEACH, FL – 2 augustus 2022 – Engineered Advisory (EA), de overkoepelende holdingmaatschappij van Engineered Tax Services, Inc. (ETS), ‘s lands grootste gelicentieerde adviesbureau op het gebied van belastingkredieten en stimuleringsmaatregelen, kondigt aan dat zijn nieuwe metaverse gebouw nu live is. Het virtuele metaverse gebouw werd onthuld op EA’s HABU Accelerator Conference, gehouden in het Renaissance Dallas at Plano Legacy West Hotel in Plano, TX op 2 en 3 augustus. Het bedrijf is het invoeren van de metaverse als een nieuwe manier voor haar CPA partners om te communiceren met klanten en prospects in de toekomst, het aansluiten van grote bedrijven in het investeren in een virtuele toekomst.

Eerder dit jaar, Julio Gonzalez, Engineered Advisory’s oprichter en CEO, kocht virtuele grond in Decentraland, en hij heeft een metaverse “gebouw” ontwikkeld waar EA’s CPA-partners klanten kunnen ontmoeten en waar CPA’s en klanten toegang hebben tot deskundige fiscale kennis op het gebied van crypto, bitcoin, blockchain en tokenization.

“We hebben de toekomst gezien, en die ligt in de metaverse!”, aldus Julio. “Wij in het accountantsvak beseffen dat dit de manier is om de klanten van morgen te bereiken. Naarmate de technologie evolueert, willen de consumenten van vandaag interactie met bedrijven met behulp van de nieuwste high-tech-vooruitgangen-en de metaverse is de golf van de toekomst. New York CPA bedrijf Prager Metis heeft al een metaverse site ontwikkeld, en Big 4 accounting gigant PricewaterhouseCoopers is ook het invoeren van de ruimte.”

Als een teken van de groeiende adoptie van de metaverse door het bedrijfsleven van Amerika, Julio noemde het feit dat corporate reuzen Apple, Microsoft, Amazon, en Snapchat zijn enthousiast toetreding tot de metaverse goudkoorts; vier banken ontwikkelen metaverse faciliteiten (JP Morgan Chase, HSBC, American Express, en Zelf); en volgens Forbes, “kondigde SoftBank eind november 2021 aan dat het 150 miljoen dollar investeert in een Zuid-Koreaans metaverse platform.”

In het nieuwe live, metaverse gebouw van Engineered Advisory kunnen klanten communiceren met EA’s CPA-partners, deelnemen aan presentaties en anderszins omgaan met CPA’s op een zeer vergelijkbare manier als ze zouden doen in een persoonlijke bijeenkomst – maar dan in avatars, natuurlijk.

“Door de pandemie zijn mensen de Zoom-gesprekken beu als manier om met elkaar in contact te komen,” voegde Julio eraan toe. “De metaverse trekt mensen van alle leeftijden aan – en niet alleen jonge mensen – en ik denk dat klanten op zoek zijn naar leuke manieren om met het bedrijfsleven om te gaan. De metaverse past perfect in dat plaatje, en we zien het als een belangrijk onderdeel van onze weg naar toekomstige, duurzame groei.”

Over Engineered Advisory

Engineered Advisory is de overkoepelende holding, geleid door Julio Gonzalez, die Engineered Tax Services, Inc., het enige ingenieursbureau met vergunning dat gespecialiseerde fiscale diensten verleent aan CPA-kantoren en hun klanten; The Growth Partnership, een coaching- en adviesbureau voor professionele diensten; en ABLE, dat gespecialiseerd is in CRM voor de boekhoudsector. Engineered Advisory heeft zijn hoofdkantoor op 303 Evernia Street #300, West Palm Beach, FL 33401.

Contacten:

EA

Daniel Plant, 1-800-236-6519

dplant@engineeredadvisory.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

EA
Daniel Plant, +1-800-236-6519
dplant@engineeredadvisory.com
Tags:   United States, Wire