header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Initiation of Coverage Report on Bakkt Holdings Inc. (NYSE: BKKT) getiteld

Aug 4, 2022 7:03 AM ET

Augustus 3, 2022, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over Bakkt Holdings Inc. (NYSE: BKKT), getiteld, “Connecting the Digital Economy with Major Partners Signed and Strong Revenue Growth Momentum”. Het rapport is hier te openen.

Bakkt is opgericht in 2018, met een visie om de digitale economie te verbinden. Haar platform opereert op het snijvlak van cryptocurrency (“crypto”), loyaliteit en beloningen en betalingen. Het is uniek gepositioneerd om consumenten, merken en financiële instellingen in staat te stellen deze activa beter te beheren, ermee te handelen en ze op spannende nieuwe manieren te gelde te maken.

Bakkt’s institutionele-grade technologieplatform is de kern van alles wat het doet. Het heeft doordacht een uniek en krachtig platform gebouwd, waarin loyaliteitsdiensten van institutionele kwaliteit worden gecombineerd met crypto-capaciteiten van institutionele kwaliteit.

Het Bakkt-platform biedt end-to-end diensten voor haar partners, waaronder gemakkelijk verteerbare technologische diensten, 24/7 klantenondersteuning, en marketing playbooks. Tot de klanten van Bakkt behoren consumenten, bedrijven en instellingen.

Bakkt’s comparables omvatten digitale portemonnee en crypto bedrijven, en andere deSPACs. De comparables hebben een mediane voorwaartse P/S die varieert van 0,7x voor de-SPACs tot 2,3x voor crypto, terwijl BKKT wordt verhandeld tegen 2,7x.

Ga met ons mee voor een gesprek met Bakkt CEO Gavin Michael op dinsdag 16 augustus 2022, om 11 uur EDT. Registreer voor het evenement hier.

Ab out Water Tower Research

Water Tower Research is een platform voor investeerdersbetrokkenheid en stakeholdercommunicatie dat wordt aangedreven door veteranen van Wall Street met aanzienlijke ervaring en geloofwaardigheid. Wij creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die nodig is om relaties op te bouwen en te onderhouden tussen bedrijven en al hun stakeholders en investeerders. “Onderzoek voor de andere 99%” opent de deur voor elke investeerder om op de hoogte te blijven en zorgt voor transparantie, betere betrokkenheid, en gelijke communicatie.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research
Email: research@watertowerresearch.com
Job Title: WTR Investor Engagement

Tags:   United States, Wire