header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis lanceert nieuwe informatiebron over stemrecht voor een transparant overzicht van het Amerikaanse verkiezingslandschap

Aug 4, 2022 7:05 AM ET

Ontwikkeld met de LexisNexis® Rule of Law Foundation, maakt deze gratis, eerste analysetool het mogelijk om alle verkiezingswetten, wetsvoorstellen en vonnissen van de VS te doorzoeken, analyseren en visualiseren.S. State verkiezingswetten, wetsvoorstellen en uitspraken

NEW YORK LexisNexis® Legal & Professional en de LexisNexis® Rule of Law Foundation kondigen vandaag de lancering aan van het LexisNexis® U.S. Voting Laws & Legislation Center. De eerste release van de tool biedt gratis, publieke toegang tot een samengestelde en groeiende collectie van de Amerikaanse federale en staat verkiezingen en stemrecht wetten, met inbegrip van voorgestelde wetgeving, codes, stemrecht gerelateerde informatie, en afbeeldingen.

Met behulp van wetgevende gegevens van State Net® en codes van Lexis ®, de U.S. Voting Laws & Legislation Center biedt full-text toegang en bijna real-time updates van bestaande en voorgestelde staats-en federale wetten, het presenteren van wetgevers, journalisten, non-profit organisaties, juridische professionals, academici, studenten en het grote publiek met tijdige, op feiten gebaseerde, onbevooroordeelde records van het stemmen en verkiezing wetten.

Voor voorgestelde wetgeving, een interactieve kaart van de VS benadrukt voorgestelde wetgeving in alle 50 staten, met 10 op onderwerp gebaseerde filters, zoals vroeg stemmen, om onderzoekers te helpen versnellen en beperken van hun zoekopdracht. Voor bestaande, aangenomen wetgeving, de Voting Center kunnen gebruikers vergelijken gegevens in tabelvorm in verschillende staten op kwesties, zoals geen excuus afwezig stemmen.

“Onze 10.000 medewerkers zijn toegewijd aan actief bevordering van de rechtsstaat door middel van onze dagelijkse acties, bedrijfsvoering, en innovatieve producten en oplossingen,” zegt Mike Walsh, CEO van LexisNexis Legal & Professional. “Een cruciaal onderdeel van dat werk is het ondersteunen van transparantie van het recht door wetten beschikbaar en toegankelijk te maken voor burgers over de hele wereld. Samen met de LexisNexis Rule of Law Foundation introduceren we met trots het Voting Center for the U.S. als een belangrijke, gratis bron om het publiek te voorzien van uitgebreide gegevens en analyses over de stemwetten die hun leven beïnvloeden en ons land vormgeven.”

Andere belangrijke kenmerken die de tool onderscheiden van andere bronnen over kieswetgeving zijn:

  • Comprehensive Data Repository : Zoek meer dan 20.000 bestaande staat en federale stemwetten en 2.000 voorgestelde wetgevende sinds 2021 op trefwoord, onderwerp, of staat, en krijg gratis toegang tot de onderliggende documenten
  • S. State Dashboards: Biedt een samengesteld overzicht van de inhoud, waaronder staat stemwetten, in behandeling zijnde wetgeving, gouverneur en staat wetgever politieke partij affiliaties, en links naar historische wetgevende dekking
  • Insightful Data Visualizations: Bekijk interactieve heat maps die de totale staatsstemwetactiviteit weergeven, vergelijk stemwetten of -kwesties in verschillende staten, en een functie voor wetgevingsvooruitzichten over voorgestelde wetgeving
  • Aanpasbare, deelbare en downloadbare inhoud: Maak datagestuurde rapporten, visuals en infographics die gemakkelijk met anderen kunnen worden gedeeld of opgeslagen voor toekomstig gebruik en analyse
  • Verkiezingswetnieuws: Lees geselecteerde nieuwsberichten met betrekking tot stemrecht uit LexisNexis® nieuwsbronnen, waaronder Law360® en de State Net Capital Journal™

LexisNexis zal de bron in de loop van de tijd blijven ontwikkelen en verbeteren op basis van feedback van klanten. Voor de toekomst zijn onder meer de toevoeging van relevante jurisprudentie en regelgeving, een kalender met de zittingsperiodes van de nationale wetgevende instanties en de mogelijkheid tot kennisgeving gepland.

Eerste gebruikers zien nu al de mogelijkheden en praktische toepassingen van de LexisNexis U.S. Voting Laws & Legislation Center:

“Met alles wat er vandaag de dag in ons land gebeurt, is het meer dan ooit van cruciaal belang om de waarheid rond de wet te kennen,” aldus Carlos Moore, President van de National Bar Association. “Het LexisNexis U.S. Voting Laws & Legislation Center is het perfecte instrument om de broodnodige transparantie te bieden, door gelijke toegang te bieden tot informatie over de wet in een gebruiksvriendelijk formaat voor zowel advocaten als leken.”

William W. Barrett, Esq., Co-voorzitter, Uniform Law Commission Election Law Study Committee, zei: “De LexisNexis U.S. Voting Laws & Legislation Center zal een belangrijke bijdrage leveren aan Amerika’s behoud van onze democratie.”

Voor meer informatie over de LexisNexis U.S. Voting Laws & Legislation Center, of om de mobiele versie te downloaden, bezoek www.lexisnexisrolfoundation.org/voting-laws.aspx.

Over LexisNexis Legal & Professional LexisNexis® Legal & Professional biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat over de hele wereld te bevorderen. Als digitale pionier was het bedrijf de eerste die juridische en zakelijke informatie online bracht met zijn Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 10.500 werknemers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyse- en besluitvormingsinstrumenten voor professionele en zakelijke klanten.

Over LexisNexis Rule of Law Foundation

De LexisNexis® Rule of Law Foundation is een 501(c)(3) non-profitorganisatie die zich ten doel stelt de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. De inspanningen van de stichting zijn gericht op de vier belangrijkste elementen van de rechtsstaat: transparantie van de wet, toegankelijke rechtsmiddelen, gelijke behandeling volgens de wet, en onafhankelijke rechtbanken.

Mediacontacten

Dana GreensteinDirecteur Corporate CommunicationsLexisNexis Legal & Professional212-448-2163dana.greenstein@lexisnexis.com

Eric SokolskyPlat4orm PR908-288-7201eric@plat4orm.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Dana Greenstein
Director, Corporate Communications
LexisNexis Legal & Professional
212-448-2163
dana.greenstein@lexisnexis.com

Eric Sokolsky
Plat4orm PR
908-288-7201
eric@plat4orm.com
Tags:   United States, Wire