header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SEDA Experts breidt haar Economic Expert Witness Practice uit – Willem Buiter, de voormalige Global Chief Economist bij Citigroup treedt toe tot het kantoor als Managing Director.

Aug 4, 2022 6:28 AM ET

New York, NY, 2 augustus 2022 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertgetuigenbureau dat financiële expertgetuigendiensten van wereldklasse levert, heeft vandaag aangekondigd dat Willem Buiter, Ph.D. zich bij het bureau heeft aangesloten als Managing Director en Expert Witness.

“Willem’s reputatie als wereldwijd gerenommeerd econoom en zijn buitengewone expertise in monetair beleid, insolventie van banken, staatsschulden, en wanbetaling van overheden, crypto-activa, en DeFi zullen een onschatbare aanwinst zijn voor ons kantoor en onze klanten,” zei Damiano Colnago, Managing Partner van SEDA Experts.

Voordat hij bij SEDA kwam, was dr. Buiter Global Chief Economist bij Citigroup, hoogleraar internationale economie aan Yale University, extern lid van het Monetary Policy Committee van de Bank of England, hoofdeconoom bij de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling, en adviseur van het Internationaal Monetair Fonds, de Wereldbank, de Internationale Ontwikkelingsbank, de Aziatische Ontwikkelingsbank en de Europese Commissie.

“Ik ben er trots op deel uit te maken van het SEDA-team en deel uit te maken van zo’n buitengewone groep getuige-deskundigen, die behoren tot de meest invloedrijke leiders in de financiële sector op de markt,” aldus Willem Buiter, “Ik kijk ernaar uit om mijn expertise ter beschikking te stellen ter ondersteuning van de cliënten van SEDA als getuige-deskundige.”

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisegetuigenbureau dat gespecialiseerd is in financiële dienstverlening. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiële sector en door toegang te bieden tot de meest invloedrijke leiders in de financiële dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardebepaling, en elite deskundigenrapporten en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders, en toonaangevende financiële instellingen.

Contactgegevens:

Name: Damiano Colnago
Email: dcolnago@sedaexperts.com
Job Title: Managing Partner