header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert industrie rapport over psychedelica getiteld, “De Psychedelica Renaissance”

Aug 4, 2022 6:40 AM ET

Augustus 2, 2022, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) heeft een industrieel rapport gepubliceerd over psychedelica met de titel: “De psychedelica renaissance”. Het rapport is hier te bekijken.

Vijf decennia lang gemeden in een langdurige tegenreactie op het tijdperk van de tegencultuur, is de belangstelling voor de therapeutische waarde van psychedelica nog nooit zo groot geweest. Terwijl psychische stoornissen maar al te gewoon waren voor het begin van COVID-19, is het de pandemie die het bewustzijn heeft verhoogd van de ernst van de menselijke en economische kosten van de geestelijke gezondheidscrisis.

Het positieve gevolg van de pandemie is dat het de geestelijke gezondheid hoger op de totempaal van prioriteiten in de gezondheidszorg heeft doen belanden, met als gevolg een ongekende urgentie om betere oplossingen te zoeken dan nu beschikbaar zijn, waardoor een duidelijker pad is ontstaan voor de psychedelische renaissance. Meer inschikkelijke standpunten van de FDA en andere regelgevende instanties over de hele wereld in de afgelopen vijf jaar hebben een golf van actieve klinische tests in verschillende psychedelica aangemoedigd, geleid door psilocybine en MDMA, een traject dat is versneld sinds het begin van de pandemie. De eerste resultaten van meerdere trials zijn zeer bemoedigend.

De groei van de cannabisindustrie biedt een glimp van wat we kunnen verwachten in de psychedelica-industrie als regelgeving, publieke opinie, en vroege investeringen zich in een positieve richting blijven ontwikkelen. De gemiddelde marktkapitalisatie van beursgenoteerde cannabisbedrijven is $200 miljoen tegenover ~$70 miljoen voor beursgenoteerde psychedelica-gerelateerde bedrijven. Hoewel cannabis en psychedelica vanuit medisch of functioneel oogpunt niet vergelijkbaar zijn, geeft de vergelijking van hun waarde wel stof tot nadenken over de potentiële investeringskansen in de opkomende psychedelica-sector.

Ab out Water Tower Research

Water Tower Research is een platform voor investeerdersbetrokkenheid en stakeholdercommunicatie dat wordt aangedreven door veteranen van Wall Street met aanzienlijke ervaring en geloofwaardigheid. Wij creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die nodig is om relaties op te bouwen en te onderhouden tussen bedrijven en al hun stakeholders en investeerders. “Onderzoek voor de andere 99%” opent de deur voor elke investeerder om op de hoogte te blijven en zorgt voor transparantie, betere betrokkenheid, en gelijke communicatie.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research
Email: research@watertowerresearch.com
Job Title: WTR Investor Engagement

Tags:   United States, Wire