header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fidelity Life maakt levensverzekering toegankelijker en betaalbaarder voor Amerikanen

Aug 9, 2022 6:12 AM ET

Het afsluiten van een levensverzekering is een slimme manier om financieel te zorgen voor uw dierbaren in geval van uw overlijden. Met een goede polis bent u er zeker van dat u dit op een kosteneffectieve manier doet en dat de verzekeraar genoeg geld heeft om de overeengekomen overlijdensuitkering uit te betalen. Bovendien is het mogelijk om de laagste premies voor uw individuele omstandigheden te kiezen door rond te shoppen voor dekking.

De beslissing om een term levensverzekering aan te schaffen is een belangrijke. Met de meeste Amerikanen die behoefte hebben aan betaalbare en toegankelijke dekking, ongeacht hun gezondheid en leeftijd, kan Fidelity Life termijn levensverzekeringen helpen bescherming te bieden.

Hoe Fidelity Life Term Life Insurance werkt

Fidelity Life maakt het gemakkelijk om de levensverzekeringsofferte te vinden die past bij de unieke behoeften van een individu. Het gestroomlijnde proces omvat drie eenvoudig te begrijpen stappen: een polis vinden, een offerte krijgen, en aanvragen en kopen. Het beste van alles is dat elke potentiële polishouder toegang heeft tot een agent om hen te begeleiden door het hele proces.

Vind een polis

Het vinden van de juiste polis vergt soms wat zoekwerk. Gelukkig maakt Fidelity Life het u gemakkelijk met een snel, probleemloos proces om een levensverzekering af te sluiten op basis van partnerstatus, afhankelijke personen, levensstijl en meer.

Vraag een offerte

Wanneer de tijd komt om een offerte voor een levensverzekering te krijgen, kan het proces niet eenvoudiger zijn dan dat. Het enige wat een persoon hoeft te doen is het invoeren van hun omstandigheden, met inbegrip van geslacht, gezondheid, en financiële details. Vanaf dat moment wordt er automatisch een online offerte gegenereerd, of u kunt ervoor kiezen om met een agent te spreken voor meer hulp bij het samenstellen van het perfecte plan.

Aanvragen en kopen

Nadat ze een plan hebben gevonden dat voor hen werkt, kunnen mensen hun verzekering online aanvragen op de website van Fidelity Life. Bij aankoop begint de dekking vaak nog dezelfde dag!

Voordelen van Fidelity Life Tijdelijke Levensverzekering

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan de aankoop van een Fidelity Life verzekering, waaronder uitgebreide aankoopopties en de mogelijkheid om plannen op maat te maken. Informatie over de unieke voordelen vindt u hieronder.

Toegankelijkheid

Of u nu een levensverzekering koopt op 18-jarige leeftijd of op 65-jarige leeftijd, het is van essentieel belang dat u over opties beschikt bij het nemen van die beslissing.

Ook moeten mensen een plan kunnen kopen ondanks hun gezondheidstoestand of andere kenmerken die bij andere levensverzekeraars aanleiding kunnen zijn tot afwijzing. Fidelity Life maakt levensverzekeringen toegankelijker voor gewone Amerikanen.

Betaalbaarheid

Term levensverzekeringen zijn over het algemeen de meest betaalbare levensverzekeringen in vergelijking met overlijdensrisicoverzekeringen.

Fidelity Life biedt meerdere termijnplannen, variërend in uitkeringsbedragen en termijnen om aan elk budget te kunnen voldoen. Bovendien, plannen kunnen beginnen zo laag als $ 15 per maand voor specifieke demografische groepen, waardoor het een betaalbare optie voor meer budgetten.

Policy Matching

Het kan een uitdaging zijn om te beslissen welk plan geschikt is voor de ene persoon of de andere. Levensverzekeringsplannen zijn zeer individualistisch en een persoonlijke keuze.

Het is begrijpelijk dat er veel vragen rijzen tijdens dit proces, zoals of een overlijdensrisicoverzekering de beste is en hoeveel dekking er nodig is. De agenten van Fidelity Life leren over de behoeften van een individu en helpen bij het vinden van de beste polis voor hen.

De bottom line

Fidelity Life biedt term levensverzekeringen en maakt het gemakkelijker voor mensen om dekking te krijgen. Consumenten kunnen een levensverzekering online aanvragen of hulp krijgen van een erkend agent bij het aanvraag- en aankoopproces.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire