header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Plethora Businesses vertegenwoordigt eigenaars bij de verkoop van American Sheet Metal

Aug 9, 2022 5:27 AM ET

Orange County, CA, 21 juli 2022 – Plethora Businesses, een M & A adviesbureau met hoofdkantoor in Orange County, Californië, is verheugd de verkoop aan te kondigen van American Sheet Metal, een leverancier van diensten op het gebied van plaatbewerking, aan Manufacturing Succession (MSP). Plethora trad bij deze transactie op als exclusief adviseur aan de verkoopzijde. De transactie is afgerond op 1 juli 2022.ASM is al bijna 20 jaar een toonaangevende leverancier van plaatwerkdiensten en heeft een reputatie op het gebied van kwaliteit, klantenservice en de mogelijkheid om zowel grote als kleine projecten aan te nemen door gebruik te maken van geavanceerde CNC-apparatuur.MSP is opgericht met als doel jarenlange ervaring op het gebied van verkoop, productie en engineering in te zetten voor de overname en groei van gevestigde productie- en industriële activiteiten. De overname breidt de bestaande productielocaties van MSP in de VS uit om de productiemogelijkheden te vergroten. Het gecombineerde bedrijf zal een verhoogde productie van standaard en op maat gemaakt plaatwerk aanbieden. “We zijn zeer verheugd een partner te kunnen vinden om de geweldige erfenis van kwaliteit en service voort te zetten die ASM in de afgelopen twee decennia heeft gecreëerd”, zegt Jeremy Manista, Project Manager bij Plethora. “Wij geloven dat Jules en zijn team in staat zullen zijn om het bedrijf dat Eli heeft opgebouwd naar een geheel nieuw niveau te laten groeien. “MSP’s overname van American Sheet Metal markeert de tweede deal die Plethora Business in de zomer van 2022 heeft gesloten. Over Plethora Businesses Plethora Businesses is een boutique M & A adviesbureau, dat sell-side en buy-side M & A, bedrijfsstrategie, waarderingen en adviesdiensten levert aan bedrijven in de middenmarkt. Voor meer informatie, bezoek plethorabusinesses.com of bel 714-255-8862. Contact: George LanzaPresidentGeorge@PlethoraBusinesses.comJeremy ManistaAssociateJeremy@PlethoraBusinesses.comMax MasanaFinancieel analistMax@PlethoraBusinesses.com

Contactgegevens:

Name: George Lanza
Email: george@plethorabusinesses.com
Job Title: CEO

Tags:   United States, Wire