header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voorbereiden op het nieuwe werkparadigma: Waarom bedrijven vergaderzalen en bureaus moeten inplannen voor een hybride personeelsbestand

Aug 9, 2022 5:18 AM ET

Als bedrijven de laatste hand leggen aan hun plannen om hun bedrijfsvoering na de tijdelijke onderbreking een “nieuwe impuls” te geven, is één ding duidelijk geworden: De oude manier van werken is al lang voorbij! Het nieuwe werkparadigma is dat van een hybride personeelsbestand, waarbij meer werknemers kiezen voor de optie om op kantoor te werken, of deels on-premise, en deels virtueel. Het is van cruciaal belang om te beschikken over een geavanceerd bureau, kantoorruimte en software voor het plannen van conferentieruimten, om aan de behoeften van een hybride personeelsbestand te voldoen. Zonder deze software zullen hybride teams te maken krijgen met chaos en verwarring.

Nummers die ertoe doen

Voor bedrijfsleiders die nog steeds proberen uit te vinden wat het nieuwe hybride model voor hun organisaties betekent, hier een primer:

Sommige werknemers zullen er de voorkeur aan geven altijd op kantoor te werken. Anderen werken volledig op afstand. Weer anderen kiezen voor een middenweg – deels op kantoor en deels op afstand

Het is daarom noodzakelijk dat organisaties de cijfers berekenen en een aantal moeilijke keuzes maken, waaronder de vraag of ze evenveel onroerend goed – bureaus, kamers, vergaderruimten – nodig zullen hebben als ze momenteel bezitten. De meeste bedrijven zullen tot de beslissing komen dat het delen van die werkruimte met anderen een verstandige zet zou kunnen zijn. En dat is waar een functie-rijke conferentieruimteplanner kan helpen.

Andere cijfers, ondersteund door geloofwaardig onderzoek, maken ook een sterke business case voor het gebruik van toonaangevende softwaretools voor het plannen en beheren van gedeelde kantoorruimte. Uit een recente enquête van Gallup blijkt dat, hoewel de voorkeur voor werken op afstand toeneemt, vier op de tien werknemers ten minste 2 tot 3 dagen van hun werkweek naar kantoor willen komen. En drie op de tien willen minimaal twee of minder dagen op kantoor zijn.

desk2

Dus, voor we het fysieke kantoor “dood en begraven” verklaren, laten we even pauzeren en de balans opmaken van de cijfers. Ze zijn belangrijk, omdat werknemers verwachten dat bedrijfsleiders on-demand, in-person werk tot werkelijkheid maken. En wanneer teams elkaar in levende lijve moeten ontmoeten, is een volledig uitgeruste planningssoftware de beste manier om aan die verwachtingen te voldoen.

Waarom online planningssoftware werkt

Full-featured, cloud-based planning tools, zoals DeskFlex conference room scheduling software, zijn ideaal om organisaties voor te bereiden op het ondersteunen van een toename in Hybride werk. De suite van functies past keurig in de bestaande netwerkinfrastructuur van organisaties. En omdat deze systemen beproefd en getest zijn, krijgen facilitair beheerders en personeelsmanagers onmiddellijk toegang tot krachtige planningshulpmiddelen.

De software heeft ook een naadloze integratie met een grote (en voortdurend groeiende) lijst van web-gebaseerde applicaties en productiviteitstools, waaronder:

– Zapier

– Okta

– Office 365

– Outlook

– Active Directory

Na voltooiing van de integratie tussen DeskFlex en anderetoepassingen van de derdepartij, kunnen hybride werknemers hun mobiele apparaten eenvoudig gebruiken om toegang te krijgen tot de krachtige functies van hun bedrijfsapplicaties conferentieruimteplanner, en reserveringen controleren, geplande boekingen wijzigen of de beschikbaarheid van bureaus, kamers of vergaderruimten controleren – en dat allemaal onderweg! Er is gewoon geen ruimte om te werken met op papier gebaseerde reserveringssystemen, of om gedeelde spreadsheets en elektronische documenten te gebruiken. De cloud-gebaseerde planning en reserveringssoftware is ook beschermd door toonaangevende beveiligingsfuncties, en werkt met de meeste iOS-of Android-apparaten – die goed is voor 85% van een bedrijf mobiele arbeidskrachten!

Contactgegevens:

(877) 253-2356 (847) 359-3990 sales@DeskFlex.com
Tags:   United States, Wire