header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


4 college spaar tips voor ouders

Aug 10, 2022 1:06 AM ET

Sparen voor de universiteit kan stressvol zijn. Met de collegegeld kosten die elk jaar stijgen, kan het een uitdaging zijn om te beslissen hoe en wat te sparen, en genoeg sparen voor de volledige kosten kan een aanzienlijke financiële planning nemen. Of u nu goed op weg bent of net begint uit te vinden hoe college besparingen passen in uw budget, hier zijn een paar eenvoudige hacks die kunnen helpen:

1. Maak het deel uit van uw budget

Budgettering kan u helpen erachter te komen hoeveel u uitgeeft en waar u kunt besparen. Als budgetteren nieuw voor je is, is dit een goed moment om uit te zoeken welk type budget je kunt aanhouden, welke hulpmiddelen voor jou werken, en hoe sparen voor college in dat budget past.Als je al regelmatig budgetteert, kijk dan eens naar je uitgaven en denk na over wat je je kunt veroorloven om elke maand aan college te besteden-regelmatige bijdragen, zelfs als ze klein zijn, kunnen echt veel geld opleveren. Dit is ook een goed moment om opnieuw te evalueren waar je aan uitgeeft en te beslissen waar je op kunt bezuinigen.Als je eenmaal hebt besloten hoeveel je wilt bijdragen, kan het helpen om automatische opnames bij je bank in te stellen die geld naar een spaarrekening of een andere rekening overmaken waarop je collegegeld kunt storten. Op deze manier hoeft u niet na te denken over het verplaatsen van uw geld, en komt u niet in de verleiding om het geld te gebruiken.

2. Overweeg een 529 of andere fiscaal gefaciliteerde rekening

Als u eenmaal hebt besloten hoeveel u maandelijks of jaarlijks kunt sparen voor college, kunt u strategische keuzes maken over waar u dat geld wilt sparen en beleggen. Er zijn verschillende fiscaal voordelige rekeningen die zijn ontworpen om u te helpen sparen voor de universiteit, waaronder 529-plannen en Coverdell Educational Savings Accounts.

3. Overweeg vooruitbetaald collegegeld

Zou het niet geweldig zijn als u de collegegeldprijzen nu kon bevriezen en later kon betalen? Sommige staten bieden 529 vooruitbetaalde collegegeldplannen aan. Deze plannen vergrendelen de collegegeldkosten tegen het huidige tarief, en kunnen een goede optie zijn als uw staat dit aanbiedt en u weet dat uw kind naar een in-state college zal gaan.

4. Zoek mogelijkheden voor studiebeurzen

Wanneer het tijd is om u aan te melden voor collegegeld, kunnen studiebeurzen en subsidies, academisch of anderszins, een geweldige manier zijn om de financiële last te verlichten. Veel scholen bieden volledige of gedeeltelijke beurzen aan op basis van cijfers en testscores. U kunt uw kind ook helpen bij het vinden en aanvragen van beurzen die specifiek op zijn of haar talenten zijn afgestemd – er zijn er genoeg, of uw kind nu uitblinkt in sport, academische vakken, kunst of iets anders.

Flexibiliteit is de sleutel

Sparen voor de universiteit kan verschillende strategieën omvatten, waaronder budgetteren, college spaarrekeningen en het zoeken naar beurzen die specifiek op de talenten van uw kind zijn afgestemd. Met de stijgende collegegeldprijzen is het belangrijk om je bewust te blijven van je opties, realistisch te zijn over de kosten, en flexibel te blijven.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire