header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fidelity Life helpt jonge gezinnen aan een betaalbare levensverzekering

Aug 10, 2022 12:58 AM ET

De tijdelijke levensverzekering kan voor de meeste jonge gezinnen een goede oplossing zijn – maar denk eraan dat beide ouders, indien mogelijk, gedekt moeten zijn. U moet ook plannen maken voor uw nieuwe gezin, wat betekent dat u geconfronteerd wordt met vragen als “Wat gebeurt er met mijn kind of partner als ik sterf?” Een levensverzekering is een manier om financieel voor hen te zorgen als het onverwachte gebeurt.

Een onderzoek door LIMRA wees uit dat 42% van de Amerikaanse huishoudens binnen zes maanden financiële problemen zou hebben als de kostwinner zou overlijden. Mensen met jonge gezinnen willen er zeker van zijn dat er voor hun kinderen wordt gezorgd als hen iets overkomt. Ze willen ook een polis vinden die betaalbaar is voor hen.

Fidelity Life biedt geweldige betaalbare termijn levensverzekeringsopties voor jonge gezinnen. Aanvragers kunnen zelfs een levensverzekering zonder medische keuring krijgen. Hier leest u hoe een overlijdensrisicoverzekering bij Fidelity Life werkt en waarom gezinnen zouden moeten overwegen een polis af te sluiten.

Waarom hebben jonge gezinnen een overlijdensrisicoverzekering nodig?

De overlijdensrisicoverzekering keert geld uit aan een begunstigde – een echtgenoot of co-ouder, bijvoorbeeld – wanneer de verzekerde persoon overlijdt. U kiest een begunstigde voor de levensverzekering wanneer u de dekking koopt.

Het geld kan het gezin ondersteunen wanneer u afwezig bent, zoals het betalen van de hypotheek en het financieren van de opleiding van uw kind.

Hier volgt een voorbeeld van hoe een levensverzekering werkt: U koopt een polis van $1 miljoen die uw eigen leven verzekert en noemt uw echtgenoot als begunstigde. Als u overlijdt terwijl de verzekering loopt, ontvangt uw echtgenoot de uitbetaling van $1 miljoen.

Hoe Fidelity Life termijn levensverzekeringen werken

Een termijn levensverzekering geeft een polishouder gegarandeerde bescherming voor een specifieke looptijd. Fidelity Life biedt looptijden van 10, 15, 20 en 30 jaar aan. Dekkingsbedragen kunnen variëren van $50.000 tot $2.000.000. De kosten van de premie worden bepaald door factoren zoals leeftijd, geslacht, hobby’s, rokersstatus, en algemene gezondheid. Een 30-jarige vrouw kan een 20-jarige termijnpolis van $250.000 van Fidelity Life krijgen voor slechts $18,71. Klanten die een levensverzekering willen afsluiten, kunnen hun polis aanpassen aan de duur en het dekkingsbedrag dat voldoende is om hun gezin financieel te beschermen. Na het beantwoorden van een paar vragen, geeft Fidelity Life een offerte om levensverzekeraars te helpen een betaalbare optie te vinden.

Als shoppers eenmaal hebben besloten een polis te kiezen, kunnen ze deze online of bij een agent aanvragen. Hoewel termijn levensverzekeringen kan een medisch onderzoek nodig zijn, in sommige gevallen, kunnen jonge en gezonde hebben hun medisch onderzoek afgezien. Nadat een aanvrager is goedgekeurd, kunnen zij beginnen met het betalen van hun premies op een maandelijkse of jaarlijkse basis. Bij Fidelity Life kan de dekking dezelfde dag nog ingaan. Polishouders kunnen hun polis aanpassen door een levensverzekeringsoptie toe te voegen, zoals een levensverzekeringsoptie voor terminale ziektes of een levensverzekeringsoptie voor kinderen. Zodra de polis bijna ten einde loopt, kan deze vervallen, worden verlengd of kan een ander levensverzekeringsproduct worden gekocht.

Fidelity Life Term Life Benefits

Het belangrijkste voordeel van een Fidelity Life’s Term Life polis is de betaalbaarheid. Een 35-jarige man kan mogelijk een 20-jarige $500.000 term life polis krijgen voor ongeveer $37 per maand. De premies zijn over het algemeen het laagst voor mensen die jonger en gezonder zijn. Zoals eerder opgemerkt, kunnen levensverzekeringsshoppers een overlijdensrisicoverzekering aanpassen aan de duur en het dekkingsbedrag die het beste bij hun behoeften passen. Omdat het beleid niet gebonden is aan een werkgever, hoeven polishouders zich geen zorgen te maken over het verliezen van hun dekking als ze van baan veranderen.

Hoeveel levensverzekeringen kopen & begunstigden benoemen?

Om uit te vinden hoeveel levensverzekering u moet kopen, moet u nadenken over de financiële behoeften van uw gezin.

  1. Bepaal hoeveel jaar inkomen u wilt dat een levensverzekering vervangt en vermenigvuldig uw jaarinkomen met dat getal.
  2. Tel daarbij op andere financiële verplichtingen, zoals schulden en studiekosten voor uw kinderen.
  3. Tel daarbij op de kosten van de diensten die u levert en die zouden moeten worden vervangen.
  4. Rekening houden met spaargeld en eventuele andere levensverzekeringen die je al hebt.

Als je een polis koopt, noem je een begunstigde, zoals je echtgenoot/echtgenote, om het geld van de levensverzekering te ontvangen. Als u een minderjarig kind als begunstigde wilt benoemen, kunt u overwegen een trust op te richten om het geld voor hen te bewaren.

Een gids voor levensverzekeringen voor jonge gezinnen

Fidelity Life biedt een verscheidenheid aan polissen, waaronder no medical exam life insurance.Life insurance shoppers kunnen hun opties bespreken met een gediplomeerd agent of online winkelen voor levensverzekeringscitaten. Shoppers hoeven alleen maar een paar vragen te beantwoorden voordat ze snel worden gekoppeld aan een beleid dat aan hun behoeften voldoet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire