header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Waarom de zomer een goed moment is om een levensverzekering af te sluiten

Aug 10, 2022 1:02 AM ET

Voor velen betekent de zomer zonneschijn, stranden en reizen. Maar de zomer is niet alleen een geweldige tijd om te ontspannen en te genieten van het buitenleven – het kan ook de perfecte tijd zijn om te overwegen een levensverzekering te kopen.Hoewel elke tijd van het jaar een goed moment is om een levensverzekering te overwegen, zal dit artikel een paar voordelen behandelen van het zoeken naar een levensverzekering in de zomer. Dan zal het een paar soorten beleid om te overwegen, zoals einde-uitgavenverzekering, termijn levensverzekeringen, en hele levensverzekeringen.

Redenen om een levensverzekering in de zomer

De warme maanden kunnen een geweldige tijd zijn voor potentiële polishouders om een levensverzekering te krijgen. Hier zijn een paar redenen om deze zomer naar een polis te zoeken: 1. Dekking voor polishouders met kinderen op de universiteit Collegegeld kan duur zijn. Een levensverzekering kan helpen bij het betalen van het onderwijs en de kosten van levensonderhoud van het kind als de verzekeringnemer overlijdt. Voor ouders van kinderen die in de herfst naar de universiteit gaan, kan de zomervakantie een goed moment zijn om plannen te maken en naar een levensverzekering te zoeken. 2. Dekking tijdens vakantie Op vakantie kunnen er riskantere dingen gebeuren. Als het ergste gebeurt, kan de juiste levensverzekering de polishouder helpen geld te verstrekken aan dierbaren om hun inkomen te vervangen en andere schulden en uitgaven te regelen. 3. Extra tijd voor onderzoek Sommige banen hebben in de zomer vrij of minder uren. Dit kan veel mensen meer tijd geven om levensverzekeringen te onderzoeken om hun behoeften te begrijpen, en vervolgens rond te shoppen voor meerdere offertes om de beste tarieven vast te zetten.

Typen levensverzekeringen om deze zomer te overwegen

Polishouders die deze zomer naar levensverzekeringen kijken, kunnen de volgende soorten polissen overwegen: Eindkostenverzekering Eindkostenverzekering is een kleine levensverzekering die is ontworpen om de kosten aan het einde van het leven te dekken, zoals medische rekeningen en begrafeniskosten. De uitkering bij overlijden is vaak lager dan bij een gewone levensverzekering, maar de premies zijn lager en er is geen medische keuring. Bovendien hebben deze polissen een contante waardecomponent die in de loop van de tijd groeit. Dit kan een goede optie zijn voor polishouders van wie de begunstigden hulp nodig hebben bij de kosten aan het einde van hun leven. Term levensverzekering Termijn levensverzekering biedt dekking voor een vaste periode van 10 tot 30 jaar, afhankelijk van de keuze van de polishouder. Als de polishouder overlijdt terwijl de polis van kracht is, ontvangen hun dierbaren een aanzienlijke overlijdensuitkering ter vervanging van hun inkomen en om schulden te helpen elimineren. De premies voor tijdelijke levensverzekeringen zijn goedkoper omdat de polishouder het risico loopt langer te leven dan de polis. Gezamenlijke levensverzekeringen Geheel levensverzekeringen zijn een vorm van permanente levensverzekeringen. Ze zijn duurder dan termijnpolissen, maar de polishouder is zijn hele leven gedekt als hij zijn premies betaalt. Bovendien gaat een deel van elke premie naar een component voor de groei van de contante waarde, die belastinguitgesteld groeit tegen een vaste rentevoet. Wanneer de contante waarde groot genoeg is, kunnen polishouders er tegen een lage rente van lenen, het opnemen, of het geheel ontvangen (minus afkoopkosten) als ze de polis afkopen.

Verzekeren van een levensverzekering deze zomer

De zomer kan voor velen de perfecte tijd zijn om op zoek te gaan naar een levensverzekering, omdat veel mensen meer tijd hebben om polissen te onderzoeken en rond te shoppen voor de beste offertes. Het kan gemoedsrust bieden tijdens het reizen tijdens de zomermaanden en ouders van studenten helpen hun kinderen te dekken als ze later op school zitten.Of een verzekeringnemer nu kiest voor een levensverzekering, een termijnverzekering of een eindkostenverzekering, het afronden van de zoektocht naar een levensverzekering tijdens de zomer kan polishouders zekerheid en gemoedsrust bieden tot in de herfst en daarna.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire