header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


4 dingen die elke vrouw in haar financieel plan moet opnemen

Aug 11, 2022 2:16 AM ET

Vandaag de dag studeren vrouwen meer dan ooit af aan de universiteit en krijgen ze goedbetaalde banen. Vrouwen spelen ook een belangrijke rol in de financiële besluitvorming van hun gezin. Met meer inkomen en financiële onafhankelijkheid is het echter ook nodig om een compleet financieel plan op te stellen dat u helpt uw doelen te bereiken. Dus, met dat in gedachten, zal dit artikel vier essentiële onderdelen behandelen die elke vrouw in haar financiële plan moet opnemen.

1. Een maandelijks budget

Een maandelijks budget laat je zien waar elke dollar van je inkomen naartoe gaat. Zo kun je ervoor zorgen dat je minder uitgeeft dan je verdient en dat je geld overhoudt voor sparen en beleggen. U houdt zich gewoon elke maand aan het budget, met kleine aanpassingen als dat nodig is om ervoor te zorgen dat u niet te veel uitgeeft. Bovendien helpen budgetten u om onnodige uitgaven te vermijden. Misschien betaalt u bijvoorbeeld voor een abonnementsdienst die u niet meer gebruikt of geeft u elke maand buitensporig veel uit aan restaurants. Je budget kan je helpen deze uitgaven te beperken en geld te besparen.

2. Een pensioenplan

Pensioen lijkt misschien nog een heel leven weg als je jong bent, maar door zo snel mogelijk te sparen, heb je meer tijd om je geld te laten groeien en op te bouwen. Om een pensioenplan te maken, moet u bepalen wanneer u met pensioen wilt gaan, wat uw geschatte uitgaven voor levensonderhoud op dat moment zijn en wat uw potentiële belastingtarief is. Dit zal u helpen te berekenen hoeveel u tegen die tijd moet sparen en welke rekeningen u moet gebruiken. Van daaruit kunt u de pensioenrekeningen selecteren die het beste bij uw doelstellingen passen. Als u een bedrijfspensioenregeling hebt, zoals een 401(k), begin daar dan. Draag bij tot de werkgever match indien beschikbaar, want dit is gratis geld. Nadat u de werkgeversbijdrage hebt ontvangen, kunt u een traditionele of Roth IRA overwegen. Traditionele IRA-bijdragen zijn aftrekbaar van de belasting, maar uitkeringen worden belast, dus deze kunnen goed zijn als uw belastingtarief lager zal zijn bij pensionering. Roth IRA-bijdragen zijn niet aftrekbaar van de belasting, maar opnames zijn belastingvrij, dus ze kunnen goed werken als uw pensioeninkomen hoger zal zijn.

3. Een levensverzekering

Volgens LIMRA’s 2022 Insurance Barometer Study, is het percentage onverzekerde vrouwen gestegen voor het zesde jaar op rij. U moet overwegen levensverzekering quotes zo vroeg mogelijk, zelfs als u geen afhankelijke personen, omdat je vaak kunt vastzetten in een lager tarief als je jonger bent. Op die manier, als je nodig hebt om later begunstigden toe te voegen, zul je geen zorgen te maken over een hogere kosten van de dekking, omdat je al een policy.Term levensverzekeringen is een betaalbare polis die dekking biedt voor een vaste periode van 10 tot 30 jaar. Een permanente verzekering is daarentegen duurder, maar gaat een leven lang mee en biedt mogelijkheden tot vermogensopbouw via de cash value-groeicomponent. Een deel van elke premie gaat naar deze component, die belastinguitgesteld groeit. U kunt lenen of opnemen uit de contante waarde van een permanente polis. U kunt uw polis ook afkopen en de volledige contante waarde ontvangen, zonder afkoopkosten. Op zoek naar levensverzekeringen online is vaak uw beste weddenschap. U kunt meerdere levensverzekeringscitaten binnen enkele minuten krijgen zonder huis te verlaten. Vanaf daar kunt u offertes vergelijken om het beste tarief te krijgen.

4. Een estate plan

Een estate plan bepaalt hoe uw vermogen zal worden verdeeld wanneer u overlijdt. Ook dit is belangrijk om te doen, zelfs zonder personen ten laste. Zonder een plan zullen de rechtbanken beslissen hoe uw vermogen zal worden verdeeld en zij zullen dit misschien niet doen in overeenstemming met uw wensen. Als u geen afhankelijke personen hebt, kunt u altijd andere familieleden, zoals ouders, neven en nichten, broers en zussen, of zelfs liefdadigheidsinstellingen als begunstigden benoemen. Natuurlijk wil je dit bijwerken bij elke belangrijke gebeurtenis in je leven, zoals trouwen, een huis kopen en kinderen krijgen.

De onderste regel

Het maken van een compleet financieel plan begint met het maken van een maandelijks budget om ervoor te zorgen dat je meer verdient dan je uitgeeft, zodat je kunt sparen voor je doelen, in de eerste plaats voor je pensioen. Daarna moet u een nalatenschapsplan opstellen en regelmatig bijwerken. Daarnaast moet u overwegen om in een vroeg stadium levensverzekeringscitaten aan te vragen. Deze twee elementen zullen ervoor zorgen dat uw vermogen naar de juiste plaatsen gaat als u overlijdt. Voeg deze vier elementen samen en u bent goed op weg om een uitgebreid financieel plan op te stellen en u zekerder te voelen met uw geld.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: consultant

Tags:   United States, Wire