header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


4 slimme manieren om je tegen inflatie te beschermen

Aug 11, 2022 2:19 AM ET

Of het nu gaat om benzine of kruidenierswaren, door de inflatie gaan de prijzen snel omhoog. Velen vragen zich af hoe ze dat kunnen bijbenen. Gelukkig zijn er genoeg manieren om je tegen inflatie te beschermen – en in sommige gevallen je vermogen sneller te laten groeien dan inflatie. Dit artikel gaat in op vier snelle tips om de inflatie op afstand te houden en uw vermogen te beschermen.

1. Maximaliseer uw fiscaal gefaciliteerde pensioenbijdragen

Fiscaal gefaciliteerde pensioenbijdragen kunnen u helpen uw vermogen te behouden en te laten groeien ondanks de inflatie. De belastingbesparingen die u ontvangt, kunnen helpen de gevolgen van inflatie te compenseren, en de markten kunnen deze bijdragen mogelijk sneller laten groeien dan de inflatie.Zorg ervoor dat u op zijn minst het maximum haalt uit uw werkgeversmatch als u een werkplekplan hebt, omdat dit in wezen gratis geld is. Overweeg daarna een traditionele of Roth IRA om belastingvoordelen te blijven krijgen. Met traditionele IRA’s kunt u belastingaftrekbare bijdragen doen, maar pensioenopnames worden belast als gewoon inkomen. Bijdragen aan een Roth IRA zijn niet aftrekbaar, maar opnames bij pensionering zijn belastingvrij.

2. Voeg een inflatieclausule toe aan uw levensverzekering

Bij levensverzekeringen kan de inflatie elk jaar de waarde van uw overlijdensuitkering verminderen. Hierdoor kunnen uw nabestaanden minder geld overhouden als u overlijdt. Veel verzekeraars laten u een inflatieclausule toevoegen om dit te voorkomen. Deze kosten extra, maar verhogen uw overlijdensuitkering elk jaar met een vast percentage om gelijke tred te houden met of zelfs sneller te groeien dan de inflatie. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw begunstigden zoveel mogelijk geld ontvangen als u overlijdt terwijl de polis actief is. Hoe groter het percentage dat u kiest, hoe meer het kost. Hoe hoger het percentage dat u kiest, hoe meer het kost. Een hoger percentage kan echter de aanzienlijke verhoging van uw overlijdensuitkering waard zijn. Bovendien, als je op zoek bent naar levensverzekeringscitaten, kijk online. Winkelen voor levensverzekeringen online helpt u meer citaten in minder tijd te vinden, waardoor u de dekking en inflatie rider krijgt die u nodig hebt zonder uw budget te breken.

3. Investeer in de markt

Als u uw pensioenrekeningen maximaliseert en uw levensverzekeringspolis heeft een inflatie rider, stop dan zoveel geld als u zich veilig en comfortabel kunt veroorloven in een gediversifieerde set van beleggingen. Historisch gezien, heeft de S & P 500 een 10,5 gemiddeld rendement op jaarbasis. U kunt geen beleggingsrendement garanderen, maar de markt heeft een duidelijke staat van dienst als het gaat om het voorblijven van inflatie. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om een financieel adviseur te raadplegen om u te helpen de beste investeringen voor uw omstandigheden, doelen, tijdshorizon en risicotolerantie te bepalen.

4. Zoek manieren om uw inkomen te verhogen

Het verhogen van uw inkomen kan u helpen de inflatie bij te houden of voor te blijven, en er zijn veel manieren om dat te doen. Ten eerste, als je een baan hebt, probeer dan een loonsverhoging of promotie te krijgen via je werk. U kunt ook proberen elders een nieuwe baan te vinden – veel werkgevers hebben moeite om genoeg werknemers te vinden en betalen misschien meer om u in dienst te nemen. U kunt ook proberen een bijbaantje of een bedrijfje te beginnen. Er zijn allerlei opties, van ritjes delen en bezorging rijden tot online bedrijven die je vanuit huis kunt beginnen. Hoe dan ook, het opdoen van vaardigheden kan je bij elk van deze helpen. Zoek naar nieuwe vaardigheden om te leren en gebruik deze om extra inkomen te verdienen.

Bescherm de waarde van je vermogen tegen inflatie

Inflatie kan een hot item zijn, maar er zijn tal van manieren om de waarde van je vermogen te behouden en zelfs te laten groeien. Begin met het maximaliseren van uw belastingvoordelige pensioenbijdragen. Vervolgens, of u nu een levensverzekeringspolis hebt of op zoek bent naar levensverzekeringscitaten, neem een inflatiecoupon om uw overlijdensuitkering te beschermen. Zoek ten slotte manieren om uw inkomen te verhogen en beleg zoveel als u comfortabel vindt op de markten. Met deze tips kunt u uw financiën beschermen tegen inflatie.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire