header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


4 tekenen dat mensen meer levensverzekering nodig hebben

Aug 11, 2022 2:21 AM ET

Een levensverzekering kan een aanzienlijke financiële steun bieden aan de familie van een verzekeringnemer als de verzekeringnemer overlijdt. Echter, levensomstandigheden kunnen dingen veranderen, zoals het krijgen van een kind, met pensioen gaan, of het krijgen van een nieuw huis. Dit kan van invloed zijn op hoeveel levensverzekeringen een polishouder nodig heeft.

Volgens LIMRA’s 2022 Insurance Barometer Study, heeft 10% van de verzekerde volwassenen in de VS meer levensverzekeringsdekking nodig. Dit artikel zal ingaan op de tekenen dat iemand meer levensverzekeringen zou moeten overwegen. Daarna worden verschillende soorten levensverzekeringen besproken, zoals levensverzekeringen en variabele levensverzekeringen, die extra dekking kunnen bieden voor de polishouder.

Signalen polishouders moeten meer levensverzekering overwegen

Hier zijn enkele tekenen dat een polishouder meer levensverzekeringsdekking zou kunnen overwegen:

1. Ze hebben een kind gekregen

Wanneer een verzekeringnemer een kind krijgt, zullen ze met meer kosten te maken krijgen. Als gevolg daarvan kan het nodig zijn de overlijdensuitkering aanzienlijk te verhogen, zodat de echtgenoot zijn inkomen kan vervangen, de kosten voor kinderopvang kan dekken en de studie van het kind kan financieren, om maar een paar dingen te noemen.

2. Hun levensstijl is veranderd

Veranderingen in de levensstijl kunnen een grotere levensverzekeringsdekking noodzakelijk maken. Als een polishouder bijvoorbeeld een nieuw huis koopt met een hogere hypotheek en meer uitgaven voor levensonderhoud, kan hij een hogere overlijdensuitkering nodig hebben. Dit zal hun familie helpen om de toegenomen schulden en andere uitgaven te dekken.

3. Ze gaan met pensioen

Levensverzekering kan een uitstekend hulpmiddel zijn voor estate planning voor senioren. Een polishouder die met pensioen gaat, kan bijvoorbeeld overwegen zijn levensverzekeringsdekking te verhogen om meer belastingvrij vermogen aan zijn erfgenamen door te geven. Bovendien kunnen ze hun overlijdensuitkering verhogen om erfgenamen te helpen de kosten van het levenseinde te dekken, zoals medische rekeningen of begrafeniskosten.

4. Ze moeten voor hun ouder wordende ouders zorgen

Levensverzekering is niet alleen bedoeld om een echtgenoot en kinderen of erfgenamen te dekken. Een polishouder kan ook een verzorger zijn voor zijn ouder wordende ouders. Als gevolg daarvan kan de verzekeringnemer meer dekking willen kopen om voor zijn ouders te zorgen als de verzekeringnemer overlijdt.

Levensverzekeringsopties om te overwegen

Als een polishouder besluit dat hij zijn dekking moet uitbreiden, zijn hier enkele levensverzekeringsopties om te overwegen:

Gezamenlijke levensverzekering

Gezamenlijke levensverzekering biedt levenslange dekking als de polishouder de premies bijhoudt. Er zijn vaste premies en een vaste uitkering bij overlijden. Daarnaast heeft het een contante waarde groei component. Een deel van elke premie gaat naar deze component, die belastinguitgesteld groeit tegen een vast tarief.

Als de contante waarde eenmaal groot genoeg is, kunnen polishouders er tegen een lage rente van lenen zonder kredietcontrole, er geld van opnemen, of hun polis afkopen om alles te ontvangen minus afkoopkosten.

Universele levensverzekering

Universele levensverzekering biedt hetzelfde type levenslange dekking als een hele levensverzekering, maar polishouders kunnen hun premies en overlijdensuitkering indien nodig aanpassen. Een verlaging van de premies kan de overlijdensuitkering verlagen, terwijl een verhoging van de overlijdensuitkering een nieuwe medische keuring kan vereisen. De contante waarde groeit tegen een variabele rentevoet. Polishouders kunnen ook sommige of alle premies betalen wanneer de contante waarde groot genoeg wordt.

Variabele levensverzekering

Variabele levensverzekering biedt ook dezelfde dekkingsgerelateerde voordelen als universele levensverzekering en geïndexeerde universele levensverzekering. De contante waarde wordt echter belegd in individuele effecten naar keuze van de polishouder, zoals aandelen, obligaties en beleggingsfondsen. Er is geen minimumtariefgarantie ter bescherming tegen verliezen, maar het groeipotentieel is hoger dan bij geïndexeerde universal life-verzekeringen.

Indexed universal life-verzekering

Indexed universal life-verzekering biedt dezelfde dekkingsgerelateerde voordelen als universal life-verzekeringen. De contante waarde wordt echter belegd in een fonds dat een index volgt, zoals de S & P 500. Dit zorgt voor meer groeipotentieel, maar ook voor verliezen. Dat gezegd hebbende, geïndexeerde universele levensverzekeringen worden vaak geleverd met een minimumtariefgarantie om ervoor te zorgen dat de polishouder iets verdient.

Vele situaties vragen om meer levensverzekeringsdekking

Als het leven verandert, moet de levensverzekeringsdekking van een polishouder dat ook doen. Als een polishouder een kind krijgt, met pensioen gaat, zijn uitgaven voor levensstijl verhoogt, of voor ouder wordende ouders moet zorgen, hebben ze misschien meer dekking nodig om hun doelen te bereiken. Om die leemte op te vullen, kunnen zij een polis afsluiten zoals een levenslange, universele, geïndexeerde variabele of variabele levensverzekering. Als een verzekeringnemer een van deze polissen nodig heeft om meer dekking te krijgen, moeten ze rondkijken voor meerdere offertes om de beste tarieven te vinden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email:michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire