header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Draadloze laptop uitschakelen bij verbinding met bedrading met AccessAgility’s BridgeChecker Software

Aug 11, 2022 1:46 AM ET

AccessAgility LLC, makers van BridgeChecker software, kondigen vandaag de onmiddellijke beschikbaarheid van BridgeChecker versie 2.x aan. BridgeChecker is een eenvoudige en lichtgewicht app voor Windows en Mac OS die meervoudige netwerkverbindingen kan voorkomen en de veiligheid en connectiviteit van werknemers op kantoor of op afstand kan verbeteren.De laptop is het meest gebruikte apparaat in de moderne werkomgeving, maar veel IT-afdelingen hebben geklaagd dat ze niet in staat zijn om een veilige draadloze internetverbinding op laptops te beveiligen. Het AccessAgility team heeft een eenvoudige oplossing voor dit probleem ontwikkeld met hun BridgeChecker software, die op elke laptop of desktop geïnstalleerd kan worden. Door BridgeChecker te gebruiken, kunnen IT-afdelingen de draadloze kaart op een laptop uitschakelen wanneer deze is aangesloten op een bekabelde internetverbinding, waardoor dual homing en andere niet-conforme configuraties worden voorkomen. Prijzen en beschikbaarheid – BridgeChecker wordt gelicentieerd per apparaat per jaar. Plannen en prijs details zijn beschikbaar op https://www.accessagility.com/bridgechecker Full Featured 30 Day Trial – Gewoon op zoek naar de banden schoppen een beetje? U kunt een volledige proefversie maken (zonder kredietkaart) op https://www.accessagility.com/free-bridgechecker-windows-trial Ondersteunende bronnen Product Website: BridgeChecker – Draadloos uitschakelen wanneer Ethernetverbinding gemaaktBlog: BridgeChecker – Voorkom dubbele thuisnetwerkverbindingenKoop licentie: BridgeChecker Licentie PrijzenTwitter: @AccessAgility

Over AccessAgility – AccessAgility is een bedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van informatietechnologie (IT) met kantoren in het metrogebied van Washington, DC. AccessAgility werd opgericht in 2008 en is particulier gefinancierd.AccessAgility en het AccessAgility-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van AccessAgility LLC.

Contacten

AccessAgility LLCZaib Kaleem, 1 703-870-3938sales@accessagility.com

Contactgegevens:

AccessAgility LLC
Zaib Kaleem, +1 703-870-3938
sales@accessagility.com
Tags:   United States, Wire