header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


MAKE THE CONNECTION INC. LANCEERT “CONNECT TO MY ATTORNEY”, EEN NIEUWE KIJK OP DE PRAKTIJK VAN HET RECHT

Aug 11, 2022 1:56 AM ET

Ann Arbor, Mi, 9 augustus 2022 – Make the Connection, Inc., een leverancier van technologische oplossingen voor kleine tot middelgrote advocatenkantoren, kondigde vandaag de lancering aan van haar “Connect To My Attorney product. “Connect To My Attorney (ConnectTMA) is de praktijk van het recht in een nieuw jasje. Het unieke platform is speciaal ontworpen om advocatenkantoren te helpen hun workflow te verbeteren, efficiënt nieuwe cliënten te benaderen en te werven, alle cliënten en prospects te bedienen, ongeacht hun locatie, en hun bedrijf winstgevend te laten groeien, niet door cliënten meer in rekening te brengen, maar door de mogelijkheid te hebben meer te factureren dankzij een groter cliëntenbestand en meer efficiëntie binnen het bedrijf. Het platform biedt een uniek communicatie- en samenwerkings-“schakelbord” dat het gebruik van al het personeel van een kantoor maximaliseert, waardoor aanzienlijke toenames in factureerbare tijd en realisatietarieven worden gegenereerd, ongeacht waar de leden van het kantoor werkzaam zijn. Volgens Jon Baron, medeoprichter en hoofd strategie, “is het in de huidige, sterk concurrerende omgeving van cruciaal belang dat het hele team van een kantoor, en niet alleen de advocaten, optimaal efficiënt werkt om groei, omzet en winstgevendheid te stimuleren. Daarom hebben wij ons unieke schakelbord ontworpen dat de tijd tot het genereren van inkomsten verkort. Bovendien begrijpen alle advocaten dat het beschermen van de privacy van cliëntcommunicatie van het grootste belang is. Een van de belangrijkste kenmerken van het product is dan ook dat videoconferenties met ConnectTMA advocaten in staat stellen vertrouwelijk gesprekken te voeren met hun cliënten in een bevoorrechte videomodus, zodat zij hun plicht om informatie te beschermen kunnen nakomen. Veel mensen begrijpen de beperkingen niet, vooral voor advocaten, van end-to-end versleutelde tunneling die alle videoconferencing tools bieden. Onze ConnectTMA-oplossing is ontworpen met ingebouwde privacy op juridisch niveau. ConnectTMA communicatie kan niet worden gelezen of bekeken door ons of iemand anders, en wordt nooit gelogd, opgeslagen of opgenomen op onze servers. Geen enkel videoconferentieproduct kan deze verklaring afleggen, behalve ConnectTMA. ConnectTMA is cloud-gebaseerd en kan worden gebruikt op elk apparaat – mobiel, desktop of web – overal en altijd, wat ondersteuning biedt voor de verbetering van de workflow van het kantoor, ongeacht hoe een kantoor opereert, of het nu een fysiek advocatenkantoor is, inclusief een kantoor met meerdere vestigingen, een volledig digitaal virtueel kantoor of een hybride kantoor.De telefooncentrale stelt gebruikers in advocatenkantoren in staat om de videofunctie te gebruiken om niet alleen met cliënten en prospects te overleggen, maar ook met externe advocaten en andere professionals tijdens een vergadering, en heeft zelfs de mogelijkheid om cliënten en prospects in en uit een “digitale lobby” te halen met behulp van het product “call center.”Over Make the Connection Inc.Make the Connection Inc. is opgericht in 2020 om een uniek platform te creëren voor het ontwerpen en bouwen van een eenvoudige, intuïtieve en handige oplossing die is ontworpen om te voldoen aan de communicatie- en samenwerkingsbehoeften van de advocatenkantoren van vandaag en hun klanten intern, maar ook extern.Voor meer informatie, bezoek https://www.connecttma.com/ of volg ons op LinkedIn.

Contactgegevens:

Name: Jon Baron
Email: jon@connecttma.com
Job Title: Head of Strategy