header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Market America Wereldwijd: SHOP.COM viert 30 jaar

Aug 11, 2022 1:42 AM ET

Greensboro, N.C. (dinsdag, aug. 9, 2022) – Van 11 tot 14 augustus zullen duizenden ondernemers van over de hele wereld Market America Worldwide | SHOP.COM’s jaarlijkse Internationale Conventie (#MAIC2022) in persoon ervaren in het Greensboro Coliseum Complex in North Carolina. Dit jaar viert de International Convention 30 jaar wereldwijd zakelijk succes voor duizenden ondernemers over de hele wereld – een bedrijf dat begon vanuit een klein huis in Greensboro en uitgroeide tot een wereldwijd digitaal-marketing en prijswinnend e-commerce bedrijf, momenteel gerangschikt op nr. 80 in Digital Commerce 360’s 2022 Top 500 & 1.000 Online Retailers.

Nieuwe en huidige distributeurs, bekend als UnFranchise® Owners (UFO’s), kunnen op #MAIC2022 tools, training, exclusieve producten en middelen van het volgende niveau verwachten om hun eigen UnFranchise Businesses te helpen groeien. De Internationale Conventie van dit jaar zal alle aanwezigen kennis laten maken met “The World of Market America”, een interactieve en meeslepende digitale ervaring die gebruik maakt van technologie en creativiteit voor de ultieme combinatie van educatie en entertainment in één evenement.

“In de afgelopen 30 jaar is Market America enorm gegroeid en geëvolueerd, maar de kernelementen van het bedrijf en de fundamenten van ons succes zijn altijd hetzelfde gebleven, want wat er ook gebeurt, we zetten UnFranchise Owners altijd op de eerste plaats. Dat is de ware essentie van Market America’s people power,” zei Loren Ridinger, mede-oprichter & Senior Executive Vice President van Market America Worldwide | SHOP.COM. “Voor mij is succes geen succes tenzij je het deelt met iemand anders. Succes is een volledige cirkel en het mijne kwam toen we in staat waren om consequent ongeëvenaarde producten, een bewezen business model en een online winkelervaring met toegevoegde waarde op SHOP.COM aan te bieden, zodat de gemiddelde persoon een extra inkomen kon verdienen via het UnFranchise Business model. Mijn succes is echt gebaseerd op het helpen en zien slagen van anderen en het bereiken van hun doelen.”

Zoals gebruikelijk zullen beroemde gasten en goede vrienden van de Ridingers deelnemen aan de Internationale Conventie, zowel in persoon als via videoconferentie. Beroemde gasten/sprekers zijn onder meer:

  • Winnende actrice, producent, regisseur, ondernemer en activiste Eva Longoria
  • Grammy-genomineerde artiest, ondernemer en President of Urban and Latino Development van het bedrijf Joseph “Fat Joe” Cartagena
  • Academy-Award, Golden Globe-Award en Grammy Award-winnende acteur, zanger en ondernemer Jamie Foxx

 

“Aan het begin van elke reis, geloof is het enige product,” zei JR Ridinger, oprichter, voorzitter & CEO van Market America Worldwide | SHOP.COM. “Het vinden van de juiste mensen die het potentieel zien van een idee of concept is de sleutel tot het bouwen van een vooruitdenkend, aanpasbaar bedrijf. Het opbouwen van een bedrijf vereist een genuanceerde aanpak die helpt het juiste evenwicht te vinden tussen gestroomlijnde efficiëntie en expansie op een manier waarbij men niet te dun wordt uitgesmeerd of te veel wordt uitgetrokken of wordt blootgesteld aan de veranderende vraag van de consument. Dit is hoe Market America Worldwide | SHOP.COM werd gebouwd. Na 30 jaar zakelijk succes zijn onze plannen om nog eens 30 jaar te blijven groeien met het UnFranchise Business model.”

Over Market America Worldwide | SHOP.COM

Market America Worldwide | SHOP.COM is een bekroonde wereldwijde e-commerce en product brokerage bedrijf dat gespecialiseerd is in One-to-One Marketing en is de bedenker van de Shopping Annuity®. De missie van het bedrijf is om ondernemers een robuust bedrijfssysteem te bieden en consumenten een betere manier te bieden om te winkelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Greensboro, North Carolina, en het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. Market America Worldwide werd in 1992 opgericht door de oprichter, voorzitter & CEO JR Ridinger . Via de primaire, bekroonde winkelwebsite van het bedrijf, SHOP.COM, hebben consumenten toegang tot miljoenen producten, waaronder merken die exclusief zijn voor Market America Worldwide en duizenden topmerken in de detailhandel. SHOP.COM gerangschikt 19 in Newsweek magazine’s 2021 Best Online Shops, nr. 55 in Digital Commerce 360’s (voorheen Internet Retailer) 2022 Top 100 Online Marketplaces, nr. 80 in Digital Commerce 360’s 2022 Top 500 & 1,000 Online Retailers en nr. 10 in Digital Commerce 360’s 2022 Top 500 Online Retailers Primary Merchandise Category. Het bedrijf is ook twee keer winnaar van de Better Business Bureau’s Torch Award for Marketplace Ethics en werd een BBB National Partner in 2022. Market America Worldwide | SHOP.COM werd ook gerangschikt op nr. 15 in The Business North Carolina Top 125 Private Companies voor 2020. Door het ondernemende bedrijfsmodel van Market America Worldwide te combineren met de krachtige vergelijkende shopping engine van SHOP.COM, Cashback programma , SHOP Local programma, ShopBuddy® , Express Pay checkout, social shopping integratie en ontelbare andere functies, is het bedrijf de ultieme online shopping bestemming geworden.

Voor meer informatie over Market America Worldwide, ga naar MarketAmerica.com.

Voor meer informatie over SHOP.COM, ga naar SHOP.COM..

Contactgegevens:

Name: Gillean Smith
Email: gilleans@shop.com
Job Title: Public Relations Manager

Tags:   United States, Wire