header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voormalig Vanguard-directeur lanceert NextGen-distributieplatform om het beheerd vermogen van diverse fondsen te laten groeien met $ 1 biljoen tegen 2030

Aug 11, 2022 2:13 AM ET

NEW YORK, 9 augustus 2022 – Devon Drew, een 16-jarige veteraan op het gebied van vermogensbeheer, heeft zijn nieuwe bedrijf, DFD Partners, gelanceerd, een nextgen, data-driven distributieplatform, met ambities om het AUM van diverse en kleinere fondsbeheerders te versnellen met 1 biljoen tegen 2030.

DFD Partners is een SaaS-platform dat is ontworpen om vermogensbeheerders in staat te stellen effectief te schalen, door gebruik te maken van data, automatisering en machine learning. Het doel van Drew is om deze beproefde tool aan te bieden aan vermogensbeheerders die niet over de tools, middelen of personeelsbezetting beschikken om te concurreren met de grotere bedrijven. In veel gevallen identificeren de managers die deel uitmaken van dit platform zich als divers in geslacht, achtergrond, activatype en generatie.

“We wilden dit concept bewijzen – en dat hebben we gedaan,” zei Drew, die ook heeft gewerkt bij Vanguard, JP Morgan, Merrill Lynch, American Century Investments, en Alger. “We bieden de tools, middelen en disruptieve technologie om deze fondsbeheerders te helpen groeien.”

Drew heeft een indrukwekkende staat van dienst in de financiële dienstverlening en werd een van de meest succesvolle leidinggevenden van de Vanguard Group, die meer dan $ 20 miljard ophaalde bij vermogensbeheerders, waar hij leiding gaf aan inspanningen in de dienstensector voor financieel adviseurs om het vermogen in de ETF’s en actieve beleggingsfondsen van Vanguard te verhogen.

Bij American Century Investments en Alger haalde hij meer dan $2 miljard op bij institutionele en intermediaire beleggers. Bij JP Morgan Chase en Merrill Lynch beheerde hij het financiële welzijn van zijn klanten en kreeg hij toegang tot traditionele beleggingsproducten, waaronder alternatieven zoals private equity, hedge- en vastgoedfondsen.

Toen de wereld het “George Floyd Moment” beleefde, ging Drew aan de slag, samen met enkele van zijn collega data- en techgoeroes, om DFD Partners op te richten. Drew en zijn team zijn van plan om gebruik te maken van zijn robuuste netwerk van vermogensbeheerders en een database van meer dan 730.000 geregistreerde adviseurs om gebruikers aan zijn platform te binden.

Voor meer informatie of voor een interview met Drew, neem contact op met Neil Foote, Ascendant Group Branding, neilfoote@ascendantgroupbranding.com, 214.448.3765.

 

Contactgegevens:

Name: Neil Foote
Email: neilfoote@ascendantgroupbranding.com
Job Title: Senior Brand Manager

Tags:   United States, Wire