header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 beslissingen die de financiële zekerheid van uw gezin deze zomer zullen verbeteren

Aug 12, 2022 2:24 AM ET

Voor velen betekent de zomer stranden, barbecues en ontspannen in de zon. Maar met een beetje meer vrije tijd, is het ook een goede gelegenheid om uw financiële plaatje te evalueren. De zomer kan een goed moment zijn om een aantal stappen te zetten om vooruit te komen, zoals het opzetten van een budget, extra geld sparen, en op zoek gaan naar levensverzekeringscitaten. Dit artikel gaat in op vijf belangrijke financiële beslissingen die je kunt nemen om de financiële zekerheid van je gezin deze zomer te verbeteren.

1. Het maken en onderhouden van een budget

Start met het maken van een budget om te weten waar elke dollar naartoe gaat en ervoor te zorgen dat je minder uitgeeft dan je verdient. Dit zal je helpen om elke maand wat geld uit te geven aan spaargeld en investeringen. Budgetten helpen u ook geld te besparen door uit te zoeken op welke onnodige uitgaven u kunt bezuinigen. Als u bijvoorbeeld een Netflix-abonnement hebt maar het nooit gebruikt, kunt u het schrappen en een paar dollar per maand besparen.

2. Een levensverzekering afsluiten

Overweeg deze zomer om levensverzekeringscitaten te zoeken. Levensverzekeringen betalen uw dierbaren een aanzienlijke uitkering bij overlijden als u vroegtijdig overlijdt. Ze kunnen dit gebruiken om uw inkomen te vervangen, schulden af te betalen, en de begrafeniskosten te dekken.Term levensverzekeringen is vaak een zeer betaalbare optie en duurt meestal 10 tot 30 jaar. Permanente levensverzekeringen kosten meer, maar ze gaan levenslang mee en bieden u de mogelijkheid om vermogen op te bouwen met het cash value-groeicomponent. Een deel van elke premie gaat naar deze component en groeit belastinguitgesteld. U kunt lenen of opnemen uit de contante waarde van een permanente polis. U kunt uw polis ook afkopen en de volledige contante waarde minus afkoopkosten ontvangen. Het krijgen van de beste levensverzekeringscitaten vereist wat rond te shoppen. Kijk voor levensverzekeringen online, omdat u in staat zult zijn om verschillende citaten in een korte tijd te verzamelen, waardoor u tijd en geld bespaart.

3. Het opvoeren van uw noodsparen

Emergency fondsen bieden een financieel kussen in geval van onverwachte uitgaven, zoals een baanverlies, auto-ongelukken, of reizen voor een noodsituatie in het gezin. Een spaartegoed van drie tot zes maanden voor noodgevallen is de algemene aanbeveling. Meer sparen voor de zomer kan een goed idee zijn als u van plan bent te gaan reizen, omdat u dan extra geld hebt als er op vakantie iets misgaat. Overweeg ook om uw noodfonds op een hoogrentende spaarrekening te zetten. Het verdient vele malen de rente van een gewone spaarrekening terwijl het daar staat.

4. Aflossen en herfinancieren van schulden

Het verminderen van je schulden bespaart je geld op rente – vooral hoogrentende schulden, zoals creditcards – maar het helpt ook je cashflow. Je hebt minder maandelijkse betalingen om je zorgen over te maken, wat betekent dat je niet zo veel inkomen nodig hebt om je basisuitgaven te dekken. Het maakt ook meer inkomen vrij om te sparen en te investeren in de toekomst.Begin met het herfinancieren van uw schuld, indien mogelijk. Dit houdt in dat u een bestaande lening vervangt door een nieuwe lening tegen een lagere rente. Dit kan u veel geld besparen over de looptijd van de lening. Het helpt u ook om de schuld sneller af te betalen als u dat wilt. Er gaat minder geld naar rente, wat betekent dat je meer in de hoofdsom kunt steken en het in minder tijd kunt afbetalen.

5. Maximaliseer uw creditcardbeloningen

De zomer betekent meer reizen, dus overweeg een reis- of luchtvaartcreditcard te nemen om geld en andere beloningen op uw vakanties te verdienen. Wat uw gewone creditcards betreft, evalueer hun cashback-percentages en gebruik ze waar ze het meest kunnen opleveren. Bijvoorbeeld, als een kaart 3% verdient op boodschappen, zorg er dan voor dat u deze kaart tijdens elke boodschappenreis gebruikt. Als een kaart roterende categorieën heeft, besteed dan elk kwartaal aandacht aan die categorieën. Zorg er wel voor dat uw bestedingsgewoonten hetzelfde blijven. Als u deze zomer grote aankopen moet doen, probeer dan een nieuwe kaart te openen met een inschrijvingsbonus en een 0% introductory APR. U krijgt de inschrijvingsbonus en wat extra cashback, wat u geld bespaart. De 0 PR kunt u het resterende bedrag spreiden over meerdere maanden zonder rente, waardoor er geld vrijkomt.

Veilig de financiën van uw gezin deze zomer

Start met het maken van een budget en gebruik het om uitgaven te beperken en meer te sparen. Sluit vervolgens een levensverzekering af om ervoor te zorgen dat uw dierbaren beschermd zijn. Vul daarna uw noodfonds aan en verminder uw hoogrentende schulden door te herfinancieren en extra af te lossen. Maximaliseer ten slotte uw creditcards door een reispas voor vakanties te kopen en op de categorieën op uw andere kaarten te letten. Als u deze tips opvolgt, kunt u deze zomer uw financiële zekerheid versterken en zonder geldstress van uw vakanties genieten.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire