header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 levensverzekeringstips die 50-plussers moeten weten

Aug 12, 2022 2:48 AM ET

Een levensverzekering kan goed werken voor mensen van alle leeftijden. Het afsluiten van een levensverzekering boven de 50 kan echter bijzonder essentieel zijn om ervoor te zorgen dat de dierbaren van de verzekeringnemer de financiële zekerheid krijgen die ze nodig hebben in het geval dat de verzekeringnemer overlijdt. Volgens LIMRA’s 2022 Insurance Barometer Study, heeft 53% van de Amerikanen in de leeftijd van 45 tot 64 een levensverzekering, en 57% van de 65-plussers heeft een polis.Het krijgen van een levensverzekering boven de 50 kan uitdagingen met zich meebrengen omdat potentiële polishouders mogelijk niet zo gemakkelijk worden goedgekeurd of hogere premies betalen dan jongere polishouders. Gelukkig zijn er een paar manieren waarop levensverzekeringsshoppers een beleid kunnen krijgen dat bij hun unieke situatie past. Dit artikel zal vijf tips bespreken voor het krijgen van life insurance quotes over 50, zodat mensen het juiste beleid kunnen vinden voor hun voorkeuren en behoeften.

1. Overweeg dekking behoeften voor iemands partner en volwassen kinderen

Many levensverzekeringen polishouders krijgen een beleid om hun echtgenoot en kinderen te dekken als ze overlijden. Potentiële polishouders boven de 50 moeten de behoeften van hun echtgenoot en kinderen overwegen, zelfs als hun kinderen volwassen zijn.Houd er rekening mee dat de omstandigheden een beetje anders kunnen zijn, omdat hun volwassen kinderen hoogstwaarschijnlijk zelfvoorzienend zijn. De polishouder kan dus de behoeften van zijn kinderen vanuit het oogpunt van estate planning in overweging nemen. De uitkering bij overlijden is bijvoorbeeld belastingvrij voor de begunstigden. Dit kan de polishouder helpen om meer van hun vermogen vrij te houden van belastingen en zo meer door te geven aan hun erfgenamen. Bovendien biedt het meer fondsen om schulden te dekken die de polishouder mogelijk achterlaat. Kleinkinderen zijn een andere overweging. Als de polishouder kleinkinderen heeft, wil hij misschien de overlijdensuitkering verhogen om hun studie te helpen financieren.

2. Ken de soorten polissen die beschikbaar zijn

Een levensverzekering voor bepaalde tijd duurt 10 tot 30 jaar, afhankelijk van de keuze van de polishouder. De polishouder loopt het risico dat hij de polis overleeft, maar de premies zijn laag. Aan de andere kant kunnen potentiële polishouders boven de 50 die meer gemoedsrust willen, een permanente levensverzekering afsluiten. Dit type polis is duurder, maar de dekking gaat een leven lang mee als de polishouder de premies bijhoudt.Permanente levensverzekeringen hebben ook een component voor de groei van de contante waarde. Een deel van elke premie wordt daarin gestort, dat vervolgens belastinguitgesteld groeit tegen een bepaald percentage, afhankelijk van het type polis. De polishouder kan er geld van lenen, geld van opnemen of de polis afkopen om de volledige contante waarde minus afkoopkosten te ontvangen wanneer deze voldoende is gegroeid. Er zijn verschillende permanente polistypes, zoals levensverzekeringen, variabele levensverzekeringen en universele levensverzekeringen. Elk type verschilt in de behandeling van premies, overlijdensuitkeringen en de contante waarde.

3. Overweeg indien nodig riders

Riders zijn add-ons die polishouders kunnen kopen om hun dekking aan te passen. Zo kan de polishouder bijvoorbeeld een deel of het geheel van zijn overlijdensuitkering bij leven ontvangen om de kosten van langdurige zorg te betalen. Een ander voorbeeld is een inflatieclausule. Deze verhoogt de overlijdensuitkering van de polishouder elk jaar om de inflatie bij te houden of te verslaan. Als gevolg hiervan kan de polishouder de waarde van zijn overlijdensuitkering beschermen en laten groeien.

4. Onderzoek beoordelingen klantenservice

Levensverzekeringen zijn een waardige maar aanzienlijke investering. De verzekeraar die de polishouder kiest, moet dus behulpzaam zijn en gemakkelijk zijn om mee te werken. Polishouders moeten online klantenservicereviews bekijken om de beste levensverzekeringsaanbieders te screenen. Lage ratings en consistente klachten kunnen erop wijzen dat de levensverzekeraar niet gemakkelijk is om mee te werken.Aan de andere kant moeten polishouders proberen om namen te vinden met hogere ratings en veel positieve recensies. Deze geven aan dat een potentiële polishouder waarschijnlijk een positieve ervaring met de verzekeraar zal hebben.

5. Winkel rond

Levensverzekeringen kunnen duurder zijn voor polishouders boven de 50 dan voor jongere polishouders. Potentiële polishouders moeten rond te shoppen met veel verzekeraars om meerdere offertes te verzamelen. Dit stelt hen in staat om te vinden wie de laagste tarieven biedt op de dekking die de klant nodig heeft. Bovendien kan het potentiële polishouders helpen te zien welke andere soorten opties verschillende verzekeraars bieden in termen van polistypen en renners.

The bottom line

Het verkrijgen van een adequate levensverzekeringsdekking boven de 50 kan een beetje extra werk kosten, maar het is niet veel anders dan op elke andere leeftijd. Potentiële polishouders moeten nadenken over de dekking die ze nodig hebben voor hun echtgenoten en volwassen kinderen. Ze moeten ook de beleidstypen en renners begrijpen die beschikbaar zijn om te bepalen welk type beleid ze moeten volgen.Ten slotte moeten ze rondkijken voor meerdere offertes en recensies van de klantenservice onderzoeken. Dit kan helpen potentiële polishouders vergrendelen in de beste tarieven op de dekking die ze nodig hebben met een levensverzekeraar die is gemakkelijk en plezierig om mee te werken.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire