header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De effecten van hypnotherapie op de behandeling en preventie van auto-immuunziekten

Aug 12, 2022 3:07 AM ET

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, wordt hypnose in de wetenschap en de geneeskunde omschreven als een toestand van intense concentratie onder ontspanning. Hypnotherapie wordt op grote schaal toegepast, niet alleen voor de behandeling van geestelijke gezondheid, maar ook voor ernstigere gevallen van chronische ziekten en auto-immuunziekten. Een praktijk in de geestelijke gezondheidszorg gevestigd in Nederland deelt optimistische resultaten met behulp van een innovatieve combinatie van transformationele hypnotherapie met coaching die cliënten helpt doorbraken te bereiken in hun auto-immuun en chronische ziekte behandeling.

olga willemsen

Dankzij hypnotherapie beoefenaar Olga Willemsen hebben mensen die lijden aan auto-immuunziekten, zoals de ziekte van Hashimoto, en soortgelijke kwalen eindelijk een kans op de verlichting die ze verdienen. Olga Willemsen, Ph.D., en haar praktijk, New Empowered You, maken effectieve behandelingen toegankelijk voor cliënten met chronische en auto-immuunziekten.Olga legt uit dat auto-immuunziekten grotendeels het resultaat zijn van twee factoren: genetische aanleg en leefstijl-gerelateerde aanleg. Omdat ziekten zoals de schildklierontsteking van Hashimoto genetisch gelinkt zijn, heeft de medische gemeenschap lang gedacht dat ze ongeneeslijk zijn. Olga Willemsen heeft ontdekt dat door het aanpakken van de factoren die een persoon onder controle heeft – levensstijlfactoren zoals slaap, voeding en het milieu – gerichte therapieën, zoals hypnotherapie en neuro-linguïstisch programmeren (NLP), de frustrerende symptomen van een groot aantal ziekten kunnen verlichten op manieren die voorheen voor onmogelijk werden gehouden.Hypnotherapiebeoefenaar Olga Willemsen ontdekte dat door het aanpakken van levensstijlfactoren en mentale gezondheidskwesties, cliënten toxische stress kunnen verlichten en ziekten kunnen voorkomen. “Veranderingen in levensstijl zijn gemakkelijker met hypnotherapie omdat het ons helpt ons denken te veranderen en ons in staat stelt onze overtuigingen sneller te veranderen, maar ook symptomen sneller te verminderen. Om negatieve overtuigingen te veranderen, moet je je houding ten opzichte van je verleden, jezelf en je leven veranderen,” – zegt Olga.Olga Willemsen’s succes in het behandelen van chronische ziekten met hypnose en NLP is geworteld in haar eigen ervaring. Ze kreeg zelf de diagnose van de ziekte van Hashimoto – een auto-immuunziekte van de schildklier die door de conventionele geneeskunde als ongeneeslijk wordt beschouwd. Na tien jaar onderzoek en het vergaren van haar kennis, was Olga in staat om remissie te bereiken door gebruik te maken van hypnose om haar mentale gezondheid aan te pakken en aanpassingen te doen aan voeding en levensstijl. “In tegenstelling tot wat veel mensen geloven, is hypnose een alerte en geconcentreerde geestestoestand die het mogelijk maakt om snel veranderingen teweeg te brengen. In combinatie toegepast: neuro-linguïstisch programmeren (NLP), cognitieve gedragstherapie (CGT) en hypnotherapie helpen mensen om snel van gemoedstoestand te veranderen. Dat is waar mijn hypno-coaching na de therapiesessies over gaat. Je kunt zelfs zelfhypnose leren om er de rest van je leven mee te oefenen,” – legt Olga Willemsen uit.In haar praktijk coacht Olga haar cliënten om te herkennen wat er intern aan de hand is en wat hun emotionele toestand beïnvloedt. Vanuit haar perspectief omvat de rol van hypnotherapie bij de behandeling van auto-immuunziekten het oplossen van beperkende overtuigingen die in de weg staan van blijvende veranderingen in levensstijl en herstel van psychische aandoeningen. Dit vermindert de kans op chronische ziekten en voorkomt dat ze verergeren, wat als basis dient voor remissie.“Mijn missie is echter om anderen met mijn eigen verhaal te inspireren om te zoeken naar oplossingen voor hun eigen aandoening. Helaas zullen de meeste artsen je vertellen dat verbetering en genezing niet mogelijk zijn,” – concludeert Olga. Over Olga Willemsen, Ph.D. Olga Willemsen is een gecertificeerd hypnotherapeut, RTT therapeut, en transformationeel coach gevestigd in Den Haag, Nederland. Olga is gepromoveerd in de natuurwetenschappen met als hoofdvak biochemie en combineert haar kennis van de natuurwetenschappen met neurowetenschappen, psychotherapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), en Cognitieve Gedragstherapie (CGT) in haar praktijk. Ze is ook lid van de International Association of Counselors and Therapists, die multidisciplinaire methodologieën toepast van holistische beoefenaars met een gemeenschappelijk doel om de mensheid te bekrachtigen. Olga Willemsen is op verzoek beschikbaar voor een interview. Over New Empowered You Hypnotherapiepraktijk New Empowered You helpt cliënten op verschillende manieren bij het verlichten van stress en angsten. Hypnotherapie en coaching sessies zijn meertalig en beschikbaar in het Engels, Duits, Russisch en Nederlands. Olga’s Hypno-coaching methode is effectief in het verlichten van symptomen van burn-out, depressie, slaapstoornissen, trauma, gebrek aan zelfvertrouwen, en zelfsabotage.Teken in voor een kennismakingsgesprek vandaag voor meer informatie. Olga Willemsen New Empowered You – Transformational Hypnotherapy PracticeVleugels, Elandstraat 77A2513 GM Den HaagNederland 31 61 503 09 00 WLG 31 10 200 13 34www.wealthleadgen.com

Contactgegevens:

Name: Maria Popova
Email: info@wealthleadgen.com
Job Title: Communication Manager
Tags:   United States, Wire