header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fidelity Life: Hoeveel bedraagt een levensverzekering voor een gezonde 65-jarige?

Aug 12, 2022 2:08 AM ET

De levensverzekering is een van de meest vertrouwde manieren om te zorgen voor dierbaren nadat je bent overleden. Maar beslissen welke polis geschikt is voor u kan een uitdaging zijn.

Wat voor soort senior levensverzekering moet je hebben? Hoeveel is genoeg? Wat is de beste levensverzekering om te hebben op uw leeftijd? De tijd dat men dacht dat levensverzekeringen onbetaalbaar waren voor senioren is al lang voorbij. Vandaag zijn er meer opties dan ooit om gezonde senioren te helpen en een plan te vinden dat uw behoeften dekt en toch betaalbaar blijft.

Levensverzekeringspolissen voor senioren verschillen van bedrijf tot bedrijf. Om dekking te krijgen kan het nodig zijn een medisch examen af te leggen (ook wel een levensverzekeringsexamen genoemd) of gewoon gezondheidsvragen te beantwoorden. De kosten van een levensverzekering variëren van 15 dollar per maand tot enkele honderden dollars per maand, en de uitkering kan worden gebruikt voor alles van het afbetalen van grote schulden zoals een hypotheek of het dekken van kleine rekeningen zoals begrafeniskosten.

Hoe Levensverzekeringsmaatschappijen Prijzen Bepalen

Er zijn redenen dat senior levensverzekeringscitaten kunnen stijgen als iemands leeftijd doet. Levensverzekeringsmaatschappijen baseren hun dekking tarieven op de gezondheid van de klant, met inbegrip van leeftijd.

Als mensen ouder worden, hun gezondheid begint af te nemen, wat betekent een groter risico voor levensverzekeringsmaatschappijen nemen op oudere klanten. Om dit grotere risico te compenseren, rekenen levensverzekeringsmaatschappijen hogere premies, wat minder risico voor hen betekent.

Waar andere verzekeringstypes de locatie van een persoon in factor kunnen nemen, doet de levensverzekering dat niet. Echter, levensverzekeringen rekening houden met andere unieke factoren, zoals het beroep van een persoon en, ja – hun gezondheid, in goede en slechte tijden.

Wat is de beste levensverzekering voor senioren?

Wanneer u op zoek bent naar de beste levensverzekering voor senioren, is het belangrijk om de volgende vragen te stellen:

  • Hoeveel dekking heb ik nodig?
  • Welke soort levensverzekering moet ik nemen?
  • Welke soort polis is het beste voor mijn gezin?
  • Hoeveel kan ik me veroorloven?
  • Kan ik goedgekeurd worden voor de polis die ik wil?

Hoe bepaal je welke polis de juiste is als je 65 jaar en ouder bent?

Hoe bepaal je de juiste polis? Het is belangrijk om vragen te stellen en grondig onderzoek te doen om te bepalen welke polis het beste is, afhankelijk van de unieke behoeften. Een betaalbare eindkostenverzekering kan bijvoorbeeld het antwoord zijn voor iemand zonder veel bezittingen of afhankelijke personen om te onderhouden. Aan de andere kant kan iemand met een gezin en schulden kiezen voor een hele of termijnpolis om alle behoeften te financieren in het geval van hun overlijden.

Term levensverzekering kosten voor 65-jarige

Term levensverzekering is een alternatief voor een hele polis. Het dekt slechts een bepaalde tijd, bekend als een “termijn”. Zodra het einde van de termijn is bereikt, verliest een persoon zijn dekking.

Op dat moment moet hij zijn polis verlengen of op zoek gaan naar een nieuwe polis. Omdat er geen gegarandeerde uitbetaling is omdat de termijn kan aflopen voor het overlijden, is deze optie minder duur.

Voorbeeld: Een gezonde 65-jarige man kan verwachten iets minder dan $54 te betalen voor zijn maandelijkse premie op een termijnpolis van 10 jaar. Dit tarief wordt vergeleken met $16 per maand voor een 25-jarige. Hoe korter de termijn, hoe minder duur het beleid kan zijn.

Permanente levensverzekering voor 65-jarige

Als levensverzekeringen te duur lijken bij het bereiken van die 65-jarige mark, kan het de moeite waard zijn om te winkelen voor alternatieven. Een optie voor 65-plussers is een levensverzekering, ook wel permanente levensverzekering genoemd. Het is duurder dan term leven, maar het voordeel van permanente levensverzekeringen is dat het een gegarandeerde uitbetaling biedt.

Dat is belangrijk voor senioren die er zeker van willen zijn dat de levensverzekering er is om hun begrafeniskosten te betalen, ervoor te zorgen dat een partner of een gehandicapt kind geld heeft om van te leven na hun dood, of andere permanente financiële verantwoordelijkheden hebben.

Voorbeeld: Iemand die 65 is, kan verwachten ongeveer $90 per maand te betalen voor een levenslange dekking. Houd in gedachten dat deze schatting voor een gezond individu is en geen rekening houdt met eventuele gezondheidskwalen of andere factoren. ( Molly kun je helpen het bedrag te verifiëren)

Life Insurance Quotes for Seniors

Fidelity Life kan 65-plussers helpen bij het vinden van een senior levensverzekering te vinden die past bij hun behoeften, inclusief hun budget. Eerst kunnen aanvragers online informatie verstrekken om hen te helpen bij het vinden van een levensverzekeringspolis die aan hun behoeften voldoet. Vervolgens kunnen aanvragers het beleid selecteren en online een offerte aanvragen, of een bevoegde agent kan hen helpen met de aanvraag- en aankoopprocedure.

 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire