header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Julio Gonzalez wordt lid van de adviesraad van Victoria’s Voice Foundation

Aug 12, 2022 7:19 AM ET

Engineered Advisory CEO will support the Fight to End Teen Drug Addiction

WEST PALM BEACH, FL – 11 augustus 2022 Julio Gonzalez, oprichter en CEO van Engineered Advisory, ‘s lands grootste gespecialiseerde belastingadvieskantoor, is officieel toegetreden tot de adviesraad van the Victoria’s Voice Foundation, een liefdadigheidsinstelling opgericht door filantropen David en Jacqueline Siegal om drugsverslaving bij tieners te bestrijden. Het echtpaar, wereldberoemd geworden door de documentaire The Queen of Versailles uit 2012, richtte de Victoria’s Voice Foundation op na de tragische dood van hun 18-jarige dochter Victoria in 2015 als gevolg van een toevallige overdosis.

“Het is een ongelooflijke eer om gevraagd te worden om toe te treden tot de adviesraad van Victoria’s Voice,” zei Julio Gonzalez. “Drugsverslaving onder tieners is een crisis die vandaag de dag letterlijk elke familie in Amerika raakt. Vorig jaar overleed een geliefde neef van mij als gevolg van een overdosis fentanyl, dus deze strijd is voor mij een persoonlijke kruistocht geworden. Elke dag sterven meer dan 100 mensen in de Verenigde Staten aan een overdosis drugs. Daar moet iets aan gedaan worden, en ik ben blij dat ik de aanzienlijke middelen die ik tot mijn beschikking heb, kan gebruiken om mijn steentje bij te dragen. Ik ben blij dat ik de familie Siegel en hun bondgenoten kan helpen deze vreselijke plaag te bestrijden door middel van educatieve programma’s, steun bij rehabilitatie en toegang tot levensreddende noodmedicijnen.”

Door lid te worden van de adviesraad van Victoria’s Voice, treedt Julio toe tot illuster gezelschap. Tot de huidige leden van de adviesraad behoren Mark Davis, eigenaar van het Las Vegas Raiders NFL football team; Johnny Wright, legendarisch muziekproducer en manager van Justin Timberlake; country music superster Lee Greenwood en zijn vrouw Kim; en de prominente Texaanse filantroop Bubba Saulsbury.

“Wij zijn er trots op dat Julio een strategische partner van Victoria’s Voice is geworden,” aldus Mina Lu, de CEO van de Victoria’s Voice Foundation. “Hij heeft aanzienlijke financiële steun gegeven aan onze liefdadigheidsinstelling en heeft zijn aanzienlijke positie in de financiële wereld gebruikt om onze organisatie te versterken. We weten hoe toegewijd hij is aan de oorlog tegen drugs, en we kijken uit naar zijn blijvende steun als we onze nationale outreach inspanningen uitbreiden. Fentanyl is nu de belangrijkste doodsoorzaak voor Amerikanen tussen 18-45 jaar, en Julio begrijpt de urgentie van de crisis waarin we ons nu bevinden.”

Als onderdeel van haar landelijke drugsvoorlichtingsprogramma heeft Victoria’s Voice meer dan 100.000 tieners in 17 staten bereikt, door sprekers naar scholen te sturen en een buitengewoon virtueel programma voor ouders en tieners te ontwikkelen onder haar Victory Academy netwerk om tieners op hun scholen en thuis aan te spreken. Daarnaast werkt de liefdadigheidsinstelling samen met gouverneurs en wetgevers om hervorming van het drugsbeleid op federaal en staatsniveau te bevorderen; pleit voor en helpt eerstehulpverleners bij het veiligstellen van een voorraad Naloxone en het uitbreiden van de distributie ervan om sterfgevallen door overdoses te voorkomen; en biedt gratis 90-dagen revalidatiediensten aan voor mensen in nood. Victoria’s Voice heeft zijn app gelanceerd in de Apple App Store en is begonnen met het ontvangen van aanmeldingen voor zijn pilot Victory Clubs, waarvan het doel is om tieners drugsvrij te houden.

In 2019, David en Jacqueline Siegal co-auteur Victoria’s Voice, een boek gebaseerd op het dagboek van hun dochter dat haar worstelingen met verslaving beschrijft. “Onze dochter’s laatste wens was om haar dagboek te delen en levens te redden van drugs,” de Siegals gezegd. Op Julio’s verzoek, maakte Mina Lu exemplaren van het boek beschikbaar op de HABU Accelerator Conference, gesponsord door Engineered Advisory, gehouden in Plano, TX op 2 en 3 augustus 2022, om meer bekendheid te geven aan het goede werk van de liefdadigheidsinstelling.

Over Engineered Advisory

Engineered Advisory is de overkoepelende holding, geleid door Julio Gonzalez, die Engineered Tax Services, Inc., het enige ingenieursbureau met vergunning dat gespecialiseerde fiscale diensten verleent aan CPA-kantoren en hun klanten; The Growth Partnership, een coaching- en adviesbureau voor professionele diensten; en ABLE, dat gespecialiseerd is in CRM voor de boekhoudsector. Engineered Advisory heeft zijn hoofdkantoor op 303 Evernia Street #300, West Palm Beach, FL 33401.

Contacten:

EA

Daniel Plantdplant@engineeredadvisory.com 1-800-236-6519VP, Marketing

Contactgegevens:

Daniel Plant
dplant@engineeredadvisory.com
+1-800-236-6519
VP, Marketing
Tags:   United States, Wire