header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SALVO PATRIA, EEN KLASSIEKER VAN DE MODERNE HAUTE CUISINE IN BOGOTÁ

Aug 12, 2022 3:44 AM ET

In 2013, toen het aanbod van haute cuisine in Bogota nog uitsluitend in handen was van levenslange restaurateurs en geconcentreerd was tussen de 82e en 93e straat, lanceerden een paar jonge mensen die al goed afgereisd waren door de veeleisende keukens van New York en Lima, een zeer ongewone plek op een tot dan toe totaal onontgonnen locatie: de hoek van Calle 54 met Carrera 4ta, Van bij het begin was het idee van Alejandro Gutiérrez en zijn partner Juan Manuel Ortiz om een soort bistro of klein buurtrestaurant te hebben met een zeer persoonlijke keuken, uitgewerkt met lokale ingrediënten zonder dat het als zodanig een voorstel voor de Colombiaanse keuken was. Wat zij wilden was zich amuseren zonder zich in te schrijven voor een bepaalde trend en veeleer een dynamisch aanbod te verkennen met wat het grondgebied hun bood. Daarom waren zij onbedoeld de voorlopers van praktijken die tot dan toe ondenkbaar waren in een restaurant in Bogota, zoals het niet hebben van een vast menu of het opzetten van een bedieningsbrigade met jonge mensen die nog nooit kelner waren geweest. Ik herinner me dat een bezoek aan Salvo Patria vanaf het begin zeer stimulerend was; je kon zien hoe de managers zoveel onconventionele ideeën hadden “aangedurfd”, zoals het inrichten van hun eetzaal met stoelen uit de bureaus van een of andere gesloten school.Wat vandaag op deze prachtige plaats gebeurt, is een productaanbod waarin alles perfect geselecteerd is met een indrukwekkend criterium en een onbetwistbare goede smaak. De gerechten, dichtbij en vertederend, zijn tegelijkertijd enorm technisch en professioneel. De koffie is van de hoogste kwaliteit; de mixdrankjes zijn correct bereid; het brood, zelfgebakken en vergezeld van een Culona mierenboter is subliem en op de drankenkaart van Bacchus staat geen enkel etiket dat niet iets bijzonders te vertellen heeft.Wat de ambiance betreft, de eetzaal functioneert in wat eens de grote zaal van een huis in Engelse stijl was, met houten vloeren en grote ramen die uitkijken op een prachtige tuin. Overdag is hij helder en verfrissend, perfect voor een informele lunch op het werk of met vrienden. s Avonds is het romantisch en gezellig en de algehele sfeer nodigt uit om te drinken en te blijven tot het einde, genietend van zorgvuldig geselecteerde muziek en zorgvuldige en nauwgezette bediening. Het is een verrukkelijke ervaring die wordt afgesloten met een detail waar iedereen van zal houden: plastic dieren die aan elk diner met de rekening worden gegeven. Salvo, zoals de managers het noemen, staat op het punt een decennium van bestaan te vieren en vanwege zijn leeftijd en constante kwaliteit, kan ik zonder vrees voor tegenspraak zeggen dat het zonder twijfel een klassieker is in het segment van moderne restaurants in Bogotá en waarom niet, in het land. Mis het niet! Voor reserveringen bezoek op Instagram @salvopatria. Restaurante Salvo Patria Cll 54 A # 4 – 13Bogotá, Colombia OVER DE AUTEUR: Als econoom en professioneel sommelier combineert Michelle Morales haar werk als administratief en strategisch adviseur voor restaurantbedrijven in Colombia met een actieve deelname aan de geschreven media waar ze haar verhalen en ervaringen deelt in haar belangrijkste werkterrein: gastronomie en lifestyle. Daarnaast werkt hij actief als Sommelier Consultant voor verschillende bedrijven in de branche, terwijl hij zich toelegt op het communiceren via zijn sociale netwerken, van al zijn ervaringen in restaurants, bars, hotels en verschillende ervaringen waar hij, voor zijn werk en levensstijl, meestal van geniet.@Mikkisan1122@mikkisan1@michellemoralesr

Contactgegevens:

Restaurante Salvo Patria
Cll 54 A # 4 – 13
Bogotá, Colombia