header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Resveratrolmarkt 2022-2030: Onderzoeksrapport – Een recent onderzoeksrapport om marktinzichten en -dynamiek te delen

Sep 14, 2022 8:28 AM ET

Resveratrol Marktoverzicht

Resveratrol is een plantaardig polyfenol. Het is een natuurlijk polyfenol gesynthetiseerd uit zuivere plantaardige producten. Het heeft een aantal ontstekingsremmende eigenschappen samen met antioxidanten die de kans op risico’s in de stofwisseling van het lichaam verminderen. Het heeft een potentieel therapeutisch gebruik dat meerdere hart- en vaatziekten kan behandelen. Het gebruik van dit product staat bekend om het verlagen van het cholesterolgehalte. Dit heeft de vraag naar het product in de farmaceutische industrie verhoogd. Mensen lijden wereldwijd aan de ziekte van Alzheimer. De ontstekingsremmende eigenschappen van het product helpen niet alleen daarbij, maar zijn ook nuttig bij de behandeling van andere ziekten zoals kanker en diabetes.

Het gebruik van Resveratrol als supplementen, tabletten en capsules heeft de belangstelling van de consument voor het gebruik ervan doen toenemen. Ze worden vooral gebruikt in de nutraceutische en farmaceutische industrie, wat de vraag in de marktdynamiek heeft doen toenemen. Er zijn verschillende factoren die de groei en ontwikkeling van de Resveratrol Markt aandrijven. De toenemende vraag naar voedingssupplementen, een van de belangrijkste redenen voor de groei, drijft de markttrends. Het product staat er ook om bekend dat het verschillende gezondheidsproblemen vermindert door de aanwezigheid van antioxidanten. Dit heeft de industrie ook lucratieve mogelijkheden geboden. De marktspelers krijgen zo een rol in de grote samenwerkingen en productlanceringen van de industrie. Er zijn echter bepaalde factoren die de groei van de markt hebben afgeremd. Tijdens de pandemie was er een grote verstoring in de levering van grondstoffen. Dit belemmerde de in- en uitvoer van de grondstoffen waarvan de fabrikanten afhankelijk waren. Ook het gebrek aan klinisch bewijs met betrekking tot de therapeutische eigenschappen van Resveratrol belemmerde de groei en ontwikkeling van de markt. Er zijn voortdurend gevallen waarin nieuwe verbindingen worden geïnnoveerd met behulp van chemische stoffen die polyfenol met succes vervangen. Deze factoren hebben de Resveratrol-markt grotendeels afgeremd.

De Resveratrol-markt toonde een marktomvang van $71,9 miljard in 2020. Met een vaste en aanzienlijke jaarlijkse marktgroei van 6,7% van de CAGR, wordt de markt opnieuw voorspeld op een wereldwijde marktomvang van $141,5 miljoen tegen het einde van 2030. De voorspelde periode van de markt loopt van 2022 tot 2030. De markt zal naar verwachting een gezonde en aanzienlijke groei doormaken in de voorspellingsperiode.

Get free Sample PDF Brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10805

Marktsegmentatie

De Resveratrol Markt is gesegmenteerd in meerdere fragmenten, afhankelijk van de factoren die de markttrends beïnvloeden. Het is verdeeld in producttype en productvorm, en toepassing.

Per producttype wordt de markt gesegmenteerd in natuurlijke producten en synthetische producten. De markt is weer onderverdeeld in poeder en vloeistof, afhankelijk van hun verschillende vormen. Per toepassing zijn de divisies cosmetica en voedingssupplementen.

Resveratrol Market

Regionale analyse

De marktvoorspelling is gedaan met betrekking tot de dominantie ervan over de hele wereld. Het is wereldwijd verspreid over Azië-Pacific gebieden zoals Japan, China, India en Zuid-Korea. Duitsland, Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk in Europa ontwikkelen zich ook op hetzelfde gebied.

Browse In-depth Market Research Report on Resveratrol Market: https://www.marketresearchfuture.com/reports/resveratrol-market-10805

Industry News

Enkele van de belangrijkste spelers in de Resveratrol Markt zijn Foodchem International Corporation, Haihang Industry Co, Ltd, Botaniex Inc, Sichuan Xieli Pharmaceutical Co. Ltd en Hubei Sanxin Biotechnology Co.

Lees meer Blogs:

Herbal Skincare Products Market Research Report – Global Forecast To 2030

CBD Skincare Products Market Research Report – Forecast to 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig overwegen we Covid19 Footprints voor een betere analyse van de markt en de industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Tags:   United States, Wire