header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Baby wieg markttrends zal groeien met een 4,95 AGR | Industrie Groeiprognose tegen 2028

Sep 15, 2022 7:10 AM ET

Marktoverzicht

Baby’s vanaf de geboorte tot vier maanden oud worden in de wieg gelegd. Een pasgeborene heeft ononderbroken slaap nodig in voldoende hoeveelheden om een goede gezondheid te ontwikkelen. De groei van de baby wordt bevorderd door gezonde slaap. Daarom zijn er verschillende bedden speciaal voor baby’s ontworpen. Het ontwerp van dit bedje of wiegje heeft in de loop der tijd tal van verbeteringen ondergaan. De traditionele wieg bestaat uit hout. Deze wieg hangt aan de piek van de houten paal om te kunnen schommelen. De wieg is voorzien van een matras om warmte en comfort te bieden. In deze wiegen kan de schommelbeweging alleen handmatig worden uitgevoerd.

De Babywiegmarkt zal tussen 2021-2028 een waarde van 2.132,3 miljoen dollar en een CAGR van 4,95 bereiken.

Het emotionele, fysieke en algemene welzijn van baby’s en jonge kinderen wordt sterk beïnvloed door hun slaappatroon. Het is een uiterst belangrijk ontwikkelingsproces, vooral in de eerste twee jaar, en het helpt bij het verbeteren van het leren, het stimuleren van de groei en het verlengen van de aandachtsspanne van zuigelingen. Daarom is de vraag naar wiegjes wereldwijd sterk toegenomen. Wiegjes zijn compacte bedjes om baby’s en jonge kinderen te troosten en te voorkomen dat ze op de grond vallen. Ze dragen ook bij tot een rustgevende slaapomgeving. De opkomst van kerngezinnen is van invloed op de wereldwijde verkoop van wiegen. Grote fabrikanten introduceren ook artikelen met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen als gevolg van de strengere veiligheidscriteria van regelgevende instanties.

Getref een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10785

Het vermogen van de bedrijven die babywiegen maken om hun producten te produceren wordt ook beïnvloed door de wereldwijde lockdown. Fabrikanten in de sector hebben ook te maken met productieproblemen, omdat zij gedwongen zijn de productie stil te leggen om de zorgen van de werknemers weg te nemen of de productie te laten draaien met onvoldoende werknemers. Ook het verkrijgen van ingrediënten is voor de makers een topprioriteit geworden. Door de aanhoudende ziekte-uitbraak moest de gecontracteerde fabrikant van de babywieg de productiefaciliteit sluiten, wat gevolgen had voor zowel de productie als de levering van de babywiegen. Dit heeft verdere gevolgen voor de vraag- en aanbodvergelijking van babywiegjes.

Baby Cradle Market

Marktsegmentatie

De Baby Cradle Market is wereldwijd verdeeld op basis van producttype, materiaalsoort, vorm, categorie, distributiekanaal en regio.

De markt voor babywiegen is onderverdeeld in twee productcategorieën: schommelwiegen en hangmatwiegen. In de wereldwijde markt voor babywiegen voor 2021 zal het segment van de schommelwieg het grootste marktaandeel hebben. Het gemak van schommelwiegen is een andere factor die de verwachte snelle groei van het segment stimuleert.

De categorieën stof, hout en metaal vormen wereldwijd de markt voor babywiegen. Wiegen van hout zien er stijlvoller en aantrekkelijker uit. Tegenwoordig neigen consumenten meer en meer naar modieuze goederen.

Regionale analyse

De grootste markt voor babywiegen wereldwijd in 2021 is waarschijnlijk Azië-Pacific, waarvan wordt voorspeld dat het zich tijdens de prognoseperiode in een respectabel tempo zal ontwikkelen. Door de uitbreiding van professionele kinderopvang in ontwikkelingslanden, waardoor de vraag naar wiegen voor baby’s comfort, veiligheid en gezonde slaap is toegenomen, zal de markt in Oost-Azië naar verwachting met de snelste CAGR groeien, gevolgd door Zuid-Azië. Een aanzienlijke CAGR wordt ook verwacht voor de regio tijdens de projectieperiode als gevolg van de stijgende trend van kerngezinnen, stijgende geboortecijfers, en een toegenomen vraag naar geavanceerde baby veiligheidsartikelen.

Lees meer over het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/baby-cradle-market-10785

Recente ontwikkelingen

Danone SA introduceerde in maart 2021 voorgemeten tabvormen voor flessenmelk in het Verenigd Koninkrijk. Meiji en Danone hebben samengewerkt om de unieke tabletproductietechniek van Meiji te combineren met de formules voor flessenmelk van Danone. De tabletten van het merk Aptamil zullen alleen worden verkocht door de Britse gezondheids- en schoonheidswinkel Boots.

Early childhood nutrition pioneer Gerber lanceert in juli 2020 Gerber Organic BabyPops. Deze nieuwe gepofte mais- en haversnack heeft een heerlijke, popcornachtige vorm en maakt deel uit van de biologische snackcollectie van Gerber. Er zijn drie smaken BabyPops beschikbaar: Pinda, Tomaat en Banaan Framboos.

Om aan de stijgende consumentenvraag te voldoen, heeft Procter & Gamble in januari 2020 310 miljoen dollar geïnvesteerd in de uitbreiding van zijn Baby & Family Care productiefaciliteit in Box Elder County, Utah.

Lees ons gerelateerde rapport –

Baby Toys Market Size Research Report – Global Forecast Till 2028

Baby Wipes Market Research Report – Global Forecast Till 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig overwegen we Covid19 Footprints voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Tags:   United States, Wire