header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Glutenvrije Producten Markt Industrie Onderzoeksrapport, Groeitrends en Concurrentieanalyse 2022-2030

Sep 15, 2022 7:08 AM ET

Marktoverzicht:

De wereldwijde markt voor glutenvrije producten was in 2022 goed voor 5,6 miljard dollar en zal naar verwachting groeien tot 13,8 miljard dollar in 2030, met een AGR van 9,6.

De toenemende prevalentie van coeliakie en een groeiende bevolking die migreert naar betere diëten drijven de markt voor glutenvrije producten. Gluten is een eiwit dat voorkomt in vier granen: tarwe, gerst, rogge en triticale (gekruist). Dit eiwit is echter niet ideaal voor elke consument omdat het verschillende gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Daarom ontwikkelen bedrijven een assortiment glutenvrije producten en brengen ze die internationaal op de markt, omdat ze een gunstige vraag zien van klanten die lijden aan glutengevoeligheid en andere door gluten veroorzaakte gezondheidsproblemen.

Het stijgende aantal werkende vrouwen heeft de afhankelijkheid van klanten van glutenvrije kant-en-klaarmaaltijden en gemaksvoeding vergroot. Als gevolg daarvan is de vraag naar houdbare en gemaksvoeding gestegen, wat de groei van de markt voor glutenvrije producten heeft aangewakkerd. Bovendien stimuleert de snelle uitbreiding van grote winkelketens wereldwijd, zoals buurtwinkels, speciaalzaken, drogisterijen en apotheken, de vraag naar glutenvrije producten. Consumenten zullen naar verwachting glutenvrije artikelen kopen omdat ze zich meer zorgen maken over gezondheidsgerelateerde kwalen zoals lichamelijke inactiviteit en ziekten die door vaccins kunnen worden voorkomen.

Get a Free Sample PDF File @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4984

De markt voor glutenvrije producten nadert snel het niveau van vóór de COVID, waarbij voor de projectieperiode een hoog groeipercentage wordt voorspeld dankzij het V-vormige herstel in de meeste opkomende landen. De belangrijkste strategieën van organisaties die actief zijn in de glutenvrije voedingssector zijn onder meer het demonstreren van hun productietechnieken en contactloze levering, het focussen op productverpakking, het benadrukken van USP-verklaringen en het vergroten van de zichtbaarheid van producten op internetplatforms. Door de grotere kennis van de consument over voedselopties zal de voedingssector naar verwachting aanzienlijke veranderingen ondergaan in 2021. De hang naar duurzame, regeneratieve en plantaardige diëten en de behoefte aan voedingsmiddelen en dranken met immuunversterkende stoffen drijven de vraag naar deze goederen en hun componenten op. De ontwikkelingsmogelijkheden van bedrijven buiten de conventionele gebieden bewegen zich door het voortdurend veranderende Glutenvrije Producten Markt landschap. De meeste voedsel- en drankbedrijven zijn van plan om binnenlandse en buitenlandse markten te veroveren, de toepassingen uit te breiden en nieuwe productreeksen te lanceren. Tussen 2021 en 2030 zal de vraag naar glutenvrij bier worden ondersteund door het snelle herstel van ontwikkelingslanden, waardoor het besteedbaar inkomen zal toenemen.

Gluten-Free Products Market

Het groeiende aantal coeliakiepatiënten en glutengevoeligheid zal de uitbreiding van de Gluten-Free Products Market binnenkort stimuleren. Meer dan 80 procent van deze mensen is zich niet bewust van coeliakie. Naarmate het aantal coeliakiepatiënten groeit, groeit ook de beschikbaarheid van glutenvrije artikelen.

Access Report Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gluten-free-products-market-4984

Recente ontwikkelingen:

  • Alden’s Organic, Eugene, Ore., introduceert in maart 2022 vijf nieuwe methoden om de snackgewoonten van klanten te verzoeten. Omdat de portiegecontroleerde zuivelvrije en glutenvrije bevroren lekkernijen zijn gemaakt met gecertificeerde biologische ingrediënten, kunnen klanten er een goed gevoel bij hebben.
  • In maart 2022 is Base Culture, het snelgroeiende glutenvrije, graanvrije, paleobrood- en bakwarenbedrijf, verheugd om Keto Certified Baked Breakfast Squares, hun nieuwste toevoeging aan hun repertoire, tentoon te stellen op de Natural Products Expo West van dit jaar. Andere onlangs onthulde producten en algemene merkfavorieten zullen te zien zijn. Base Culture heeft zijn personeelsbestand uitgebreid, zijn productaanbod uitgebreid en zijn omvang verdubbeld, wat bewijst dat zelfs een wereldwijde epidemie hen niet kan stoppen. Base Culture was in 2021 het snelst groeiende en op één na grootste glutenvrije merk bij Whole Foods.

Lees ons gerelateerde rapport –

Glutenvrije bakkerijmarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Sugar-Free Beverages Market Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en zijn impact op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Tags:   United States, Wire