header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Opslagtankmarkt naar verwachting 17,72 miljard USD door analyse, omvang, groeidrijvers, huidige trends en prognose 2030 van de belangrijkste spelers

Sep 15, 2022 7:14 AM ET

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR, Storage Tank Market Research Report: Information, by Industry Vertical, Product, Installation Type, Material, and Region – Forecast until 2030, the storage tank market is predicted to acquire a valuation USD 17.72 billion by the end of 2030. Het rapport voorspelt verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 4,25 tijdens de beoordelingsperiode van 2022 tot 2030.

Storage Tank Market Overview:

Water, aardoliebijproducten, melk, chemicaliën, petrochemicaliën en andere halfvaste stoffen kunnen worden opgeslagen in opslagtanks. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals horizontaal of verticaal ondersteunde cilinders en met gesloten of open bovenkant. De wereldmarkt voor opslagtanks is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Het centrale aspect dat de groei van de markt ondersteunt, is het toenemende gebruik van innovatie op het gebied van thermische zonne-energie en de daaruit voortvloeiende groei van de stroomopwekkingscapaciteit. Verschillende gevaarlijke items, zoals afvalwater en ruwe olie, kunnen in tanks worden opgeslagen.

Report Coverage

Metrics

Details

Market Size

2030: USD 17.72 miljard dollar

CAGR

4.25 AGR (2022-2030)

Basisjaar

2021

Voorspellingsperiode

2022-2030

Key Market Opportunities

Snelle industrialisatie en verstedelijking

stijgende vraag naar CNG-voertuigen

Rapidly developing petrochemical, food & beverage, pharmaceutical, and pulp & paper industries in emerging nations

Groeiende vraag naar draagbare watertanks

Olie- en gasproductie groeit, en het watergebruik in de industrie en handel neemt ook toe. Al deze aspecten zullen naar verwachting de groei van de markt beïnvloeden. Een stijging beïnvloedt de groei van de markt in opslagfaciliteiten om het brandstofgebruik te verminderen. Poly-opslag en chemische opslagtanks zijn substituten voor de groei van de markt. UST’s kunnen worden gebruikt voor de opslag van aardolieproducten of mogelijk giftige chemicaliën.

Vraag gratis voorbeeld PDF-pagina’s – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8140

Storage Tank Market USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor opslagtanks is de afgelopen jaren enorm gegroeid door aspecten als de groei in de olie-industrie, de behoefte aan opslagtanks om de brandstofefficiëntie te verbeteren, de uitbreiding van de restauratie van verouderde chemische tanks en het toenemende gebruik van water in woningen en fabrieken.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen de aanzienlijke veranderingen in de beginnende constructie van opslagtanks de prestaties van de markt beperken.

Storage Tank Market Segment Analysis

Gebaseerd op het gebruikte materiaal, wordt verwacht dat het polyethyleen tank segment de wereldwijde markt voor opslagtanks zal domineren gedurende de beoordelingsperiode. Het belangrijkste aspect dat de groei van het segment ondersteunt, is duurzaamheid, kosteneffectiviteit en lichtgewicht.

Op basis van de eindgebruikers zal het residentiële segment naar verwachting de wereldwijde markt voor opslagtanks in de beoordelingsperiode leiden. De snel groeiende bevolking en toenemende woningbouw over de hele wereld is het centrale aspect dat de vraag naar deze tanks stimuleert.

Op basis van de toepassingsgebieden wordt voorspeld dat het segment voor waterbesparing de wereldwijde markt voor opslagtanks de komende jaren zal domineren.

Ask to Expert – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8140

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft een enorme impact gehad op de meeste industriesectoren over de hele wereld. De snelle verspreiding van de ziekte heeft gevolgen gehad voor de financiële en industriële activiteiten in bijna 225 landen wereldwijd. Net als alle andere industriesectoren is ook de wereldmarkt voor opslagtanks tijdens de pandemie getuige geweest van verschillende onverwachte uitdagingen. De door de regeringen opgelegde reisbeperkingen en sociale afstandsnormen verstoorden de toeleveringsnetwerken. Na de uitbraak heeft de pandemie echter in zekere zin de groei van de vraag naar deze opslagtanks in de hele wereld gestimuleerd, vooral in de verwerkende industrie. De wereldmarkt voor opslagtanks kon ook tijdens de pandemie consistent groeien, gezien de toename van de energiemarkt. Ondanks de pandemie is de energieprijs in 2020 geleidelijk gedaald, wat de groei van de markt heeft ondersteund. De wereldwijde markt voor opslagtanks zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien.

Storage Tank Market Regional Analysis

De wereldwijde markt voor opslagtanks wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

De onderzoeksrapporten van MRFR suggereren dat de regio Azië-Pacific naar verwachting de wereldwijde markt voor opslagtanks zal domineren tijdens de evaluatieperiode. De regio beveiligde de toppositie wereldwijd in het jaar 2018 in termen van marktaandeel. De belangrijkste factor die de groei van de regionale markt ondersteunt, is de groeiende behoefte aan plastic watertanks, voedsel- en drankproductie en de aanleg van transportinfrastructuur voor opslagtanks voor vloeibaar aardgas en water in landen als China en India. Bovendien is het stijgende aandeel van de LNG-opslagtankindustrie vanwege de uitgebreide investeringen in LNG-transportinfrastructuur een ander belangrijk aspect dat de groei van de regionale markt stimuleert.

De opslagtanksmarkt voor de Latijns-Amerikaanse en, Midden-Oosten & Afrikaanse regio’s zal de komende jaren waarschijnlijk aanzienlijk groeien. De belangrijkste factor die bijdraagt aan de groei van de regionale markt zijn de toenemende uitgaven van bedrijven in deze regio’s.

Storage Tank Market Competitive Analysis

De wereldwijde markt voor opslagtanks kent toonaangevende spelers zoals:

 • CST Industries(U.S.)
 • MEKRO Sp. z o.o. (Polen)
 • McDermott (VS)
 • Pfaudler (VS)
 • PermianLide (VS)
 • Ishii Iron Works Co, Ltd (Japan)
 • Highland Tank & Manufacturing Company, Inc. (V.S.)
 • TOYO KANETSU K.K. (Japan)
 • Fox Tank Company(V.S.)
 • Superior Tank Co., Inc. (V.S.)
 • F. Warren Group (Canada)

Vraag een geweldige korting aan – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8140

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire