header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Ovens Market Outlook, Segments Share Analysis, Market Scenario Forecast 2022-2030

Sep 15, 2022 7:28 AM ET

Marktoverzicht

Slimme ovens verwijzen naar de groep slimme keukenapparatuur. Ze zijn vervaardigd met alle technische snufjes zodat ze alle verstrekte informatie doorgeven, verwerken en ontvangen en uitstralen. Ze zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden geïnstrueerd via Bluetooth en Wi-Fi en maken het bereik van huishoudelijk werk zo veel gemakkelijker. Over het algemeen zijn ze verbonden met een begeleidende app die de werking vergemakkelijkt. Het ontvangt de instructie en werkt daardoor. Het werkt op geautomatiseerde functies. De slimme ovens zijn ook geïmplanteerd met voice control functies die de noodzaak van elk handwerk verminderen en u helpen om het apparaat op afstand te bedienen. Slimme installaties zoals amazon echo dot of de google instructor op smartphones kunnen worden gebruikt om de ovens met eenvoudige spraakbesturing te bedienen.

Verschillende factoren drijven de dynamiek van de Smart Ovens Market. De markt, met al zijn drijvende factoren, toonde een wereldwijde marktomvang van 168,9 miljoen dollar in 2018. Met een constant en vast jaarlijks groeipercentage van 18% CAGR zal de markt naar verwachting een gezonde groei laten zien in zijn prognoseperiode. De prognoseperiode van de markt wordt voorspeld van 2022 tot 2030. Met de huidige drijvende factoren en beperkingen wordt de markt geschat op 600 miljoen dollar tegen het jaar 2030.

De markt heeft onlangs een grote opleving gezien als gevolg van verschillende factoren. Er zijn verschillende technologische ontwikkelingen die gericht zijn op de installatie van sensortechnologie in woningen. Dit zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor een gemakkelijke en schone kookervaring. Keukenbranden hebben grote schade veroorzaakt, waarbij soms levens in gevaar kwamen. De installatie van slimme ovens heeft die kans gehalveerd, waardoor de keuken veiliger is geworden. Dergelijke factoren hebben de markt voor slimme ovens sterk gestimuleerd. Er zijn echter ook factoren die de groei en ontwikkeling van de markt hebben afgeremd. Misbruik van privégegevens die worden ingevoerd in de apps van het bedrijf is een van de zorgen bij het gebruik van slimme ovens. De kans dat privégegevens zoals een adres, e-mail en kaartgegevens worden geschonden, is een van de belangrijkste marktbeperkingen.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10803

Marktsegmentatie

DeSmart Ovens Marketis gesegmenteerd naar toepassing, structuur, capaciteit en distributiekanaal.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in enkelvoudige en meervoudige functies. Qua structuur is de markt weer onderverdeeld in countertop- en inbouwovens. Op basis van de capaciteit wordt de markt opnieuw onderverdeeld in 20-25 liter, 26-30 en meer dan 30 liter containers. Op basis van het distributiekanaal wordt de markt ten slotte gesegmenteerd in online en offline distributiewijzen.

Smart Ovens Market

Regionale analyse

De Smart Ovens Market is globaal gesegmenteerd en omvat delen van Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten, samen met Zuid-Afrika en Latijns-Amerika.

Geef hier gedetailleerde informatie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-oven-market-10803

Industry News

Verschillende belangrijke spelers hebben in de markt gefunctioneerd, wat heeft geleid tot potentiële productlanceringen en samenwerkingen in de markt voor slimme ovens . Zij beïnvloeden de marktdynamiek positief. Panasonic Corporation, June life Inc., ab Electrolux, LG electronics, whirlpool corporation, en Samsung electronics co. Ltd.

Lees meer Blogs:

Noord-Amerika en Europa Smart Kitchen Appliances Market Informatie- Voorspelling tot 2030

Baby Cradle Market Onderzoeksrapport-Voorspelling tot 2028

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig overwegen we Covid19 Footprints voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Tags:   United States, Wire