header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Top 5 Elektrische Motorfietsen Marktoverzicht 2022 – Wereldwijde trends, merken, industriegrootte, aandeel, technologie en groeidrijvers tot 2030

Sep 15, 2022 7:31 AM ET

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR, Electric Motorcycles Market Research Report: Information by Battery Type, Vehicle Range, Voltage, and Region – Forecast till 2030, de markt zal naar verwachting de omvang van 58,37 miljard dollar overschrijden tegen het einde van 2027. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal gedijen met een robuuste CAGR van ongeveer 12 tijdens het beoordelingstijdperk.

Electric Motorcycles Market Overview:

Elektrische motorfietsen verwijzen naar tweewielige motorfietsen die hun vermogen uit een motor halen door gebruik te maken van elektriciteit in de vorm van transportbrandstof. De ontwikkelingen zoals een lager motorgewicht, betere acceleratie, compacte afmetingen, hoge snelheid, enz. hebben ervoor gezorgd dat deze motorfietsen op alle gebieden hogere snelheden aankunnen. De voordelen van het gebruik van deze elektrische motorfietsen zijn dat ze sterke wind tegen de koers verdragen. Ze hebben ook meer uitstekende laadruimte beschikbaar, waardoor ze een voorsprong hebben op elektrische bromfietsen, elektrische fietsen, elektrische fietsen en elektrische scooters.

Report Coverage

Metrics

Details

Marktomvang tot 2027

2027: USD 58.37 miljard dollar

CAGR

12 AGR (2020-2027)

Basisjaar

2019

Voorspellingsperiode

2022-2030

Key Market Drivers

Toenemende belangstelling voor productie in infrastructuur waarbij voertuigen worden opgeladen

Daling van de kosten van batterijproductie, bewaring, en verspreiding.

Vraag gratis voorbeeldpagina’s aan – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8136

Overheden van verschillende landen over de hele wereld concentreren zich meer op de aanpassing van groene voertuigen om de verspreiding van luchtvervuiling verder te beperken. De lancering van EV-laadinfrastructuur en de bouw van batterijbeheersystemen heeft de omvang van de markt voor elektrische motorfietsen met een meer uitstekende waarde uitgebreid. Interne motoren met permanente magneet (IPM) stimuleren de prestaties van elektrische motorfietsen door het vermogen en de efficiëntie te verbeteren.

Electric Motorcycles Market USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor elektrische motorfietsen heeft de afgelopen tijd een enorme groei doorgemaakt, die te danken is aan aspecten als een toenemende belangstelling voor de productie van infrastructuur, een daling van de kosten voor de productie van batterijen, een hoge mechanische efficiëntie en een toenemend aantal overheidsinitiatieven.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kan het tekort aan laadinfrastructuur de groei van de markt beperken.

COVID-19 Impact of Electric Motorcycles Market

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van de COVID-19 pandemie heeft een enorme impact gehad op de meeste industriesectoren over de hele wereld. De wereldeconomie is ontregeld door de verspreiding van een wereldwijde pandemie in bijna 225 landen. Om de verspreiding van de ziekte tegen te gaan, hebben verschillende regeringen over de hele wereld gedeeltelijke of volledige lockdowns afgekondigd. Door de opgelegde reisbeperkingen en sociale afstandsnormen werden de toeleveringsnetwerken van de meeste marktgebieden aanzienlijk verstoord. Net als alle andere marktsectoren kende ook de wereldmarkt voor elektrische motorfietsen enkele onverwachte uitdagingen. Aan het begin van de pandemie werd de markt geconfronteerd met een aanzienlijke daling van de vraag. De verkoop van deze motorfietsen daalde exponentieel, wat leidde tot aanzienlijke inkomstenverliezen in de afgelopen tijd. De industrieën moeten de operationele kosten verlagen en risico’s vermijden om de winst te optimaliseren om de terugval in de huidige marktsituatie te boven te komen. Omdat de arbeidskrachten van de automobielsector thuis zaten, moesten fabrieken sluiten. Met de verslechtering van de productie van voertuigen is er een terugval in de lancering van producten en de distributie ervan. Gezien de nieuwe lockdown-regels, waarbij industrieën met beperkt personeel weer op gang zijn gekomen, wordt de opleving van de autosector verwacht. Het zou kunnen buigen naar de mislukkingen van de productiesector van deze motorfietsen, waardoor de productie en verkoop van de markt voor elektrische motorfietsen wordt gestimuleerd.

Ask To Expert – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8136

Electric Motorcycles Market Segment Analysis

Van alle types zal het segment van de e-motorfietsen naar verwachting de hoogste groei registreren op de wereldwijde markt voor elektrische motorfietsen in de beoordelingsperiode. Voorheen concentreerden producenten zich op het bouwen van e-scooters/bromfietsen omdat deze een ideaal ontwerp hebben om het elektrische aandrijfsysteem te integreren. Aan de andere kant hebben e-scooters/brommers beperkingen wat betreft prestaties en actieradius; bovendien zijn ze alleen bedoeld voor lokaal woon-werkverkeer over korte afstanden. Met e-motorfietsen kunnen de gebruikers zich richten op verschillende motieven, zoals woon-werkverkeer, terreinrijden, racen en cruisen, waardoor de vraag in de toekomst zal toenemen.

Onder alle voertuigbereiken zal het segment van 75-100 mijl naar verwachting de wereldwijde markt voor elektrische motorfietsen domineren tijdens de evaluatieperiode.

Op basis van het batterijtype zal het li-ion-segment naar verwachting de komende jaren de wereldwijde markt leiden.

Electric Motorcycles Market Regional Analysis

De wereldwijde markt voor elektrische motorfietsen wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: het Midden-Oosten & Afrika, Latijns-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific de wereldwijde markt voor elektrische motorfietsen zal domineren tijdens de beoordelingsperiode. De groei van de regionale markt is te danken aan factoren als de toenemende luchtvervuiling, het groeiende aantal overheidsinitiatieven, de toenemende milieucrisis, de toenemende bevolking, de toename van verkeersopstoppingen en de dalende prijzen van motorvoertuigen.

De markt voor elektrische motorfietsen in Noord-Amerika en Europa zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de beoordelingsperiode. De groei van de markt wordt toegeschreven aan snellaadstations en vooruitgang in elektrische motorfietsen.

Voordeel over een geweldige korting – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8136

Competitieve analyse

De lijst van toonaangevende spelers op de wereldwijde markt voor elektrische motorfietsen omvat bedrijven zoals:

 • CAKE 0 Emission AB
 • Blacksmith Electric (India)
 • Amper Vehicles
 • Electric Motion (Frankrijk)
 • Z Electric Vehicle
 • Johammer e-mobility GmbH (Duitsland)
 • BMW
 • Husqvarna Motorcycles GmbH (Oostenrijk)
 • Shandong Incalcu Electric Vehicle Co. Ltd.
 • Essence Motorcycles (Frankrijk)
 • Suzuki Motors Corporation
 • Zero Motorcycles Inc. (VS)
 • Lightning Motorcycles
 • Razor USA LLC. (US)
 • KTM
 • Torkmotors (India)
 • Honda Motors
 • Revolt Motors (India)
 • Mahindra GenZe
 • LITO MOTORCYCLES (Frankrijk)
 • Hero Eco
 • TACITA SRL (Italië)
 • Energica Motor Company S.p.A. (Italië)
 • Bell Custom Cycles (BCC) (VS)
 • Alta Motors (VS)
 • Harley-Davidson Inc. (VS)

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire