header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Transformatie van de auto-industrie naar de volgende fase – huidige trends, marktomvang, ontwikkelingen, groei en wereldwijde prognose 2030 van de belangrijkste spelers

Sep 15, 2022 7:33 AM ET

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR, Automotive Market Research Report, Information Segmentation by Region, and Vehicle Type – Forecast till 2030, zal de markt naar verwachting bloeien bij robuuste CAGR van ongeveer 4,5 uring the assessment timeframe. Het rapport voorspelt verder dat de markt tegen het einde van 2028 een waarde van meer dan 205 miljoen eenheden zal bereiken.

Automotive Market Overview:

De automotor is ontwikkeld op een manier die elektrische energie omzet in mechanische energie. Deze mix van mechanica en elektronica heeft geleid tot de creatie van een mix van een groot aantal voertuigen op de markt en bood comfort en gemak functies aan auto’s. Talrijke apparaten maken gebruik van elektronische energie in verschillende toepassingen om een efficiënte auto te besturen, bijvoorbeeld stuurbekrachtiging, stoelbediening, enz. De auto-industrie wordt beschouwd als een van de snelst groeiende sectoren op de wereldmarkt. Van alle regio’s is India in de afgelopen jaren de op drie na grootste autofabrikant ter wereld en de op zeven na grootste fabrikant van bedrijfsvoertuigen geweest. Op de automarkt staan passagiersvoertuigen en tweewielers aan kop.

Report Coverage :

CAGR

4.5 AGR (2022-2030)

<td=”405″>.2030

Key Market Drivers

Toename van de vraag naar hogemotoren met hoge prestaties

Metrics

Details

Marktomvang

2030: 205 miljoen Eenheden

Basisjaar

2021

Voorspellingsperiode

2022- 2030

2022- 2030

Key Market Opportunities

Overheidsinitiatief

Ontwikkeling van commerciële sectoren wereldwijd

Vraag gratis voorbeeldpagina’s aan – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7683

Automotive Market USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde automobielmarkt heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De groei van de markt is te danken aan aspecten als de stijgende vraag naar motoren met hoge prestaties, de groeiende vraag naar compacte en energiezuinige motoren en de strenge regelgeving om de CO2-uitstoot te verminderen.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen de beperkte beschikbaarheid en de volatiliteit van het materiaal de groei van de markt belemmeren.

COVID-19 Impact of Automotive Market

De wereldwijde gezondheidscrisis heeft een enorme impact gehad op de meeste industriële sectoren over de hele wereld. Door de uitbraak van COVID-19 hebben verschillende landen over de hele wereld gedurende meer dan een jaar volledige of gedeeltelijke lockdowns doorgevoerd. De pandemie verspreidde zich naar meer dan 225 landen en voerde reisbeperkingen en sociale afstandsnormen in. Het had gevolgen voor de productie van elektrische voertuigen en batterijonderdelen. Net als elke andere sector leed ook de automobielsector enorme verliezen. De wereldwijde automarkt zag in de beginfase van de pandemie de vraag plotseling teruglopen.

Daarnaast werd het toeleveringsnetwerk van de industrie aanzienlijk verstoord door de reisbeperkingen in de meeste regio’s. Anderzijds kende de industrie in de tweede helft van 2020 een herstel 2020. De kleine Tier III- en Tier II-markt voor productieonderdelen werd negatief beïnvloed. Door de corona werd de hele wereld stilgelegd, en de markt voor elektrische voertuigen kreeg een klap. Na 2020 zullen de nieuwe productontwikkelingen en leveringscontracten naar verwachting de automobielmarkt leiden. De nieuwe ziekte heeft verschillende sectoren van verschillende wereldeconomieën getroffen. De overheid heeft verschillende stappen ondernomen om de gevolgen van de pandemie voor deze markt te bestrijden. Hierdoor wordt een verbetering van de activiteiten verwacht. Met het herstel van de financiële en industriële activiteiten op de wereldmarkt, wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor auto’s een aanzienlijke groei zal vertonen in de voorspelde periode.

Ask To Expert – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7683

Automotive Market Segment Analysis

Van alle personenauto’s wordt verwacht dat het hatchback-segment de wereldwijde markt voor auto’s zal domineren tijdens de evaluatieperiode. De groei van het segment wordt toegeschreven aan het kleinere formaat dat ideaal is voor kleinere wegen. Bovendien hebben India’s toonaangevende fabrikanten van personenauto’s kleine hatchbacks gebouwd die ideaal zijn voor de Indiase markt. Aan de andere kant wordt verwacht dat het segment bestelwagens/ MUV’s/ MPV’s de hoogste CAGR zal kennen tijdens de beoordelingsperiode. Ze worden veel gebruikt in ontwikkelingslanden voor personenvervoer en door grote gezinnen. Het segment wordt geleid door talrijke toonaangevende spelers die goed zijn voor meer dan de helft van de totale markt. Het opvallendste kenmerk van bestelwagens/ MUV’s/ MPV’s is de mogelijkheid om meer dan vijf personen in een voertuig te vervoeren, waardoor het een ideale keuze is voor personenvervoer. Bovendien verlaagt de beschikbaarheid van CNG-brandstof voor deze voertuigen de bedrijfskosten en verhoogt het de winstmarges van personenvervoersbedrijven aanzienlijk. Daarom zal het personenvervoer de vraag naar MPV’s/MUV’s de komende jaren waarschijnlijk op peil houden.

Automotive Market Regional Analysis

De wereldwijde markt voor auto’s wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika, en Europa.

Volgens de analyse rapporten van MRFR, de Europese regio hield de leidende positie in de wereldwijde automotive markt in het jaar 2021. De regio beveiligde een aandeel van meer dan 23%. De regionale markt zal waarschijnlijk een sterke CAGR van ongeveer 39,5 opnemen tijdens het onderzoek. Elektrische voertuigen zijn duur en voornamelijk afhankelijk van overheidsfondsen, stimuleringsmaatregelen en subsidies. Landen als Italië, het VK, Frankrijk en Duitsland zouden de grootste groeiers in de regio zijn. Bovendien is de regio de thuisbasis van de prominente OEM’s (Original Equipment Manufacturer), wat op zijn beurt naar verwachting de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode zal katalyseren.

Avail an Amazing Discount – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7683

Automotive Industry Competitive Analysis

De lijst van prominente spelers op de wereldwijde markt voor automotive omvat spelers als:

 • PSA
 • Toyota
 • Tata Motors
 • GM
 • Chana Automobile
 • Volkswagen
 • Chrysler
 • Hyundai Motors
 • Daimler AG
 • Ford
 • Fiat
 • Nissan
 • Renault
 • Honda
 • Suzuki

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten, dat een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire