header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Medische implantaten marktgrootte, aandeel, groei, analyse van de belangrijkste spelers, nieuwste trends en wereldwijde prognose 2027

Sep 16, 2022 2:39 AM ET

Marktoverzicht

Tot 2027 zal de markt voor medische implantaten naar verwachting met 7,60 AGR toenemen tot 279.418,06 miljoen USD.

Medische implantaten zijn door de mens gemaakte hulpmiddelen die in of op het oppervlak van het lichaam van een patiënt worden geïmplanteerd. Deze hulpmiddelen worden gebruikt om beschadigde biologische structuren te herstellen of te vervangen en om bestaande biologische structuren te verbeteren. Deze medische implantaten zijn nuttig op verschillende gebieden, waaronder orthopedische, cardiovasculaire, neurologische en tandheelkundige ziekten. Er zijn verschillende soorten implantaten.

Fabrikanten in de medische implantatenmarkt richten zich op het creëren van hoogwaardige producten en diensten die de herinvesteringskosten voor patiënten verminderen. Volgens een rapport van FPA Sexual Health Charity uit 2017 leveren langwerkende omkeerbare anticonceptie-implantaten superieure resultaten op. Deze omkeerbare anticonceptie-implantaten zijn 20 keer effectiever dan orale anticonceptiepillen en zijn eenvoudig, veilig en langdurig te gebruiken.

COVID-19 heeft ook een aanzienlijke impact gehad op de sector medische implantaten. De sector medische implantaten is ook geconfronteerd met productie-uitdagingen zoals een schaarste aan grondstoffen en mankracht. Als gevolg van nieuwe overheidsinstructies of aanbevelingen van ziekenhuizen worden vaatbehandelingen beperkt tot levens- of ledematenreddende gevallen op plaatsen die zwaar door COVID-19 zijn getroffen. Tijdens de beoordelingsperiode kan dit een impact hebben op de markt voor medische implantaten. Als gevolg hiervan heeft de coronavirus pandemie een aanzienlijke impact gehad op de medische implantaten business.

Get Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2806

Marktsegmentatie

  • Per Type

De wereldwijde markt voor medische implantaten is onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder orthopedische implantaten, cardiale implantaten, tandheelkundige implantaten, spinale implantaten, oogheelkundige implantaten, esthetische implantaten en andere. Orthopedische implantaten hebben het grootste wereldwijde marktaandeel van medische implantaten, goed voor 30,9 procent in 2017.

  • Per type materiaal

Ceramisch materiaal, metaalmateriaal, polymeermateriaal en andere domineren de wereldwijde markt voor medische implantaatmaterialen. De sector metalen materialen heeft een marktaandeel van 49,6 procent dankzij veel gebruikte materialen zoals roestvrij staal, kobaltchroomstaal en titaniumlegeringen. Het groeiende aantal implantaatprocedures wereldwijd stuwt de medische implantatenindustrie vooruit.

  • Per eindgebruiker

De wereldwijde markt voor medische implantaten is onderverdeeld in verschillende segmenten van eindgebruikers, waaronder onderzoekslaboratoria, ziekenhuizen en klinieken, en andere. De categorie ziekenhuizen & klinieken heeft het grootste marktaandeel van 71,5 procent, vanwege het toenemende aantal operaties in ziekenhuizen & klinieken, wat leidt tot een toename van de vraag naar medische implantaten en dus de groei van de markt voor medische implantaten stimuleert.

Regionale indeling

Geografisch gezien is de markt voor micro-elektronische medische implantaten in vier grote regio’s verdeeld: Azië-Stille Oceaan, Europa, Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. Amerika heeft een aanzienlijk aandeel vanwege de hoge prevalentie van chronische ziekten, moderne technologie en productreleases in deze regio. De toegenomen vraag naar medische implantaten en de beschikbaarheid van ervaren specialisten drijven de marktexpansie in deze regio.

Volgens een publicatie van de Amerikaanse overheid heeft de VS de grootste markt voor medische hulpmiddelen ter wereld. De vraag naar medische implantaten in Europa neemt toe door een toename van het aantal patiënten in ziekenhuizen en de beschikbaarheid van producten.

Competitief landschap:

Boston Scientific Corporation (VS),Johnson & Johnson (VS),Stryker Corporation (VS),3M (VS),Zimmer Biomet (VS)

Industry News

The Orthopaedic Implant Company introduceerde zijn technologie voor polsfractuurplaten, het DRPx-systeem, in augustus 2021 na goedkeuring door de FDA om ziekenhuizen en ambulante chirurgische centra (ASC’s) te helpen hun financiële levensvatbaarheid te vergroten.

Adaptix Interbody System, een geleid titanium wervelkolomimplantaat met Titan nanoLOCK-oppervlaktechnologie, werd in oktober 2020 door Medtronic in de VS geïntroduceerd.

Bekijk alle details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-implants-market-2806

Over de VS:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Market Research & Consulting Services.

Meer verwante rapporten

Stem Cell Assay Market

Home Healthcare Market

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Tags:   United States, Wire