header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Pharmaceutical Contract Manufacturing marktgrootte, aandeel, vraag, bedrijfsprofielen, groeifactoren, opkomende trends en prognoses tot 2027

Sep 16, 2022 2:29 AM ET

Marktoverzicht:

Medicijnen moeten na productie goed worden verpakt om patiënten de best mogelijke farmacologische voordelen te bieden. Daarom doen farmaceutische bedrijven wereldwijd een beroep op contractbedrijven voor hun secundaire activiteiten, zoals het etiketteren en verpakken van geneesmiddelen. Deze bedrijven bieden ook ondersteunende diensten aan, zoals assemblage van flacons, secundaire verpakking en ondersteunende diensten voor auto-injectoren, voorgevulde spuiten en flacons. De behoefte aan farmaceutische contractverpakking neemt wereldwijd toe omdat het redelijk flexibel en lucratief is en helpt bij het bijhouden van de dynamische marktomgeving.

De wereldwijde Farmaceutische Contractproductie Markt zal naar verwachting met een CAGR van 6,0% stijgen, met een waarde van 174,2 miljard dollar in 2020-2027.

Kleine farmaceutische bedrijven worden geconfronteerd met uitdagingen, waaronder een gebrek aan kennis, krappe financiële beperkingen en interne verpakkingsvaardigheden. Daardoor is er wereldwijd meer vraag naar farmaceutische contractverpakkingsdiensten. Aanbieders van farmaceutische contractverpakkingen kunnen verschillende verpakkingsprojecten aan en lossen snel problemen op die voortvloeien uit ingewikkelde verpakkingsspecificaties. Om het kaliber van hun aanbod te verbeteren, investeren sommige leveranciers vaak in onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. Bovendien werken aanbieders van contractverpakkingsdiensten hard om zeer geavanceerde verpakkingsfaciliteiten te leveren en aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen. Bovendien draagt de invoering van strikte richtlijnen en regels voor het verpakken van geneesmiddelen door de bestuursorganen van talrijke landen bij tot de groei van de markt. Bovendien wordt verwacht dat het toegenomen gebruik van slimme verpakkingsoplossingen, zoals slimme etikettering, de expansie van de markt zal versnellen.

Get Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1532

De primaire drijfveren van de markt voor biofarmaceutische contractproductie zijn het groeiende uitbestedingsvolume door de biofarmaceutische industrieën, de stijgende uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling en de groei van de diensten die worden geleverd door organisaties voor contractproductie. Om aan hun “fill-and-finish” eisen te voldoen en het risico te verlagen, blijven de meeste biotechnologiebedrijven uitbesteden aan organisaties voor contractproductie.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor farmaceutische contractproductie is onderverdeeld in typen en op regionale basis. In het typegedeelte is de markt onderverdeeld in markten voor actieve farmaceutische ingrediënten, productie en einddoseringsformules. De regionale basis is onderverdeeld in Azië-Pacific, Zuid-Amerika, Midden-Oosten & Afrika, Europa en Noord-Amerika.

Regionale analyse:

Dankzij het bestaan van verschillende biofarmaceutische bedrijven met een aanzienlijke productiecapaciteit en de hoge consumptie van biologische geneesmiddelen in de regio, zal de VS naar verwachting een aanzienlijk marktaandeel hebben in de regionale markt voor biofarmaceutische contractproductie in Noord-Amerika. De marktexpansie wordt ook bevorderd door het toegenomen aantal goedkeuringen in de VS. Door de toenemende ontwikkelingen in de behandeling met monoklonale antilichamen wordt verwacht dat de categorie antilichamen, die momenteel een groot marktaandeel heeft in de markt voor biofarmaceutische contractproductie, de komende jaren zijn huidige koers zal aanhouden. Een vorm van immunotherapie die bekend staat als monoklonale antilichaambehandeling maakt gebruik van antilichamen om zich aan bepaalde eiwitten of cellen te hechten en het immuunsysteem van de patiënt aan te zetten om deze doelen aan te vallen. Deze geneesmiddelen worden gebruikt bij de behandeling van bepaalde maligniteiten. Noord-Amerika domineert de markt voor contractproductie. Azië-Pacific groeit echter het snelst door de toepassing van geavanceerde technologie, een ondersteunende regelgeving, lage arbeidskosten en de beschikbaarheid van opgeleid personeel.

Key Vendors :

Grifols International, S.A, Catalant, AbbVie Inc, Boehringer Ingelheim, Lonza AG, Vetter, Patheon Inc, en farmaceutische productontwikkeling

Industriële activiteiten:

  • De marktexpansie wordt ook geholpen door het toegenomen aantal goedkeuringen in de VS. Zo heeft het Amerikaanse Food and Drug use in november 2020 de gelijktijdige toediening van basiliximab en imdevimab goedgekeurd voor de behandeling van mild tot matig coronavirus bij volwassenen en kinderen.
  • Baxter BioPharma Solutions en Baxter International Inc. tekenden in maart 2021 een contract waarbij BPS steriele productiediensten en verpakking zou leveren voor ongeveer 60-90 miljoen doses van het Moderna coronavirusvaccin in 2021.

 

Browse Full Report Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/pharmaceutical-contract-manufacturing-market-1532

Over ons:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Market Research & Consulting Services.

Meer gerelateerde rapport

Health Supplements Market

Cancer Diagnostics Market

Dental Industry Market

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Tags:   United States, Wire