header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Precisiegeneeskunde marktomvang, trends, groei, marktanalyse, aandeel en industrieprognose tot 2030

Sep 16, 2022 2:31 AM ET

Precisie geneeskunde marktoverzicht

De Precision Care industrie is een toekomstige trend die zich snel ontwikkelt in heeft zorgsector door de jaren heen. Dit zijn de gepersonaliseerde geneesmiddelen die zich gaan richten op de medische sector die werken aan totale Sequencing van de menselijke kiemcellen ook. Het kan de moderne en geavanceerde technologische ontwikkeling die maakt kansen om nieuwe medische wetenschap en Business modellen te presenteren. Precision medicine zal bijna blijven woord focus of ontwikkeling wordt gebruikt 30% in de behandeling van neoplastische ziekten in Precision geneesmiddelen.

De Precisie geneeskunde markt waardering wordt verondersteld te bereiken ongeveer USD 157,46 miljard met de hoge CAGR van de samengestelde jaarlijkse groei van de markt die wordt voorspeld in de richting van 11,9 uring de forecasting periode van 2022-2030.

Het is de tweede grootste toepassing. De toepassing van precisiegeneeskunde is zowel in Europa als in de Verenigde Staten zeer gebruikelijk. Dit zijn de onderzoeken die goed worden uitgevoerd. In principe gaat de uitbreiding van de plaatsen en de geneeskunde in de behandeling van neoplastische ziekten versnellen vanwege de overheidsfinanciering. Aan de andere kant kan de geavanceerde technologie, de ontwikkeling voor de boer en Biotechindustrieën de markt versnellen in de voorspellingsperiode vooruitgang in kankerbiologie die ook de uitbreiding van de Precisiegeneesmiddelen zal spotten. Dit zijn de nieuwe therapie zoals glean therapie voor de behandeling van kanker, alsmede een toenemend aantal patiënten die een voorspellende diagnose en significante geneeskunde Markt ontvangen.

Get Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/925

De uitbraak van de overheid 19 pandemie maakt creëren hoeveel invloed ergste van de financiële als gezondheidszorg sectoren. Het groeitempo van de wereldeconomie daalt naar een lagere mate, alsmede vereist voor de vele jaren voor herstel bekleed zijn verschillende bedrijven en industrieën kunnen worden geconfronteerd met zware financiële verliezen en getuige een lagere fase in de markt groeipercentage. De lockdown beperkingen kunnen leiden tot de sluiting van veel in de echte operaties en productieproces. Echter, volgens geneeskunde precisie, kunt u overwegen moeilijke tijden ook.

Markt segmentatie

De Precision remedie markt is gesegmenteerd in verschillende fragmenten op basis van submarkten therapeutica systeem spelers evenals de winkel segmentatie gebouwd op de sub kledingstukken omvat biomarker-gebaseerde belasting chum, Diagnostiek pox moleculaire Indicatieve, en anderen. De meticulousness medicine markt is gesegmenteerd in diverse delen op basis van submarkten.

Op basis van analyse, precisie voorschrift marktsegmenten rekening houden met hart-en vaatziekten of CVD, centrale bezorgd systeem, kanker of oncologie, vangen ziekten, en anderen. Van alle ziekten zal de oncologiemarkt zich tijdens de prognoseperiode naar verwachting sterk ontwikkelen.

Competitief landschap van de markt:

  • Almac Group, Ltd.
  • ABBOTT LABORATORIES
  • bioMérieux SA
  • ASURAGEN, Inc.
  • Cepheid Inc.
  • GE Healthcare
  • CETICS Healthcare Technologies GmbH
  • Intomics A/S
  • Glaxosmithkline Plc (GSK)

 

Regionale indeling

De analyse van de markt voor Precisiegeneeskunde is begonnen in verschillende geografische gebieden zoals Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De Amerikanen hebben het grootste aandeel in de wereldwijde markt. De VS gepersonaliseerde machine marktaandeel zal komen om te zien dat de meest progressieve in de Global marktgroei en dat eenmaal beheren van de technologie die zeker helpt om de VS personaliseren geneeskunde marktomvang ook verklaren. Aan de andere kant kan de Europese regio overwegen betere Diagnostische instrumenten geneesmiddelen, en elektronische zorg records die het de tweede grootste aandeelhouder van de markt in de regio Azië-Pacific.

Industry news

De Precision medicine waardering wordt verondersteld te bereiken rond 126 USD.14 miljard dollar met de hoge cagr van de samengestelde jaarlijkse groei van de markt die wordt voorspeld op 12,50 tijdens de voorspellingsperiode van 2020 tot 2027.

Browse Full Report Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/precision-medicine-market-925

Over ons:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Market Research & Consulting Services.

Meer gerelateerde rapporten:

Tandheelkundige infectiebehandelingsmarkt

Ziekenhuisbeddenmarkt

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Tags:   United States, Wire