header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM’s 2022 Global 200 onthult uitstekende prestaties in de belangrijkste financiële parameters.

Sep 22, 2022 7:35 AM ET

De Global 200 is een ranglijst van de grootste advocatenkantoren ter wereld

New York, NY – 20 september 2022 Law.com International en The American Lawyer hebben het rapport 2022 Global 200 uitgebracht, met een gedetailleerde blik op de best verdienende advocatenkantoren uit de hele wereld. Gross revenue for The Global 200 totaled $185,6 miljard voor het fiscale jaar 2021, een stijging van 14,7 ten opzichte van het fiscale jaar 2020.

De cijfers in de 2022 Global 200 laten zien dat ‘s werelds grootste bedrijven opnieuw een gangbuster jaar hadden, en hun prestaties van het voorgaande jaar overtroffen,” zei Lisa Shuchman, Executive Editor van Law.com International. “Maar het komende jaar zal waarschijnlijk een grotere uitdaging zijn omdat bedrijven te maken krijgen met inflatie, de gevolgen van de Russische invasie in Oekraïne en de aanhoudende effecten van de pandemie, vooral in Azië.”

De belangrijkste punten uit de resultaten van dit jaar zijn:

– De groei van de inkomsten en de stijging van 15,2% van de gemiddelde winst per partner waren zelfs sterker dan in het vorige boekjaar.

– Kirkland & Ellis en Latham & Watkins blijven ‘s werelds grootste advocatenkantoren qua inkomsten, met elk meer dan $5 miljard.

U.S.-gevestigde advocatenkantoren blijven het snelst in omzet groeien, maar het zijn Aziatische kantoren zoals Dentons en Yingke die de meeste advocaten hebben.

“De grootste advocatenkantoren ter wereld bleven sterk presteren op basis van een robuuste M & A-markt, waarbij de meeste kantoren een dubbelcijferige stijging van zowel de inkomsten als de gemiddelde winst per partner realiseerden,” zei Paul Hodkinson, hoofdredacteur van Law.com International. “Firma’s die gespecialiseerd zijn in private equity, zoals Kirkland & Ellis en Latham & Watkins, deden het bijzonder goed.”

De Global 200 gegevens zijn samengesteld in samenwerking met ons ALM Intelligence team voor gebruik in Law.com Compass waarmee gebruikers jaar-op-jaar trends, diepgaande vergelijkingen en peer benchmarking kunnen berekenen van Global 200 kantoren op belangrijke punten, zoals financiën, personeelsbestand, diversiteit en meer.

“De Global 200 van dit jaar bereikte nieuwe hoogten in belangrijke financiële statistieken,” zei James Willer, directeur bij ALM Intelligence. “Hoewel geografie opnieuw een cruciale rol speelde, met vooral Amerikaanse contingenten die de toon aangaven, ondervonden bedrijven in verschillende geografische regio’s, waaronder Azië en het Verenigd Koninkrijk, kenden een sterke vraag naar hun diensten, onder meer dankzij een recordjaar voor wereldwijde M & A activiteiten.”

Een analyse van The Global 200 zal ook verschijnen in het oktober/november nummer van The American Lawyer. De grafieken, artikelen en analyse – en de volledige ranglijst op basis van inkomsten, aantal werknemers en winst per partner – zijn online te vinden op Law.com/international. De gegevens kunnen worden gedownload voor Law.com Pro leden en Law.com Compass abonnees.

Het volledige rapport kan direct worden aangeschaft via: Surveys & Rankings.

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatiediensten- en databedrijf dat zowel de praktijk als de activiteiten van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciële vastgoed- en financiële dienstensector ondersteunt. ALM levert premium content, invloedrijke doelgroepen en hoogwaardige gegevens die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Bezoek alm.com voor meer informatie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Janeanne Josephson
Email: jjosephson@alm.com
Job Title: Marketing Manager