header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ARCH-CON CORPORATION PROMOTES JENNIFER GOSSELIN TOT VICE PRESIDENT & NORTH TEXAS REGIONAL MANAGER

Sep 22, 2022 7:41 AM ET

Jennifer Gosselin VP

ACCOMATISEERDE IN-HOUSE EXECUTIVE MET MEER DAN 20 JAAR IN DE CONSTRUCTION INDUSTRY TAPPED TO LEAD NATIONAL INDUSTRIAL DIVISION AS THE COMPANY CONTINUES TO EXPANSION

(DALLAS – 20 september, 2022) Arch-Con®Corporation kondigt de promotie aan van Jennifer Gosselin tot vicepresident & North Texas regional manager om leiding te geven aan het kantoor in Dallas en de National Industrial Division van het bedrijf.Gosselin begon als projectcoördinator bij Arch-Con en is vijf keer gepromoveerd binnen het bedrijf. Ze verhuisde in 2020 van Houston naar Dallas om haar leiderschapsinspanningen in de detailhandel toe te passen en heeft het goed gedaan door de cultuur in Dallas te helpen versterken om Arch-Con’s streven naar uitmuntendheid in haar thuisbasis Houston te weerspiegelen. Gosselin heeft meer dan een dozijn retailprojecten geleid voor een totaalbedrag van meer dan $ 64 miljoen in minder dan twee jaar sinds haar verhuizing naar Dallas.Haar leiderschap in het kantoor in Dallas resulteerde in de volgende projecten: The Shops at Chisholm Trail Ranch, een 35-acre power center ontwikkeling met meer dan 210.000 vierkante meter winkels, entertainment en restaurants; The Denton Westpark Development, een 242.378 vierkante meter industriële ontwikkeling waar de omvang van het werk omvatte site en nutsvoorzieningen infrastructuur; The ICC – 20, een 354.244 vierkante meter cross-dock industriële tilt-wall gebouw in Duncanville; Floor & Decor in McKinney, een faciliteit van 78.500 m²; Floor & Decor in Tulsa, Oklahoma, een groot renovatieproject van 58.500 m² met een bouwschema van 16 weken; Stacy Crossing Shopping Center, een winkelontwikkeling van 19.907 m² in twee gebouwen met een Jamba Juice en Auntie Anne’s; en Heath Town Center, een winkelontwikkeling van 12.546 m².”Ik werd meteen verliefd op de bouw en ik hou van de uitdaging. Hoewel het ongelooflijk zwaar is en een enorme hoeveelheid hard werk vergt, levert het echte bewijzen op. Ik geloof dat als je echt houdt van wat je doet en hard werkt, de beloningen volgen”, aldus Gosselin. “Het is moeilijk onder woorden te brengen wat dit voor mij persoonlijk en professioneel betekent. Dit jaar werd mijn familie getroffen door een persoonlijke tragedie en Arch-Con was een ware bron van kracht. Mijn collega’s hebben me tijdens de moeilijkste dagen opgetild en ik ben dankbaar voor hun vriendschap en steun. Ik kijk uit naar de uitdagingen die komen kijken bij het leiden van onze inspanningen in Noord-Texas en de National Industrial Division.”Gosselin begon in 1998 in de bouw als receptioniste bij een klein landmeetkundig, civieltechnisch en bouwkundig bedrijf. Ze werd snel gepromoveerd en overgeplaatst naar de constructieafdeling waar ze gretig de kneepjes van het vak leerde. Door de jaren heen heeft ze een reputatie opgebouwd voor uitstekende communicatie met klanten, architecten, ingenieurs en onderaannemers en gedijt ze op een team aanpak.”Er is niemand die deze promotie meer verdient dan Jennifer. Ze werkt sinds 2012 bij Arch-Con en het is ongelooflijk om haar reis te volgen. Het is niet weinig dankzij haar dat we ons kantoor in Dallas blijven uitbreiden”, aldus Michael Scheurich, oprichter en CEO van Arch-Con. “Dat zij onze National Industrial Division leidt, zou nog meer vruchten moeten afwerpen. Ze werkt zo hard en haar toewijding aan klantenservice maakt de bouw gemakkelijk voor onze klanten en weerspiegelt goed op ons allemaal.”Sinds de opening van het kantoor in Dallas in 2015 heeft Arch-Con meer dan 30 projecten en zeven miljoen vierkante voet aan industriële, kantoor-, gezondheidszorg-, retail- en horecaprojecten in het gebied voltooid. Over Arch-Con®Corporation Arch-Con®Corporation is een nationale commerciële algemene aannemer opgericht in 2000 met kantoren in Houston, Dallas, Austin en Denver. Het bekroonde team van Arch-Con vereenvoudigt het bouwproces met behulp van de nieuwste kostenefficiënte technologieën om aan de spits van de industrie te blijven. Met experts in de bouw van kantoren, industrie, koelhuizen, winkels, horeca, bedrijfsinterieurs, gezondheidszorg, meergezinswoningen en gemeenschapsontwikkelingen, maken wij de bouw eenvoudig. Meer informatie op www.arch-con.com.

Contactgegevens:

Name: Kaitlyn Scheurich
Email: kscheurich@arch-con.com
Job Title: Arch-Con Corporation - Public Relations