header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Boost Payment Solutions werkt samen met Australische FinTech-leider Robobai

Sep 22, 2022 7:21 AM ET

New York, NY – Digitale betalingsleider Boost Payment Solutions heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het Australische bedrijf Robobai, dat kunstmatige intelligentie gebruikt om organisaties te helpen beter te begrijpen hoe en waar ze geld uitgeven.

Een leider in binnenlandse en internationale B2B betalingsverwerking, Boost zal zijn gepatenteerde straight-through processing oplossing leveren aan Robobai klanten. Deze samenwerking versnelt de betalingsoptimalisatie voor ondernemingen en stroomlijnt end-to-end uitbetalingsprocessen in de hele toeleveringsketen. Boost sluit zich aan bij andere Robobai partners, waaronder leiders in software, bankieren en productie. De software van Robobai analyseert onder meer facturen op betalingstermijnen versus werkelijke betalingstermijnen om mogelijkheden voor betalingstransformatie te identificeren, die nu zullen worden aangevuld met het snelle en efficiënte STP-systeem van Boost.

In een verklaring over de samenwerking wees Lou Longhi, Chief Revenue Officer voor Boost, op het complementaire karakter van Robobai’s Spendpend Visibility, Procurement Management, en Treasury Control systemen met de geautomatiseerde betalingsoplossingen van Boost. “De combinatie van AI-gestuurde gegevens met Boost’s snelle, veilige verwerking voor commerciële kaarten kan klanten het beste van twee werelden bieden, waardoor bedrijven de kansen binnen hun supply chains kunnen begrijpen en deze kunnen optimaliseren met snelle, slimme betalingen.”

Boost’s strategische partnerschappen met wereldleiders hebben crediteurenrekeningen geoptimaliseerd en internationale partnerschappen mogelijk gemaakt voor bedrijven over de hele wereld, waardoor het proces van betalingen en compliance over de hele linie is vereenvoudigd.

Robai’s AI-systeem kan besparingsmogelijkheden identificeren, leverancierscompliance bieden en risico’s en inzichten beoordelen over de hele toeleveringsketen van klanten voor grote klanten in de hele industrie.

“Het optimaliseren van werkkapitaal is van vitaal belang in de huidige inflatoire markt. Het Robobai platform signaleert mogelijkheden voor betalingsoptimalisatie bij leveranciers. Door samen te werken met Boost kunnen onze klanten deze mogelijkheden snel activeren. We doen alles wat we kunnen om onze klanten te ondersteunen en dit partnerschap is duidelijk zinvol,” zei Robobai CEO en oprichter Julian Harris.

Simon Ellis, Robobai’s Head of Alliances, wees ook op de wederzijdse voordelen van het partnerschap en merkte op dat de internationale aanwezigheid van Boost het bedrijf in staat zou stellen een grotere impact te hebben op supply chains over de hele wereld. “Robobai’s granulaire zichtbaarheid van leveranciersbetalingsactiviteit in combinatie met Boost’s scherpzinnige vermogen om betalingsprocessen uit te voeren, zal uiteindelijk de broodnodige betalingsoptimalisatieresultaten in de wereldwijde toeleveringsketen stimuleren.”

Over Robobai

Robai’s geautomatiseerde intelligentie software helpt organisaties beter te begrijpen hoe en waar ze hun geld uitgeven. Hun innovatieve systeem identificeert besparingsmogelijkheden, biedt leveranciersnaleving en biedt risico- en inzichtanalyse over de gehele toeleveringsketen van klanten. De technologie van Robobai geeft bedrijven de informatie die ze nodig hebben om ethische, diverse en duurzame beslissingen over de toeleveringsketen te nemen. Meer informatie over Robobai op https://robobai.com/about-us/.

Over Boost

Boost Payment Solutions is de wereldwijde leider in B2B-betalingen met een technologieplatform dat naadloos voorziet in de behoeften van de hedendaagse commerciële handelspartners. Hun eigen technologische oplossingen overbruggen de behoeften van kopers en leveranciers over de hele wereld, elimineren wrijving en leveren procesefficiëntie, betalingsbeveiliging, inzicht in gegevens en omzetoptimalisatie. Boost werd opgericht in 2009 en is actief in 45 landen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.boostb2b.com/global.

Contactgegevens:

Daniel Klein
pr@josephstudios.net

Tags:   United States, Wire