header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Buyer Aware Release

Sep 22, 2022 7:48 AM ET

Consumer Reports Voorzitter en CEO Marta L. Tellado publiceert Buyer Aware , a Playbook for Consumer Power

YONKERS, NY – Buyer Aware: Harnessing Our Consumer Power for a Safe, Fair, and Transparent Marketplace (PublicAffairs; 20 september, 2022), het eerste boek van Consumer Reports President en CEO Marta L. Tellado, verschijnt vandaag in de landelijke boekhandels. Alle opbrengsten van het boek komen ten goede aan de non-profit missie van Consumer Reports om consumenten overal ter wereld mondiger te maken.

Op basis van de 86 jaar ervaring van Consumer Reports met onderzoek, tests en belangenbehartiging voor consumenten, Buyer Aware onthult wat er werkelijk gebeurt op onze steeds complexere markt en laat zien hoe mensen zichzelf kunnen beschermen tegen roofzuchtige handelspraktijken en hun macht kunnen vergroten om de kracht achter verandering te worden, zowel persoonlijk als systemisch.

Marta L. Tellado, president en CEO van Consumer Reports, zei: “Ik ben zo enthousiast om een draaiboek te delen om onze macht als consument te vergroten. Buyer Aware vertelt een verhaal over onze democratie – dat deze alleen kan floreren als we een markt hebben waar mensen centraal staan. Wij verdienen een economie waarin de regels eerlijk zijn, de prikkels positief zijn en de leiders verantwoordelijk worden gehouden. Buyer Aware is een routekaart die laat zien hoe we daar samen komen.”

Craig Newmark, de oprichter van craigslist en Craig Newmark Philanthropies, en een voormalig bestuurslid van CR, deelde vooraf lof over het boek en schreef: “In Buyer Aware, waarschuwt Marta Tellado ons voor de gevaren van technologie zonder geweten en een digitale wereld zonder vangrails. Gelukkig wijst ze ook op stappen naar een toekomst waarin de belofte van technologie in overeenstemming is met het ethisch gebruik ervan.”

Buyer Awareleest de lezer de feiten en ontmaskert de manipulaties van Big Tech, de hebzucht van louche kredietverstrekkers, de discriminatie van AI en algoritmen, fabrikanten die met gevaarlijke producten leuren en de manieren waarop de overheid te vaak de kant van bedrijven kiest boven die van consumenten. Tellado verweeft er ook haar persoonlijke geschiedenis in, van haar komst als kind uit Cuba naar dit land en de levensveranderende ervaring van een eerstegeneratiestudent tot het werken voor senator Bill Bradley uit haar thuisstaat New Jersey en nu het leiden van Consumer Reports.

U kunt meer te weten komen over het boek en een exemplaar bestellen van Buyer Aware hier, of verken actiemogelijkheden geïnspireerd door de thema’s van het boek hier.

Toegevoegde lof voor Buyer Aware:

“De eerste verantwoordelijkheid van de overheid is haar burgers te beschermen, ook tegen onveilige producten en gewetenloze handelspraktijken. Marta’s boek laat zien hoe het in staat stellen van consumenten om pleitbezorgers te worden essentieel is om beleidsmakers ertoe aan te zetten de nodige hervormingen door te voeren. Haar advies helpt mensen zichzelf vandaag te beschermen en biedt een routekaart om veranderingen voor morgen te stimuleren.”- U.S. Senator Amy Klobuchar

“In een tijd waarin het verzamelen van onze intieme gegevens surveillance en precisie manipulatie business as usual is, dient Buyer Aware als een baken voor het potentieel en succes van de macht van de consument.”- Dr. Joy Buolamwini, oprichter van de Algorithmic Justice League

Buyer Aware is een inspirerend verhaal van een opmerkelijke Amerikaanse vrouw die nooit is vergeten waar ze vandaan komt en een duidelijk idee heeft waar ze naartoe gaat – naar een beter Amerika waar consumentenrechten macht hebben. Dit boek leert en geeft macht. Geniet ervan, leer ervan en onderneem actie.”- Voormalig Amerikaans senator Bill Bradley

“Marta Tellado maakt een overtuigende zaak dat economische vrijheid een burgerrecht is en dat we ervoor moeten vechten. Het is een belangrijke oproep tot verantwoording in een tijd van toenemende straffeloosheid van bedrijven.”- Julia Angwin, Pulitzer Prize winnaar en medeoprichter The Markup

“Een meeslepend en belangrijk boek dat de consument rechttoe rechtaan, diepgaande waarheden geeft over de huidige marktgevaren en tevens versterkend advies.”- Cathy O’Neil, data scientist en auteur van Weapons of Math Destruction

“In haar veelomvattende boek geeft Marta Tellado consumenten meer macht door gedetailleerd aan te geven hoe ongereguleerd corporatisme systemisch racisme veroorzaakt. Door verder uit te leggen wat technologische discriminatie is tegen de minderheid, consumenten met lage inkomens die vechten voor economische rechtvaardigheid, verbindt Tellado op behendige wijze consumentenrechten met burgerrechten.”- Ralph Nader, consumentenactivist, oprichter van Public Citizen, auteur van Unsafe at Any Speed

“Met grote helderheid, passie en een persoonlijk tintje betoogt Marta Tellado op overtuigende wijze dat “consumenten”-kwesties niet alleen over dollars en centen gaan – ze impliceren burgerrechten, vrijheid en de democratie zelf. Zij biedt een blauwdruk voor een innovatieve, wendbare en mondige consumentenrechtenbeweging voor het digitale tijdperk. Buyer Aware is een must-read voor elke voorstander die systemische en culturele veranderingen wil doorvoeren.”- Gigi Sohn, medeoprichter van Public Knowledge

“Marta Tellado is zowel een van de meest gerespecteerde consumentenstemmen in het land als een leider in de Latino-gemeenschap, en haar nieuwe boek, Buyer Aware, is zowel informatief als ongelooflijk actueel. Het is een broodnodige gids om consumenten, inclusief Latino’s en Latina’s, te helpen de controle over hun persoonlijke gegevens terug te nemen, de huidige roofpraktijken te overwinnen en een betere economische toekomst te garanderen.”- Janet Murguía, voorzitter en CEO, UnidosUS

Contactgegevens:

Name: Barrie Rosen
Email: barrie.rosen@consumer.org
Job Title: Director, Communications

Tags:   United States, Wire