header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe Novus cannabis in door werkgevers gesponsorde gezondheidsplannen integreerde

Sep 22, 2022 7:45 AM ET

Voordeel uit wetgeving, technologie, hoge belastingen die de vraag van de consument stimuleren

MIAMI, FL – Lexis – 20 september 2022, – Novus Acquisition and Development, Corp. (OTC Markets: (NDEV), via haar volle dochter WCIG Insurance Services, Inc. opereert als een hybride ziektekostenverzekeraar en, de eerste ziektekostenverzekeraar in het land die cannabis aanbiedt die is opgenomen in gezondheidsplannen voor recreatieve en medicinale gebruikers. Vandaag laat zien hoe de veranderingen in de regelgeving, hoge belastingen en technologie cannabis gezondheidsvoordelen voor de Amerikaanse beroepsbevolking zullen opleveren.

Een geschatte 12% van de Amerikanen gebruikt cannabis en beleggers moeten goed op de hoogte zijn van de regelgevende en technologische veranderingen die van belang zijn voor hun investering. Deze veranderingen zijn gunstig voor het first-mover voordeel van Novus en hoe het nieuwe relaties versterkt met mid-tier en grote Health Carriers inclusief Big Pharma.

Het first-mover voordeel van Novus heeft zes jaar lang een netwerk opgebouwd van cannabis verticals die optreden als ons Provider Network. Dankzij onze basis in de zorgverzekering hebben we ons kunnen aanpassen en veranderingen in de cannabismarkt kunnen overnemen. Bijvoorbeeld, allianties met ziektekostenverzekeraars en makelaarsgroothandelaren die onze plannen wit labelen in groepsverkoop en ons sociale geweten door te helpen met de Opioïde-epidemie en de medicinale behoeften van veteranen.

Belangrijke wetswijzigingen

 • Compassionate Care Act : Waar werknemers worden beschermd tegen ontslag voor het gebruik van medische cannabis, heeft dit de weg vrijgemaakt voor door werkgevers gesponsorde gezondheidsplannen waarin cannabis is opgenomen.
 • Opioid Settlement Framework : Schikking met grote vervoerders en Big Pharma in $45 miljard compenserende schadevergoeding, rehabilitatie en opioïde afleidingsprogramma’s. Novus Cannabis MedPlans kan ze in overeenstemming brengen met de procureur-generaal van de staat.
 • The Veterans Cannabis Use for Safe Healing Act : Verbiedt het Department of Veterans Affairs (VA) om VA-uitkeringen te weigeren vanwege deelname aan een door de staat goedgekeurd cannabisprogramma. Stelt de VA in staat medische cannabis voor te schrijven aan veteranen en creëert een veilige haven voor financiële instellingen en andere bedrijven.
 • Push Against Vertical Integration : Regeringen van staten willen licentiebeperkingen voorstellen zodat bedrijven niet verticaal kunnen integreren om hun eigen producten te produceren, te vervoeren en te verkopen. Dit biedt meer mogelijkheden om ons Provider Network uit te breiden.
 • Emergence of Third-Party Online Ordering : Naarmate kleinere operaties zich richten op online retail met online platforms biedt het een voordeel om meer te reageren op trends in de industrie en een voorraad te onderhouden die bestaat uit populaire en gevarieerde productsegmenten voor onze verzekerden.
 • Barrier of Entry In the Weed Market : Van overheidsvoorschriften tot technologische vooruitgang, kleine en trage, en nu verouderde vergunningsgrondslagen veel bedrijven worden geconfronteerd met meer concurrentie en toenemende kosten.
 • Inflatie : Nu komt de inflatie die nog meer een belemmering veroorzaakt voor consumenten die polishouders worden die onze uitkeringspakketten zien om het huishoudbudget te verlagen.

Belasting

 • Rising Recreational Cannabis Taxation : Vooral in Californië is de belasting maar liefst 37%, wat recreatieve gebruikers ertoe aanzet hun staatscanabonnement te halen en zich aan te sluiten bij ons gezondheidsplan om het medicinale belastingtarief te krijgen, dat 50% lager ligt. Vanaf 1 januari 2023 zijn cannabisverkopers verantwoordelijk voor het innen en betalen van de cannabisaccijns (15% van de brutoverkoop) aan het California Department of Tax and Fee Administration (CDTFA). Wij zijn ervan overtuigd dat dit zal bijdragen aan de groei van ons Provider Network van dispensaria en verzekerden.

InsurTech Technology

 • Ecosysteem van InsurTech Platforms : Deze platforms zijn een ontwrichtende en innovatieve technologie die rechtstreeks verkoopt aan bijna 110 miljoen Amerikaanse werknemers die door de werkgever gesponsorde gezondheidsplannen hebben. Deze platforms verkopen D2C-gezondheidsbeleid op een ala carte basis in tegenstelling tot one-size-fits-all gezondheidsplannen. Bovendien geeft het autonomie aan de verzekeringnemer.
 • Embedded Insurance: Nu de financiering voor deze technologieën opdroogt, kijken velen naar Novus’ Embedded Insurance als een inkomstenaandeel met een snelle marktintroductie met onze white label-oplossing. Dit verhoogt onze EBITDA met bijna 20 y en vermindert de uitgaven voor agentencommissies.

Conclusie

Wetgeving en belastingen zullen de prijs van cannabis zeker opdrijven en de consument zal deze stijgingen moeten opvangen. Het bedrijfsmodel van Novus helpt om cannabis betaalbaarder te maken via door werkgevers gesponsorde gezondheidsplannen, waarvan de Amerikaanse werknemers eisen dat cannabis deel uitmaakt van hun voordelen.

Er zijn vier kenmerken in het bovenstaande die de reikwijdte van ons bedrijfsmodel drastisch hebben vergroot, op het gebied van:

 • Veranderingen in de regelgeving maken het mogelijk dat cannabis deel uitmaakt van de reguliere ziektekostenverzekering. Waar er een jaar geleden geen acceptatie was door zorgverzekeraars, zien we nu volledige acceptatie.
 • Ons ontvangst-gebaseerde businessmodel creëert beperkte overhead, en zodra de verzekeringnemer is ingekocht, dragen ze continu direct bij aan de Netto Vermogenswaarde van het bedrijf.
 • Novus geeft niet buitensporig veel aandelen uit, en gebruikt altijd onze verplichte leak-out bepaling aan externe verkopers, zodat er geen aanzienlijke hoeveelheid aandelen op de markt komt van aandeelhouders die niet voor hun aandelen hebben betaald.
 • Zorgverzekeraars vertrouwen op twee belangrijke indicatoren om waarde en prestaties te meten. Dit wordt de Benefit Monetization Ratio genoemd. Gedefinieerd als een totaal aantal polissen, jaarlijks te gelde gemaakt als een Asset , dan, wordt gecompenseerd door de operationele kosten ratio dan berekend naar de Balans als Net Asset Value . Zie hoe verzekeringsmaatschappijen worden gewaardeerd: Klik hier

 width=

Over Novus

Novus Acquisition & Development Corp. (NDEV), via haar dochteronderneming WCIG Insurance, Services, Inc. biedt ziektekostenverzekering en aanverwante verzekeringsoplossingen binnen de wellness en medische marihuana industrieën in staten waar legale programma’s bestaan. Novus heeft zijn infrastructuur ontwikkeld in vele verzekeringssectoren zoals gezondheid, leven en vaste annuïteiten. Als vervoerder vertrouwt Novus op twee belangrijke indicatoren om waarde en prestaties te meten. De Benefit Monetization Ratio wordt gedefinieerd als een totaal aantal polissen, jaarlijks te gelde gemaakt, dat wordt gecompenseerd door de operationele kostenratio die een balanspost is die wordt berekend als de netto vermogenswaarde.

Novus’ medical cannabis benefits pakket zal werken als externe ontwikkelaars en zal geen cannabis kweken, behandelen, vervoeren kweken, extraheren, uitdelen, te koop aanbieden, op de markt brengen, verkopen, leveren, leveren, circuleren of verhandelen of enige substanties die de Amerikaanse wet of de Controlled Substances Act overtreden, noch is zij van plan dit in de toekomst te doen en zal zij zich blijven houden aan de staats- en federale wetten. De verklaringen over specifieke producten zijn niet geëvalueerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Alle informatie in deze persberichten en alle informatie op of in een etiket of verpakking van een product is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en niet ter vervanging van het advies van uw arts of andere professional in de gezondheidszorg. Alle cannabistransacties vinden uitsluitend plaats tussen de door de staat erkende apotheek en de geregistreerde patiënt.

De staatswetten zijn in strijd met de federale Controlled Substances Act. De huidige regering heeft daadwerkelijk verklaard dat het geen efficiënt gebruik van middelen is om de federale wetshandhavingsinstanties te belasten met de vervolging van degenen die zich rechtmatig houden aan de door de staat vastgestelde wetten, die het gebruik en de distributie van medische marihuana toestaan. Wijzigingen in de consolidatie kunnen gevolgen hebben voor het netwerk van verstrekkers. Er is echter geen garantie dat de huidige regering, noch enige toekomstige regering, dit beleid niet zal wijzigen en zal besluiten de federale wetten streng te handhaven. Een dergelijke verandering in de handhaving van de huidige federale wetten door de federale regering kan aanzienlijke financiële veranderingen veroorzaken. Hoewel wij niet van plan zijn om cannabis of cannabisgerelateerde producten te oogsten, te verdelen of te verkopen, kunnen wij schade ondervinden van een verandering in de handhaving door de federale of staatsoverheden.

Forward-Looking Statements

Dit bericht bevat toekomstgerichte verklaringen, die gebaseerd zijn op bepaalde veronderstellingen en de huidige verwachtingen van het management weerspiegelen. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan een aantal risico’s en onzekerheden waardoor de werkelijke resultaten of gebeurtenissen wezenlijk kunnen verschillen van de huidige verwachtingen. Enkele van deze factoren zijn: algemene wereldwijde economische omstandigheden; algemene industrie- en marktomstandigheden en groeipercentages; onzekerheid over de vraag of onze strategieën en bedrijfsplannen de verwachte voordelen zullen opleveren; toenemende concurrentie; beschikbaarheid en kosten van kapitaal; het vermogen om commerciële successen te identificeren en te ontwikkelen en te bereiken; het niveau van de uitgaven die nodig zijn om de kwaliteit van de diensten te handhaven en te verbeteren; veranderingen in de economie; veranderingen in wet- en regelgeving, omvat codes en normen, intellectuele eigendomsrechten en belastingzaken; of andere zaken die niet zijn voorzien; ons vermogen om strategische relaties en distributieovereenkomsten te verkrijgen en te behouden. Novus wijst elke intentie of verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. Bovendien kan dit persbericht dat geen verklaringen over historische feiten zijn, worden beschouwd als toekomstgerichte verklaringen. Geschreven woorden, zoals “kunnen”, “zullen”, “verwachten”, “geloven”, “anticiperen”, “schatten”, “is van plan”, “doel”, “doelstelling”, “streven”, “proberen”, of variaties van deze of soortgelijke woorden, duiden op toekomstgerichte verklaringen. Toekomstgerichte verklaringen en prognoses houden naar hun aard risico’s en onzekerheden in, omdat ze betrekking hebben op gebeurtenissen en afhankelijk zijn van omstandigheden die zich in de nabije toekomst zullen voordoen.

Investor Contact Information:

855-228-7355

Email: info@getnovusnow.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Frank Labrozzi
Email: frank@ndev.biz
Job Title: CEO

Tags:   United States, Wire