header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vier dingen die nieuwe ondernemers moeten weten

Sep 22, 2022 7:25 AM ET

Het starten van een nieuw bedrijf gaat gepaard met een aantal belangrijke beslissingen. Van belastingvoorbereiding tot netwerken, het leven van een bedrijfseigenaar zit vol nieuwe verantwoordelijkheden. Hier zijn vier cruciale stukken kennis die nieuwe ondernemers moeten hebben.

Hun netwerk

Uw professionele connecties behoren tot uw meest waardevolle bedrijfsmiddelen. De relaties die je tijdens je professionele carrière hebt opgebouwd, kunnen uiteindelijk leiden tot nieuwe verwijzingen naar klanten, waardevolle partnerschappen of nieuwe ideeën om je bedrijf te laten groeien.

Als je het gevoel hebt dat je professionele netwerk tekortschiet, kunnen netwerkevenementen je helpen om nieuwe connecties te maken. Merk op dat niet alle netwerkevenementen of -groepen “netwerken” in hun naam hebben. Conferenties, social media groepen, handelsverenigingen, gemeenschapsevenementen, en uw lokale kamer van koophandel kunnen allemaal waardevolle mogelijkheden creëren om mensen te ontmoeten die uw bedrijf kunnen helpen bloeien.

Hun mensen

Het aannemen en ontslaan is misschien nieuw voor u, vooral als u in uw vorige banen geen managementrol had. Het vinden van de juiste werknemers en aannemers kan een uitdaging zijn. Als u op zoek bent naar een nieuw personeelslid, kan dit een goede gelegenheid zijn om een beroep te doen op uw professionele netwerk.

Een persoonlijke verwijzing kan u veel meer informatie geven dan u zou krijgen van een sollicitant op een vacaturesite. Vertrouwde vrienden en collega’s kunnen u een inschatting geven van de sterke en zwakke punten van de kandidaat, en aangezien hun reputatie op het spel staat, zullen ze waarschijnlijk eerlijker zijn. Bovendien, als je uiteindelijk iemand aanneemt via een persoonlijke verwijzing, bouw je een sterkere band op met de persoon die het gedaan heeft.

Hun belastingen

Eigenaar zijn van een klein bedrijf kan ingewikkelder belastingen betekenen, vooral als je werknemers hebt. Hoewel het misschien mogelijk is om je belastingen in je eerste jaar zelf te doen, als je niet veel vertrouwen hebt in je belastingvoorbereidingsvaardigheden, kan het inhuren van een professional met ervaring in belastingaangiften voor kleine bedrijven de manier zijn om te gaan.

In je eerste belastingseizoen als eigenaar van een klein bedrijf kun je begrijpelijkerwijs bezorgd zijn over het op tijd gedaan krijgen van de belastingen. Wat gebeurt er als u de belasting te laat indient? Gelukkig kunt u bij de belastingdienst een verlenging aanvragen als u denkt dat u niet op tijd klaar bent met de aangifte, en daar staat geen boete op. Om een verlenging aan te vragen, moet u een schatting maken van de belastingen die u eventueel verschuldigd bent en dat bedrag betalen. Dien uw aanvraag niet te laat in zonder de belastingdienst van uw plannen op de hoogte te stellen. Dit kan je boetes kosten, afhankelijk van hoe laat je het indient en hoeveel je verschuldigd bent.

Hun plan

Zelfs als je nieuwe bedrijf financieel gezond is, heb je een plan nodig om dat zo te houden. Bedrijfsplannen zijn niet alleen voor het starten van een bedrijf. Ondernemers moeten een plan maken dat hen door elke fase van het runnen van een bedrijf leidt, van het eerste idee tot een bloeiend bedrijf. Een ondernemingsplan kan een analyse van uw markt bevatten, een schets van uw bedrijfsstructuur, een beschrijving van het product of de dienst die u aanbiedt, een marketingplan, financiële projecties, en meer.

Naast deze basiselementen moet een ondernemingsplan strategieën bevatten om om te gaan met onverwachte gebeurtenissen, positief en negatief. Wat als een ander bedrijf zich in uw marktsegment begeeft? Wat als er onverwacht veel vraag is naar uw product? Wat als uw bedrijf wordt getroffen door natuurrampen of nieuwe wetgeving? Maak een plan om met deze gebeurtenissen om te gaan, zodat ze u niet verrassen.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire