header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3 redenen waarom ondernemers een levensverzekering zouden kunnen overwegen

Sep 23, 2022 3:04 AM ET

Ondernemers hebben veel op hun bord. Naast de dagelijkse gang van zaken, moeten ze nadenken over de activiteiten op lange termijn en hoe ze hun activa het best kunnen beschermen. Ongeluk kan elk bedrijf bedreigen, of het nu gaat om een plotseling kastekort of het verlies van een sleutelfiguur. In plaats van hun succes aan het toeval over te laten, maken veel ondernemers gebruik van een levensverzekering om hun toekomst veilig te stellen. Naast de overlijdensuitkering hebben veel permanente levensverzekeringen, zoals levensverzekeringen met een heel leven en universele levensverzekeringen, kenmerken die bedrijven kunnen helpen zich beter aan te passen aan veranderingen.

Hier zijn drie scenario’s waarin een levensverzekering uw bedrijf kan ondersteunen:

Opvolgingsplanning

Het verlies van een eigenaar is een uitdaging voor een bedrijf. Een levensverzekering kan helpen. Een bedrijf kan overlijdensuitkeringen gebruiken om het aandeel van de overleden eigenaar in een bedrijf uit te kopen of schulden af te betalen. De polis kan zelfs een koop-verkoopovereenkomst financieren die bepaalt hoe de aandelen van een eigenaar bij overlijden moeten worden overgedragen, zodat administratieve rompslomp en kostbare juridische geschillen worden vermeden.

Bescherming tegen het verlies van belangrijke werknemers

Het verlies van een werknemer kan een bedrijf hard treffen, vooral een sleutelfiguur die zeer gespecialiseerd of cruciaal is voor de activiteiten en de verkoop. Het vervangen van een sleutelfiguur kan moeilijk en duur zijn. Bedrijven kunnen de risico’s beperken door een levensverzekering af te sluiten voor hun werknemers. Overlijdensuitkeringen helpen het verlies van essentieel personeel te verzachten en bieden bedrijven de middelen en flexibiliteit om door te gaan.

Het vinden van cashflow via een lening

Levensverzekering kan een aantrekkelijke optie zijn om een lening af te sluiten om het bedrijf te ondersteunen. Veel permanente levensverzekeringen hebben een contante waarde die zich gedurende de looptijd van de polis ophoopt, naarmate u premies blijft betalen. Een polishouder kan lenen tegen de contante waarde om het bedrijf uit te breiden, de kasstroom te vergroten, nieuwe apparatuur te kopen, enzovoort. Polishouders kunnen om elke reden een lening afsluiten, wat het verschil kan betekenen tussen zinken of zwemmen, vooral wanneer zich onverwachte uitgaven voordoen of tijdens perioden van economische neergang.

Moedsrust

Levensverzekering is een belangrijk instrument voor bedrijven van elke omvang. De meeste ondernemers begrijpen de noodzaak van een verzekering tegen brand, diefstal en aansprakelijkheid. Veel bedrijven zien echter de noodzaak van een levensverzekering, die net zo belangrijk kan zijn, over het hoofd. Een levensverzekering biedt een financieel vangnet in het geval van het overlijden van een eigenaar of van belangrijk personeel en kan zelfs als onderpand dienen voor een lening. Ervaar de gemoedsrust die voortkomt uit een goede voorbereiding en bescherming.

Het gebruik van de contante waarde door polisleningen, afkopen of geldopnames zal de overlijdensuitkering verminderen; en kan een grotere uitgave vereisen dan verwacht en/of resulteren in een onverwachte belastbare gebeurtenis.

LET OP: Leningen tegen een levensverzekering kunnen nadelige gevolgen hebben als ze niet goed worden beheerd. Polisleningen en automatische premieleningen, inclusief eventuele opgelopen rente, moeten worden terugbetaald in contanten of uit poliswaarden bij afkoop, verval of overlijden van de verzekerde. Terugbetaling van leningen uit poliswaarden bij afkoop of verval kan leiden tot een potentieel aanzienlijke belastingverplichting en er kan weinig of geen contante waarde in de polis overblijven om de belasting te betalen. De polis vervalt als de leningen gelijk worden aan de contante waarde terwijl de polis van kracht is en er geen aanvullende contante betalingen worden gedaan.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: consultant

Tags:   United States, Wire