header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM publiceert 2022 resultaten van Marketing & Business Development Compensation Survey

Sep 23, 2022 2:34 AM ET

De Marketing & Business Development Compensation Survey geeft inzicht in de juridische sector & Highlights Continued Compensation Disparity Between Genders in C-Level Roles

New York, NY – 21 september 2022 ALM heeft zojuist de 2022 Marketing and Business Development Compensation Survey uitgebracht. Dit rapport geeft informatie over trends in de marketing en business development afdelingen van advocatenkantoren, terwijl het bedrijven ook in staat stelt om de compensatie voor een breed scala aan functietitels, functies en regio’s voor marketing en business development rollen te benchmarken. Het bevat ook gedetailleerde compensatietrends voor zes groepen – Chiefs/1e Chair Directors, Second Chair Directors, Coordinators, Managers, Senior Managers, en Specialists/Senior Specialists.

“In de afgelopen tien jaar hebben de gezamenlijke inspanningen van advocatenkantoren om diversiteit en inclusie onder FTE-advocaten te verbeteren geleid tot gestage verbeteringen van jaar tot jaar,” said Patrick Fuller, Vice President en General Manager van ALM Intelligence. “Zoals de marketing & business development compensation survey gegevens laten zien, moeten advocatenkantoren zich richten op gelijke beloning voor business professionals. Het is onaanvaardbaar dat vrouwen 75% uitmaken van de Chiefs of 1st-Chair Directors van grote en middelgrote advocatenkantoren en toch gemiddeld 30% minder verdienen dan hun mannelijke tegenhangers.”

Key Takeaways van de resultaten van dit jaar: – Diversiteit: Terwijl slechts 24% van de marketing en business development chief/first-chair director functies in de U.S. monster worden bekleed door mannen, verdienen zij jaarlijks meer dan $ 100.000 meer dan hun vrouwelijke tegenhangers. Slechts twee jaar geleden, in 2020, werden deze groepen gescheiden door $ 75.000 (met mannen die meer verdienden dan vrouwen) – Compensatie: Het gemiddelde salaris voor marketing en business development chiefs/eerste-voorzitter-directeuren in de V.S.S. steekproef is $282, 934, wat 11% hoger is dan het gemiddelde jaarsalaris van deze groep in 2020 – Carrièremogelijkheden: 76% van de ondervraagde marketing en business development professionals in de U.S, sample claimt dat hun bedrijf geen duidelijke carrièremogelijkheden biedt

– Gemiddelde vergoeding als percentage van de gemiddelde RPL per bedrijfsgrootte: ALM debuteert de “Gemiddelde vergoeding als percentage van de gemiddelde RPL” metriek in het rapport van dit jaar. Voor Chiefs en 1st Chair Directors in Am Law 200 kantoren, bedrijven met 750 of meer advocaten, is de gemiddelde vergoeding meer dan 60% van de gemiddelde inkomsten per advocaat (RPL). Voor kantoren met minder dan 750 advocaten dalen de percentages tot onder de 50 ompensatie ten opzichte van RPL. Het is geen verrassing dat mannen een groter percentage van de RPL verdienen dan vrouwen

– Job Satisfaction: Terwijl 70% van de ondervraagde marketing en business development professionals in de U.S. sample melden dat ze tevreden zijn in hun huidige functie, maar velen van hen maken zich zorgen over de hoeveelheid werk die te groot is zonder voldoende ondersteuning

“De gegevens in het 2022 Marketing and Business Development Compensation Survey rapport en de bijbehorende Excel-gebaseerde Data Slicer stelt marketing en business development professionals in staat om te benchmarken en effectief te onderhandelen over salarissen voor zichzelf en hun teamleden,” zei Kayla McCaleb, Research Manager, ALM Intelligence , “Het rapport belicht onder meer trends in marketingafdelingen, tevredenheidsniveaus onder marketing- en business development-professionals en uitdagingen waarmee deze professionals worden geconfronteerd.”

De gegevens in het rapport zijn afkomstig van een enquête die van februari 2022 tot april 2022 is gehouden onder marketing- en business development-professionals over hun uitdagingen, tevredenheidsniveaus en compensatie.

De resultaten kunnen worden gekocht door te gaan naar: Surveys & Rankings.

Law.com Compass abonnees kunnen de volledige resultaten downloaden door in te loggen op hun account.

Over ALM ALM is het meest vertrouwde media-, informatiediensten- en databedrijf dat zowel de praktijk als de activiteiten van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciële vastgoed- en financiële dienstensector ondersteunt. ALM levert premium content, invloedrijke doelgroepen en hoogwaardige gegevens die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Bezoek alm.com voor meer informatie.

Contactgegevens:

Name: Eliza Sawyer
Email: esawyer@alm.com
Job Title: Marketing Director