header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Balanced Bridge Funding biedt financiering na schikking aan advocaten en eisers.

Sep 23, 2022 2:29 AM ET

Balanced Bridge Funding is en blijft een aanbieder van financiering na een schikking voor advocaten en eisers. Zodra een schikking is bereikt in een rechtszaak, kunnen er soms vertragingen optreden totdat de opbrengsten worden verdeeld. In die situaties kunnen eisers van Balanced Bridge financiering krijgen voor hun verwachte honoraria en kunnen eisers ook financiering krijgen voor hun verwachte prijzen.

“Sinds 2016 is Balanced Bridge een bron voor de gemeenschap van eisers in de Verenigde Staten”, zegt Joseph Genovesi. “We kijken ernaar uit om die relaties door het hele land te blijven opbouwen met verschillende verenigingen van eisende advocaten, zodat ze weten hoe ons product hen ten goede kan komen.”

Als directe financier verstrekt Balanced Bridge financiering aan aanvragers en bemiddelt het niet in aanvragen die het ontvangt naar externe entiteiten. Veel van de bedrijven die adverteren met financiering voor advocaten of financiering na schikking zijn makelaars. Andere bedrijven op het gebied van juridische financiering bieden mogelijk alleen financiering van de kosten van een zaak, financiering van gestructureerde schikkingen of financiering vóór de schikking. Bovendien kunnen sommige juridische financieringsbedrijven een hoog minimum voorschotbedrag hebben en het maximumbedrag dat ze kunnen geven beperken. Bij Balanced Bridge is het minimale voorschot dat we aan aanklagers en advocaten kunnen geven $10.000. Het maximum kan in de miljoenen lopen. Het maximum kan in de miljoenen lopen.

Klagers en advocaten die geïnteresseerd zijn in ons post-settlement financieringsproduct kunnen een aanvraagformulier invullen op de website van Balanced Bridge. Onze aanvraagprocedure is uiterst eenvoudig. Zodra onze verzekeraars de aanvraag hebben ontvangen, kan binnen enkele dagen een beslissing over de financiering worden genomen. Balanced Bridge rekt het proces niet uit omdat tijd cruciaal is voor de aanvragers. Voor advocaten van eisers kan het bedrijf financiering bieden voor de verwachte honoraria, ongeacht de zaak en de jurisdictie. Balanced Bridge kan helpen in de meeste gevallen waarin een schikking is getroffen en een betalingsachterstand bestaat. Hetzelfde geldt voor eisers die deel uitmaken van een rechtszaak die een schikking heeft bereikt, bevestiging van hun beloning heeft ontvangen en nu op betaling wacht.

Schuldigen die een beloning hebben uit een schikking en geïnteresseerd zijn in ons schadevergoedingsproduct na schikking kunnen meer te weten komen door onze FAQ over juridische financiering voor eisers te lezen. Eiser advocaten die vergoedingen hebben van opgeloste zaken en geïnteresseerd zijn in onze advocaat post-schikking financiering product kan ook meer informatie door het lezen van onze FAQ op eiser advocaat juridische financiering. Geïnteresseerde aanvragers kunnen ook kijken op onze website of bellen naar 267-457-4540 en spreken met een van onze vertegenwoordigers. Elke eiser of aanklager die klaar is om een aanvraag in te dienen voor post-settlement financiering op hun honorarium of award kan vandaag nog een aanvraag invullen.

Contactgegevens:

Name: Joseph Genovesi
Email: JGenovesi@balancedbridge.com
Job Title: CEO