header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Denkt u erover een bedrijf te beginnen? 7 dingen die u moet weten

Sep 23, 2022 2:07 AM ET

Denkt u erover uw eigen bedrijf te beginnen?

Een ondernemer worden kan een van de meest lonende dingen zijn die u ooit zult doen. Het kan ook veel werk zijn en een intensief leerproces. Sommige dingen leer je al doende, maar er zijn een paar dingen die elke nieuwe ondernemer moet weten om een vlotte start te maken.

Hier zijn 7 tips voor het starten van je bedrijf:

1. Begrijp je markt

Een van de fundamenten van het ondernemerschap is het begrijpen van je markt. Dit omvat niet alleen het kennen van je klant, maar ook wie je concurrenten zijn, wat zij kunnen bieden, en wat jij kunt doen om je te onderscheiden.

Als je nog niet werkzaam bent in de branche waar je deel van wilt uitmaken, is een goede manier om dit te doen het water te testen. Probeer freelance werk of zelfs vrijwilligerswerk aan te nemen om wat ervaring op te doen en een beter begrip van de industrie te krijgen.

2. Maak een bedrijfsplan

Succes kan niet ontstaan zonder zorgvuldig en strategisch te beslissen wat je wilt aanbieden, wie je ideale klanten moeten zijn, en hoe je je diensten op de markt gaat brengen.

Dit begint allemaal met een bedrijfsplan. In het ondernemingsplan wordt niet alleen de richting van het bedrijf bepaald, maar worden ook de financiën voorspeld. Het draaien van de cijfers om erachter te komen of uw bedrijf winstgevend zal zijn, kan u op weg helpen naar succes.

3. Weet welke licenties of vergunningen u nodig heeft

Afhankelijk van wat voor soort bedrijf u heeft, kunnen er bepaalde licenties en vergunningen zijn die u nodig heeft voor het aanbieden van uw goederen of diensten. Dit kan zowel op staats- als op federaal niveau zijn. Controleer websites van de overheid of raadpleeg een jurist om erachter te komen wat u nodig hebt.

4. Bescherm uw activa

Voordat u als bedrijf aan de slag gaat, kan het een goed idee zijn om eerst een LLC te vormen. Een LLC of limited liability corporation is een bedrijfsaanduiding die het bedrijf een eigen federaal belastingnummer geeft.

Het belangrijkste voordeel van een LLC is dat het u, de eigenaar, beschermt tegen een rechtszaak. Ongelukken en fouten kunnen gebeuren. Zonder een LLC kan een klant niet alleen het bedrijf aanklagen, maar ook uw persoonlijke bezittingen, zoals uw huis, auto of pensioenspaargeld. Maar met de LLC zijn uw persoonlijke activa beschermd en strekt een rechtszaak zich alleen uit tot de activa van het bedrijf.

5. Bescherm uw dierbaren

Als u uw werkgever verlaat en uw eigen bedrijf begint, wordt u niet langer gedekt door de levensverzekering van uw werkplek. Om ervoor te zorgen dat uw gezin financieel beschermd is in het geval van uw overlijden, en om ervoor te zorgen dat uw bedrijf kan doorgaan, zult u willen kijken naar een levensverzekering beleid.

6. Zoek een mentor

Bij het starten van een bedrijf zullen er veel momenten zijn dat je onzeker bent over hoe iets werkt of wat je nu moet doen. Ervaren mentoren zijn geweldig voor deze situaties. Als je je afvraagt hoe je een mentor kunt vinden, veel lokale Kamers van Koophandel hebben mentorprogramma’s waar je aan mee kunt doen.

7. Blijf gepassioneerd

Als ondernemer zul je ups en downs hebben, en er zullen hobbels langs de weg zijn. Je kunt je zelfs afvragen waarom je überhaupt een eigen bedrijf bent begonnen. Maar als het moeilijk wordt, bedenk dan waarom je dit in de eerste plaats bent gaan doen. Blijf doen waar je van houdt en houd je doelen voor ogen.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: consultant

Tags:   United States, Wire